Şimdi Ara

NVİDİA İNSTALLER FAİLED[Yardım Lazım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba,ekran kartımın control paneline girmeye çalışırken hata aldım ve yeniden kurmak istedim fakat yeni versiyonunu gördüm onu kurmaya çalıştım ve resimdeki hatayı aldım

Biraz araştırmalarım sonucu kalıntı dosyaların silinmesi gerektiğini öğrendim,2 farklı programla sürücüleri sildim hiç bir dosyası kalmadı fakat bu hatayı almaya devam ediyorum,yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkürler

NVİDİA İNSTALLER FAİLED[Yardım Lazım]

• Up lütfen
  • http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=223453

ustat yerlı forumlarda bısı bulamadım ..yabancı forumun bırısınde bunu buldum .. ılgınc bır sorun .. chrome da yada farklı bır tarayıcıda turkce halını bır ınceleyın ıstersenız .. yabancı dıl varsa ne ala

cumleler devrık oluyor cevırınce ama anlasılıyor .. ben bıraz ınceledım ozel yukleme yapın gıbı bırsyelerden bahdelıyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=223453

ustat yerlı forumlarda bısı bulamadım ..yabancı forumun bırısınde bunu buldum .. ılgınc bır sorun .. chrome da yada farklı bır tarayıcıda turkce halını bır ınceleyın ıstersenız .. yabancı dıl varsa ne ala

cumleler devrık oluyor cevırınce ama anlasılıyor .. ben bıraz ınceledım ozel yukleme yapın gıbı bırsyelerden bahdelıyor ..

Hocam çok teşekkürler ingilizce var çok şükür İnceliyorum

• umarım cozersınız ..
  • Çözemedim yaw adam dosyayı çıkarttığı yerden yükledim oldu diyor aynısı yaptım olmadı,adminler çözüm bulamadı mı naptı anlamadım kimse kesin bi çözüm bulamamış bunun için
  • başka bir görüntü driverı olmadığından eminmisiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aygıt yöneticisinden ekran kartının soru işaretli olduğu bölümde sürücü güncelleştir deyip c içinde nvidia diye oluşmuş klasörde wdm sürücüleri seçip yüklerseniz sorun çözülebiliir , framework düzgün çalşmıyorsa bu yükleme programı hata verebiliyor oda seçenekler arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

aygıt yöneticisinden ekran kartının soru işaretli olduğu bölümde sürücü güncelleştir deyip c içinde nvidia diye oluşmuş klasörde wdm sürücüleri seçip yüklerseniz sorun çözülebiliir , framework düzgün çalşmıyorsa bu yükleme programı hata verebiliyor oda seçenekler arasında

katılıyorum. ayrıca baska bi driver yüklemeyi denedinizmi Kartın Cd sinden yüklemeyi deneyin sıkıntı yaşıcakmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: LitePower

quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

aygıt yöneticisinden ekran kartının soru işaretli olduğu bölümde sürücü güncelleştir deyip c içinde nvidia diye oluşmuş klasörde wdm sürücüleri seçip yüklerseniz sorun çözülebiliir , framework düzgün çalşmıyorsa bu yükleme programı hata verebiliyor oda seçenekler arasında

katılıyorum. ayrıca baska bi driver yüklemeyi denedinizmi Kartın Cd sinden yüklemeyi deneyin sıkıntı yaşıcakmısınız

Aygıt yöneticisine girmeye çalıştığımda "Uygulama Bulunamadı" hatası alıyorum şimdi de

Mevcut Sürüm
    290.36-desktop-win7-winvista-64bit-international-beta

Buydu daha sonra alttaki versiyonu yüklemeye çalıştım olmadı olmayınca eskisini yükleyeyim dedim SS'teki hatayı almaya başladım her sürümde o hatayı veriyor
    295.73-desktop-win7-winvista-64bit-english-whql

• Bu hata bi çok kişide var resmi sitesinde açıklamalar var yok mu çevirebilecek
  • arkadasim ben biraz cevireyim bu sorunu yasayan birsuru insan var anladigim kadariyla bir kisi otomatik install secme manual install yapip ordan clean old versiyon`u da secerek eski surucuyu sil diyor birinde ise yaramas digerinde yaramamis denemekte fayda var diger bir konu da windows installer zarar gormus bu sebeple buna benzer bir sorunla karsilasiyorsun ilk once windows installer`i tekrar kur
    http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=8483

baska biride donanimlardan ekran kartini bulup surucusunu guncelle demis dosyasini gostermis yuklemis sorun duzelmis
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.