Şimdi Ara

Nvidia kurulum programı başarısız hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
15.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geforce experience sorun çıkarıyordu. Ben de nvidia ile alakalı bütün her şeyi silip temiz kurulum yapmayı düşündüm fakat driveri yüklerken bu hatayı alıyorum. Bi çözüm yolu üretebilecek varsa çok makbule geçer. Teşekkürler şimdiden.

Nvidia kurulum programı başarısız hatası

• Yapay Zekanın Yanıtı

NVIDIA Kurulum Programı Başarısız Hatası: Nedenleri ve Çözümleri

"GeForce Experience Sürücü İndirme İşlemi Başarısız" hatasıyla karşılaşıyorsanız, bu sorunun birkaç olası nedeni ve çözümü olabilir:

• Sistem Gereklilikleri: Bilgisayarınızın NVIDIA sürücülerini çalıştırmak için minimum sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olun. Bu gereksinimler NVIDIA'nın web sitesinde bulunabilir.
    • Uygunsuz Sürücü: İndirmeye çalıştığınız sürücü, bilgisayarınızın grafik kartıyla uyumlu olmayabilir. Doğru sürücüyü NVIDIA'nın web sitesinden indirdiğinizden emin olun.
    • Çatışan Yazılım: Diğer yüklü yazılımlar, NVIDIA sürücü kurulumuna müdahale ediyor olabilir. Antivirüs programlarını veya güvenlik duvarlarını geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.
    • Bozuk İndirme: İndirdiğiniz sürücü dosyası bozuk olabilir. Dosyayı silin ve NVIDIA'nın web sitesinden yeniden indirin.
    • Yönetici İzinleri: NVIDIA sürücüsünü yüklemek için yönetici izinlerine ihtiyacınız vardır. Kurulumu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
    • Önbelleği Temizle: NVIDIA GeForce Experience önbelleğini temizlemek, hataları gidermeye yardımcı olabilir. Bunu yapmak için şu adımları izleyin:
      • GeForce Experience'ı kapatın.
      • Başlat menüsüne "NVIDIA Corporation" yazın.
      • Sonuçlar listesinden "NVIDIA GeForce Experience" öğesini sağ tıklayın ve "Dosya Konumunu Aç"ı seçin.
      • "InstallerCache" klasörünü bulun ve silin.
      • GeForce Experience'ı yeniden açın.
    • Temiz Kurulum: "GeForce Experience Sürücü İndirme İşlemi Başarısız" hatası devam ediyorsa, temiz kurulum gerçekleştirmeniz gerekebilir. Bu, tüm NVIDIA yazılımlarını ve sürücülerini kaldırmayı ve ardından yeniden yüklemeyi içerir.

Bu adımları uyguladıktan sonra NVIDIA sürücülerini başarıyla yükleyebilmelisiniz. Sorun devam ederse, NVIDIA destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yine kaldır program ekle kaldırdan reset at ve nvidanın kendi sitesinden indirip kuramyı dene bide ama reset çek muhakkak pc ye ve karşıdan yüklenen kısımlardan nvida ile ilgili bişeyler varsa onarıda sil pek engel digil ama yinede sil sen cevap bekliyorum kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: benbenzer

yine kaldır program ekle kaldırdan reset at ve nvidanın kendi sitesinden indirip kuramyı dene bide ama reset çek muhakkak pc ye ve karşıdan yüklenen kısımlardan nvida ile ilgili bişeyler varsa onarıda sil pek engel digil ama yinede sil sen cevap bekliyorum kolay gelsin

Hocam program ekle kaldırda nvidia ile alakalı hiçbir şey yok ki şuan. Kendi sitesinden indirdim reset attım falan ama bana mısın demedi. Hep aynı hata. Ayrıca nvidianın sitesinde otomatik belirleme kısmında nvidia ürünü bulunamadı Sisteminizde herhangi bir NVIDIA ürünü bulamadık. diye hata alıyorum. Halbuki nvidia ürünüm var.
  • nvidanın sitesinden ürünün tam modelini yaz oyle indirsen jawa ile ilgili bi sıkıntı var nvidanın sitesi ila alakalı olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: benbenzer

nvidanın sitesinden ürünün tam modelini yaz oyle indirsen jawa ile ilgili bi sıkıntı var nvidanın sitesi ila alakalı olarak

