< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven_stiffler -- 21 Nisan 2020; 20:35:9 > |
Nvidia Kurulum Başarısız Sorunu

-
-
399.24 fln kurmayı dene.
Win10/64bit için :www.nvidia.com
NVIDIA DRIVERS GeForce Game Ready Driver WHQLhttps://www.nvidia.com/Download/driverResults.aspx/137727/en-us -
Hocam çok teşekkürler, bu versiyon sorunsuz yüklendi. Güncellemem gerekir mi ? Şansımı zorlayayım mı ? Şöyle bir video buldum, inf dosyalarını manuel olarak dğeiştiriyor. ASA Technicalyoutube
How to fix NVIDIA installer failed | NVIDIA installer cannot continue Windows 10https://www.youtube.com/watch?v=Y_KHStpodLE
-
Güncelleme için windows 10 1909, yani önce windowsunu güncellemen lazım, kısaca yeni sürücüler eski windows a yüklenemiyor,snn sorunun kart ile yada sürücüsüyle alakalı değil, güncel sürcü kurmak istiyorsan önce windowsunu güncellemen lazım fakat sana önerdiğim sürücü de 1000 serisi için en performasnlı sürücü ama daha güncel olrk o windows a 436.02 yada 436.15 te yükleyebilirsin. -
Hocam anladım teşekkürler. 1909 güncellemesini akşam yaptım ama bir daha uğraşmak istemiyorum, şu an oynadığım oyunlarda baktım bir sorun yok. Bir süre bu sürümü kullanırım, duruma göre daha sonra daha güncel bir sürüm yüklerim. İlgin için çok teşekkürler. -
Hocam selamlar, hala buralarda mısın bilmiyorum ama aynı sorunu tekrar yaşıyorum. Aslında HDMI bağlayınca görüntü monitöre gidiyor, ses gitmiyor. Bu sorunu çözmeye çalışırken Driver'ı kaldırıp senin verdiğin versiyon ile tekrar kurmayı denedim. Orada hata alıyorum. Direkt senin verdiğin versiyon setup dosyası elimde. Yeni versiyonlarla da kuramadım. Bir önerin var mı yeniden ?
Çok teşekkürler.
-
Windows 2004 güncellemiside aldı ama bilmiyorum yaptınmı , öneri olrk aygıt yöneticisi üzerinden kurmayı deneyebilirsin, setup a sağ tıklıyosun masaüstüne çıkart diyorsun (winrar yoksa ayıkla diyeceksin) aygıt yöneticinden o klasördeki Display.Driver dosyasını yada keyfine göre içindeki .ini yi gösteriyorsun.
-
Bu sorunu yaşayan çok fazla insan var, araştırdığımda genelde benzer çözümler yazmışlar ama bende çözülmedi.
Evet sizin gösterdiğiniz Nvidia Denetim Masası bende yoktu, o yüzden sürücüyü silip tekrar kurmayı denedim. Oradan sonra takıldım. Şu an ne yaparsam yapayım tekrar kuramıyorum, ekran kartım 1050 diğer aygıt olarak gözüküyor ve güncelleyemiyorum.
Teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: GuvenDMRKWindows 2004 güncellemiside aldı ama bilmiyorum yaptınmı , öneri olrk aygıt yöneticisi üzerinden kurmayı deneyebilirsin, setup a sağ tıklıyosun masaüstüne çıkart diyorsun (winrar yoksa ayıkla diyeceksin) aygıt yöneticinden o klasördeki Display.Driver dosyasını yada keyfine göre içindeki .ini yi gösteriyorsun.
Evet hocam 2004'ü yapmışım. Su an Windows güncel ama birçok versiyonu denememe rağmen güncellemeyi tamamlayamadım. Ekran kartında sorun olmadığına eminim, size yazmadan önce diğer sorunumu çözmek için driver silene kadar zaten driver yüklüydü. Silip tekrar yüklemeye çalışınca sorun başladı. Son care söylediğiniz yöntemi deniyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X