Öncelikle herkese merhaba,ekran kartımın control paneline girmeye çalışırken hata aldım ve yeniden kurmak istedim fakat yeni versiyonunu gördüm onu kurmaya çalıştım ve resimdeki hatayı aldım
Biraz araştırmalarım sonucu kalıntı dosyaların silinmesi gerektiğini öğrendim,2 farklı programla sürücüleri sildim hiç bir dosyası kalmadı fakat bu hatayı almaya devam ediyorum,yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkürler
ustat yerlı forumlarda bısı bulamadım ..yabancı forumun bırısınde bunu buldum .. ılgınc bır sorun .. chrome da yada farklı bır tarayıcıda turkce halını bır ınceleyın ıstersenız .. yabancı dıl varsa ne ala
cumleler devrık oluyor cevırınce ama anlasılıyor .. ben bıraz ınceledım ozel yukleme yapın gıbı bırsyelerden bahdelıyor ..
ustat yerlı forumlarda bısı bulamadım ..yabancı forumun bırısınde bunu buldum .. ılgınc bır sorun .. chrome da yada farklı bır tarayıcıda turkce halını bır ınceleyın ıstersenız .. yabancı dıl varsa ne ala
cumleler devrık oluyor cevırınce ama anlasılıyor .. ben bıraz ınceledım ozel yukleme yapın gıbı bırsyelerden bahdelıyor ..
Hocam çok teşekkürler ingilizce var çok şükür İnceliyorum
umarım cozersınız ..
Çözemedim yaw adam dosyayı çıkarttığı yerden yükledim oldu diyor aynısı yaptım olmadı,adminler çözüm bulamadı mı naptı anlamadım kimse kesin bi çözüm bulamamış bunun için
başka bir görüntü driverı olmadığından eminmisiniz...
aygıt yöneticisinden ekran kartının soru işaretli olduğu bölümde sürücü güncelleştir deyip c içinde nvidia diye oluşmuş klasörde wdm sürücüleri seçip yüklerseniz sorun çözülebiliir , framework düzgün çalşmıyorsa bu yükleme programı hata verebiliyor oda seçenekler arasında
quote:
Orijinalden alıntı: SMTRSLN
aygıt yöneticisinden ekran kartının soru işaretli olduğu bölümde sürücü güncelleştir deyip c içinde nvidia diye oluşmuş klasörde wdm sürücüleri seçip yüklerseniz sorun çözülebiliir , framework düzgün çalşmıyorsa bu yükleme programı hata verebiliyor oda seçenekler arasında
katılıyorum. ayrıca baska bi driver yüklemeyi denedinizmi Kartın Cd sinden yüklemeyi deneyin sıkıntı yaşıcakmısınız
quote:
Orijinalden alıntı: LitePower
quote:
Orijinalden alıntı: SMTRSLN
katılıyorum. ayrıca baska bi driver yüklemeyi denedinizmi Kartın Cd sinden yüklemeyi deneyin sıkıntı yaşıcakmısınız
Aygıt yöneticisine girmeye çalıştığımda "Uygulama Bulunamadı" hatası alıyorum şimdi de
Mevcut Sürüm 290.36-desktop-win7-winvista-64bit-international-beta
Buydu daha sonra alttaki versiyonu yüklemeye çalıştım olmadı olmayınca eskisini yükleyeyim dedim SS'teki hatayı almaya başladım her sürümde o hatayı veriyor 295.73-desktop-win7-winvista-64bit-english-whql
Bu hata bi çok kişide var resmi sitesinde açıklamalar var yok mu çevirebilecek
arkadasim ben biraz cevireyim bu sorunu yasayan birsuru insan var anladigim kadariyla bir kisi otomatik install secme manual install yapip ordan clean old versiyon`u da secerek eski surucuyu sil diyor birinde ise yaramas digerinde yaramamis denemekte fayda var diger bir konu da windows installer zarar gormus bu sebeple buna benzer bir sorunla karsilasiyorsun ilk once windows installer`i tekrar kur http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=8483