Şimdi Ara

NVIDIA güncelleme sorunu(YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direk konuya girecem beyler.ASUS notebookumda NVIDIA GEFORCE 610 m ekran kartı var.Dun bir guncelleme geldi dedi ve ındırıp kurdum faakat kurulum başarısız dıyor her defasında.C'deki NVIDIA içindeki bütün sürücüleri kaldırıp tekrar yukledım banamısın demedi yine aynı sorun.Denetım masasından ''NVIDIA grafik sürücüleri'' nide kaldırdım fakat yıne yararı yok acil yardım beklıyorum.Teşekkürler.

• Driver sweeper ile temizle sistemdeki kalıntıları regedit dosyaları filan ne varsa temizliyo,sonra nvidianın sitesinden kendin indirip manuel kurulum yap...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Driver sweeper ile temizle sistemdeki kalıntıları regedit dosyaları filan ne varsa temizliyo,sonra nvidianın sitesinden kendin indirip manuel kurulum yap...

Hocam programı kurdum.16 tane degişik program var.Nvıdıa dan 3 tane var ucunede tik atayımmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackint -- 24 Mayıs 2013; 11:53:36 >
  • Yok hocam yine olmadı lanet olası program yükledim yine başarısız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnr67

Yok hocam yine olmadı lanet olası program yükledim yine başarısız.

Driver sweeper i sistemi güvenli mod da açıp kullanmanız lazım. ve yönetici olarak çalıştırmalısınız (sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır)

Denetim masasından nvidia ile ilgili herşeyi kaldırın ve yukarıdaki işlemi yapın sonra sistemi normal olarak açın ve yeni driveri kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Driver sweeper i sistemi güvenli mod da açıp kullanmanız lazım. ve yönetici olarak çalıştırmalısınız (sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır)

Denetim masasından nvidia ile ilgili herşeyi kaldırın ve yukarıdaki işlemi yapın sonra sistemi normal olarak açın ve yeni driveri kurun.

Deneyeceğim hocam.Haber verirm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Deneyeceğim hocam.Haber verirm.

Maalesef yine başarısız :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DRİVER GÜNCELLEME[YARDIM]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yardım edecek yok mu ?
  • o zaman yedeklerini al sistemi tekrardan kur başka yapacak bir şey yok ama nasıl çözülmez bende anlamadım...

Doğru driver indirip kurduğuna eminmisin...birde hızlı değil özel kurulum diyip bütün kutucuklar işaretli şekilde kurulum yap...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

o zaman yedeklerini al sistemi tekrardan kur başka yapacak bir şey yok ama nasıl çözülmez bende anlamadım...

Doğru driver indirip kurduğuna eminmisin...birde hızlı değil özel kurulum diyip bütün kutucuklar işaretli şekilde kurulum yap...

Dediğinizi harfiyen yaptım hocam fakat başarısız.Tavsiye için sağol.2-3 gundur ekran kartsız kullanıyorum.Sıkıntı olmuyor.O yuzden şuan erteledim olayı.Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.