Şimdi Ara

NVIDIA PhysX FleX Demo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NVIDIA PhysX FleX Demo İndirilebilir durumda. NVIDIA nın Fizik konusunda geldiği son noktayı görmek ve denemek için güzel bir demo

6:08

İndirme linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 25 Mart 2015; 13:51:33 >

• Su simulasyonu çok başarılı.
  • Hocam indirip deneyin mutlaka her şey çok başarılı
  • indirdim ama amd krtlarda açılmıyor sanırım hd7970 denedim tıkladım açılmıyor win7 64bit
  • Hocam CUDA core yok AMD de bu hesapları yapamaz yani, Nvidia kartlarında olan birşey sadece.

(Stream processor la CUDA core aynı şey diye düşünen biri çıkarsa şimdiden cevap vereyim , CUDA corelerin özelliği STREAM prossorlerden daha güçlü ama daha az sayıda olmaları, ve CUDA coreler cuda dilini kullanırken STREAM processorlar OpenGL kullanıyor)
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler haberdar ettiğiniz için.

PhysX teknolojisinin daha ilerlemiş halini görmek sevindirici. Özellikle su simulasyonu ve parçacık dağılımı olarak giderek ilerliyor grafik teknolojisi. Çoğu dikkatli oyuncu farkındadır zaten, oyunlarda en büyük eksik noktalardan birisi de bana göre vasat denebilecek "su" grafikleri ve gerçekliğidir.

Önceden "duman, sis vb." grafiklerde (sürekli bağımsız hareketlerinden dolayı) oyun piyasasında en çok kök söktüren ve üzerine düşülsede pek gerçeği yansıtmayan grafiklerdi. Şimdi ise yeni yeni toparlandıklarını görüyoruz. Bu seferde su vb. grafiklere el atılması sevindirici.

Şu ana kadar gerçekçi diyebileceğim su grafiklerine bir Watch Dogs'ta bir de (ne kadar DX 9 alt yapısı kullanılsada) World of Tanks'ta denk geldim.

Bakalım GTA 5'te durum nasıl olacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tersol

indirdim ama amd krtlarda açılmıyor sanırım hd7970 denedim tıkladım açılmıyor win7 64bit

neden acaba :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Nvidia PhysX Kurulum
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece su efektleri değil , arkadaş adam savaş oyunu yapıyor c4 u duvara monte ediyosun patlatıyosun azcık parça dağılıyor böyle saçmalık olur mu

Her turlu oyun fiziğinin artık olması lazım yıl olmuş 2015 biz hala Bfbc2 deki yıkılabilir çevreyi Bf4 te göremiyoruz.

Oyunlarda rüzgar efekti su efekti ateş duman sis parçalanma yıkılma dağılma bulaşma yapışma efektleri olmak "Zorunda". DX 12 de bekliyorum artık aktif kullanımı yoksa yaklaşık 2008 den beri hatta 2006-2007 de dahil olabilir hep benzer grafikler var. Buna rağmen hala bug glitch ler var şaka gibi 2015-2016 arası her şeyin nereye gideceğinin belli olduğu zaman dilimi olacak

• Ağzım açık izledim.

Vay be
  • grafik motorlarının reklamlarından farkı yok.. hep demo ama hiçbir oyunda görmediğimiz, göremediğimiz, göreceğimizinde meçhul olduğu efektler, fizikler...
  • Gerçekten güzel, PhysX zaten durmadan yenileniyor geliştiriliyor nvidia mühendisleri tarafından.. Sanırım filmlerde bile kullanılıyor. Nvidia bir sunumda Life Of Pi izlediyseniz eğer oradaki balina sahnesini göstermişti, ayrıca dalgalı denizde giden bir gemiyide simule etmişlerdi, süperdi resmen.

Son şu Interstellar'da dev dalgayı simule edilirken göreceğiz yakında Bluray extralarda.. PhysX yok ama sanırım orada
  • Oyunlarda gerçek zamanlı PhysX efektleri hesaplatmak farklı birşey, ekran kartınının CUDA gücünün yüksek olması gerekir.

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Gerçekten güzel, PhysX zaten durmadan yenileniyor geliştiriliyor nvidia mühendisleri tarafından.. Sanırım filmlerde bile kullanılıyor. Nvidia bir sunumda Life Of Pi izlediyseniz eğer oradaki balina sahnesini göstermişti, ayrıca dalgalı denizde giden bir gemiyide simule etmişlerdi, süperdi resmen.

Son şu Interstellar'da dev dalgayı simule edilirken göreceğiz yakında Bluray extralarda.. PhysX yok ama sanırım orada

Film sektöründe animasyon efektleri için de kullanılıyor zaten, Life of Pi'de kullanıldığını bilmiyordum bu arada filmini izlemiştim güzeldi, zaten 4 dalda Oscar almış bir film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 25 Mart 2015; 19:49:46 >

• Nvidia Physx deki başarıyı aegia ya borçlu.

• Videodaki müziğin ismini bilen varmı ?

Edit: Bounce It - Silent Partner miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tidus-Kun -- 26 Mart 2015; 3:16:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.