Öyle de indirdim değişen yok.
  • Aynı sorun bendede vardı temiz kurulum yapınca bu hatayı verdi ve kurmadı bende üstüne kurdum oldu öyle dene birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede vardı temiz kurulum yapınca bu hatayı verdi ve kurmadı bende üstüne kurdum oldu öyle dene birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hem intel hem nvidıa driverını hem program ekle kaldır hem aygıt yoneticisinden kaldır daha sonra önce onboard ekran kartı driverını yükle (windows güncelleme ile tavsiye edilir )...ardından temiz kurulumla kurmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyz_o

hem intel hem nvidıa driverını hem program ekle kaldır hem aygıt yoneticisinden kaldır daha sonra önce onboard ekran kartı driverını yükle (windows güncelleme ile tavsiye edilir )...ardından temiz kurulumla kurmayı dene

İyi de intel ekran kartı falan yok masaüstü pc bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerbo

Aynı sorun bendede vardı temiz kurulum yapınca bu hatayı verdi ve kurmadı bende üstüne kurdum oldu öyle dene birde

teşekkürler ama çözülmedi. Format atacağım ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

quote:

hem intel hem nvidıa driverını hem program ekle kaldır hem aygıt yoneticisinden kaldır daha sonra önce onboard ekran kartı driverını yükle (windows güncelleme ile tavsiye edilir )...ardından temiz kurulumla kurmayı dene

Yeterince ayrıntılı bilgi vermemişsin genlde çift ekran kartlı notebooklarda karşılaşılıyor bu problemle sen framework 4.5 yükle bide öyle dene
  • quote:

quote:

quote:

Yeterince ayrıntılı bilgi vermemişsin genlde çift ekran kartlı notebooklarda karşılaşılıyor bu problemle sen framework 4.5 yükle bide öyle dene

Haklısınız belirtmemişim. framework 4.5 win8in içinde dahildi sanırım ayrıyetten yüklenmiyordu. Ayrıca şu an bi şey denemem için çok geç formatladım bilgisayarı ve windows yükleyemedim henüz. Yardımınız için teşekkür ederim yine de.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haklısınız belirtmemişim. framework 4.5 win8in içinde dahildi sanırım ayrıyetten yüklenmiyordu. Ayrıca şu an bi şey denemem için çok geç formatladım bilgisayarı ve windows yükleyemedim henüz. Yardımınız için teşekkür ederim yine de.

Dostum win 8 hızlı bi sistem ama çok yeni .. ben windows 7 ciyim henüz yerinde olsam 7 kur kafan rahat olsun..yok diyosanda 8.1 kur crack sorununu halledebilirsen tabi

• harddiskte yeterli alan olup olmadığını kontrol et. bir süre aynı sorunu yaşadım. c'de yetersiz alan olduğu için güncelleme sonrası yüklemede sorun çıkıyordu.
  • Teşekkürler yardımcı olmaya çalıştığınız için. Formatladım pc'yi büyük ihtimalle düzeldi sorun. Denemedim henüz.
  • Dün ekran kartımı güncelleyeyim dedim, aynı sorunla karşılaştım,burda yazılan tüm çözüm önerilerinin hiçbir faydası yok, indir kaldır,temiz kurulum,net frame.. bi çıkartıp hhd'i sıcak suda 1 saat bekletip iyice fırçalama dışında yapmadığım şey kalmadı.. olmuyor arkadaş,şimdi sinir olduğum yeni sürücü yüklenmiyor diye dün format attım bilgisayara, herşeyi baştan yükledim ayar çektim falan, ama salak gibi en güncel sürücüyü kuracağıma bir önceki sürümü kurmuşum yine ve yine başladım,temiz kurulum, net frame,sil,indir kaldır... yahu allah benim belamı versin eğer bir daha nvidia'nın çıkarttığı birşeyi alırsam.. o derece sinirliyim
  • ekran kartı ile ilgili her şeyi kaldır yerel disk c den elle sil sonra pc guvenli modda aç ole kur o zaman kuruluyor bende bu sorunla karşılaştım boyle halleddim çok kolaymış aslında
  • Windows 10'da böyle bir sorunla karşılaşan hala varsa bu video size yardımcı olacaktır:
    https://www.youtube.com/watch?v=HKwFHU8ka5I

bir sorunuz olursa bana yazabilirsiniz
  • samir15 S kullanıcısına yanıt
    merhaba aynı seylerı denıyorum ama 2. hatayı bır turlu gecemıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.