Şimdi Ara

Nvidia Kurulum Başarısız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

NVIDIA GeForce GTX 1050 ekran kartı modelim. Bilgisayar modelimi de yazayım: HP CB005NT

Çoktandır ekran kartını güncellemiyordum. Güncelleyeyim dedim ama hata verdi. Sürekli hata alınca internette saatlerdir araştırdıklarımı uyguladım.

1-DDU ile güvenli modda açıp driverları tamamen kaldırıp denedim.
    2-Ccleaner ile kayıt defteri temizleyip denedim.
    3-Online/Offline denedim.
    4-Sürücü Güncelle ile denedim ki bu sonuna kadar gelip hata veriyor
    5-GeForce Experience ile denedim.
    6-Hizmetlerde Nvidia ile ilgili bir satırın engellenmesi yazılmış. Hizmetlerde o bende yok, o yüzden o yöntemi deneyemiyorum.

Şu an eski bir versiyon indirip deniyorum. Ekranda dalgalanma vs. bir sorun yok. Ancak bilgisayar Intel HD aygıtını görüyor. Nvidia Geforce 1050'ye dahi hiçbir şey göremiyor.

Çok zaman harcadım ama olmuyor. Youtube'daki kaynakların çoğu aynı şeyleri silmiş mala anlatır gibi anlatmış ama oradakiler zaten uyguladığım şeyler. Yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkür ederim şimdiden.

Nvidia Kurulum Başarısız Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven_stiffler -- 21 Nisan 2020; 20:35:9 >

• 399.24 fln kurmayı dene.

Win10/64bit için :
    www.nvidia.com
    NVIDIA DRIVERS GeForce Game Ready Driver WHQL
    https://www.nvidia.com/Download/driverResults.aspx/137727/en-us
  • GuvenDMRK kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler, bu versiyon sorunsuz yüklendi. Güncellemem gerekir mi ? Şansımı zorlayayım mı ? Şöyle bir video buldum, inf dosyalarını manuel olarak dğeiştiriyor.
    ASA Technicalyoutube
    How to fix NVIDIA installer failed | NVIDIA installer cannot continue Windows 10
    https://www.youtube.com/watch?v=Y_KHStpodLE

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Güncelleme için windows 10 1909, yani önce windowsunu güncellemen lazım, kısaca yeni sürücüler eski windows a yüklenemiyor,snn sorunun kart ile yada sürücüsüyle alakalı değil, güncel sürcü kurmak istiyorsan önce windowsunu güncellemen lazım fakat sana önerdiğim sürücü de 1000 serisi için en performasnlı sürücü ama daha güncel olrk o windows a 436.02 yada 436.15 te yükleyebilirsin.
    Hocam anladım teşekkürler. 1909 güncellemesini akşam yaptım ama bir daha uğraşmak istemiyorum, şu an oynadığım oyunlarda baktım bir sorun yok. Bir süre bu sürümü kullanırım, duruma göre daha sonra daha güncel bir sürüm yüklerim. İlgin için çok teşekkürler.

Hocam selamlar, hala buralarda mısın bilmiyorum ama aynı sorunu tekrar yaşıyorum. Aslında HDMI bağlayınca görüntü monitöre gidiyor, ses gitmiyor. Bu sorunu çözmeye çalışırken Driver'ı kaldırıp senin verdiğin versiyon ile tekrar kurmayı denedim. Orada hata alıyorum. Direkt senin verdiğin versiyon setup dosyası elimde. Yeni versiyonlarla da kuramadım. Bir önerin var mı yeniden ?

Çok teşekkürler.

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt

Windows 2004 güncellemiside aldı ama bilmiyorum yaptınmı , öneri olrk aygıt yöneticisi üzerinden kurmayı deneyebilirsin, setup a sağ tıklıyosun masaüstüne çıkart diyorsun (winrar yoksa ayıkla diyeceksin) aygıt yöneticinden o klasördeki Display.Driver dosyasını yada keyfine göre içindeki .ini yi gösteriyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reception47 kullanıcısına yanıt
    Bu sorunu yaşayan çok fazla insan var, araştırdığımda genelde benzer çözümler yazmışlar ama bende çözülmedi.

Evet sizin gösterdiğiniz Nvidia Denetim Masası bende yoktu, o yüzden sürücüyü silip tekrar kurmayı denedim. Oradan sonra takıldım. Şu an ne yaparsam yapayım tekrar kuramıyorum, ekran kartım 1050 diğer aygıt olarak gözüküyor ve güncelleyemiyorum.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuvenDMRK

Windows 2004 güncellemiside aldı ama bilmiyorum yaptınmı , öneri olrk aygıt yöneticisi üzerinden kurmayı deneyebilirsin, setup a sağ tıklıyosun masaüstüne çıkart diyorsun (winrar yoksa ayıkla diyeceksin) aygıt yöneticinden o klasördeki Display.Driver dosyasını yada keyfine göre içindeki .ini yi gösteriyorsun.

Evet hocam 2004'ü yapmışım. Su an Windows güncel ama birçok versiyonu denememe rağmen güncellemeyi tamamlayamadım. Ekran kartında sorun olmadığına eminim, size yazmadan önce diğer sorunumu çözmek için driver silene kadar zaten driver yüklüydü. Silip tekrar yüklemeye çalışınca sorun başladı. Son care söylediğiniz yöntemi deniyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.