Şimdi Ara

NVIDIA GTX/RTX Kulubü rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090/5080/5090alimlari başladi (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.961
Cevap
73
Favori
988.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hellteam

quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk
    Nomad şimdi aklıma geldi. Geil 2x1gb blackdragon 4-4-4-12 800 2.0v ramlarım vardı. Anakart gigabyte p35c DS3r . Sonra 2x2 Crucial balistics aldım 4-4-4-12 800-1000 1.9 - 2.1v . 2x2 Crucial + 2x1 geil kesinlikle kullanamıyordum, açmıyordu sistem. Geçenlerde Crucial ın teki gitti bozuldu, yedek 2x1 geil taktım ve direk windows açtı, hala sorunsuz. Mhz 800, zamanlama değerleri auto yapmış bu sefer kendisi bios un, volt +2 biostan yanı 1.95 civarı. Daha önceden timingleri manual ayarlıyordum 4-4-4-12 ve pc açmıyordu 2x2 + 2x1 le. Bir dene istersen gigabytelar böyle sanırım.

Geil lar o zamanlar gigabyte larla sorunluydu, bende senin gibi blackdragon alacakken vazgeçip ocz almıştım ,aynı mb den bende de vardı sonraları biosla sorunu halletmiş olabilirler
    Birde 965 çipsetli gigabyte larda biosta ramle ilgili bi seçenek var onu başka bi ramle, 2 ye almazsan açmıyodu gene bellekler uyumlu bile olsa voltaj ve zamanlamadan bağımsız bi seçenekti

Saol Hellteam , bunu bilmiyordum, hatta baya yazışmıştım gigabyte.tw support ile. İşin ilginci şimdi çalıştı, bios aynı bios :) Yeni i7ler x79lar gelsin de artık geçelim.

quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

uygunsuz diye silinmiş. neyse bir daha sorayım..

Dirt 3 yukleyen oldumu.? Ben kurdum. Baya da uzun sürdü. henüz oynamadım. yeni BETA driver kurup deneyeceğim.

izlenimlerimi yazdım dirt3 başlığında.

quote:

Oyunda bulduğum tek eksik, dış kamera sesleri daha iyi olabilirmiş (Dış kamerada araba içi ses veren modlar gelicektir). Vsync için D3doverrider kullanmanızı öneririm. Dirt2 ile kıyaslarsam , grafik olarak Ambient occlusion çok çok daha iyi D3 te, shadow kalitesi arttırılmış, çevre çok daha iyi. D3 te tek kısılan şey (configlere bakarsanız görürsünüz) ayna genişliği ve sürücü kalitesi düşürülmüş hepsi bu. Buna rağmen D2 den daha iyi performans veriyor.

Fps ler iyi , en son olabilicek en yüksek ayarlarda 1680x1050 4xaa , benchmark > min_fps="40.267117" av_fps="45.146709" , gayet yeterli. Yarışlarda 40 ın altına nadiren düşüyor , 38 in altını görmedim desem yeridir. Orj alıcaklar hiç çekinmesin :)

Menüler süper!

Aklıma gelmişken ,Nvidia kartlarda D2 de yaşanan düşük gpu kullanımı D3 te tam aksine çok iyi durumda, %98-99, driver 275.27beta

Araldan sipariş ettim bekliyorum, oyun her 30 40dk da bir exe hatası veriyor. Umarım orj de aynı sorun yoktur, belki de driverla alakalı emin diilim.
    He şunu da ekliyim, save sorunu yok. Belki de Dirt2 orj olduğu için emin diilim, ama kaldığım yerden devam edebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 26 Mayıs 2011; 0:38:57 >

• @NECROCYBER

hocam boşta 90 değil oyuna girdiğimde 90 ı görüyorum wichir mi karın arısıysa işte dirt 3 de 82 yi geçmedi.

peki hocam msı ın proğramı ile çeksem her windos açıldığında ellemi ayarlamak zorundayım yoksa direk kendi ayarlıyomu ? valla nerden yapıcam bilmiyorum normal 580 lerin ayarına çekmek istiyorum belki ısınmaz okadar

hocam bizim ev yazın nasıl anlatayım sana dışarısı bizim evden serin oluyo öyle diyim sen anla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: NECROCYBER

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Arkadaşlar işlemciyi O.C etmeden sadece RAM'leri nasıl O.C ederiz?Daha doğrusu O.C. bile olmayacak bu.Çünkü bende 2 GB 1800 MHz ve 4 GB 1600 MHz RAM'ler var.Ve bu RAM'ler 1066 MHz'de çalışıyor.İnternetten baktım 1600 ve 1800 lüklerin voltajı aynıymış ben bunların hepsini 1800 de çalıştırmam için ne yapmam gerek?

http://forum.donanimhaber.com/m_49194359/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49349149

Abi sen baştan yanlış yapmışsın anakart uyumsuzluk sağlar 1800 ve 1600 varmış sende ocyi engeller

Hadi ya tüh 1600 lükleri elden çıkartıp yerine 1800 lük almak lazım

Ya da doğru voltajı verip tüm RAM'leri 1800 MHz'de çalıştırmam lazım

Nomad şimdi aklıma geldi. Geil 2x1gb blackdragon 4-4-4-12 800 2.0v ramlarım vardı. Anakart gigabyte p35c DS3r . Sonra 2x2 Crucial balistics aldım 4-4-4-12 800-1000 1.9 - 2.1v . 2x2 Crucial + 2x1 geil kesinlikle kullanamıyordum, açmıyordu sistem. Geçenlerde Crucial ın teki gitti bozuldu, yedek 2x1 geil taktım ve direk windows açtı, hala sorunsuz. Mhz 800, zamanlama değerleri auto yapmış bu sefer kendisi bios un, volt +2 biostan yanı 1.95 civarı. Daha önceden timingleri manual ayarlıyordum 4-4-4-12 ve pc açmıyordu 2x2 + 2x1 le. Bir dene istersen gigabytelar böyle sanırım.

Hocam çok güzel anlattınız ama benbazı yerleri anlamadım sz sonradan aldığınız RAM leri ilk aldıklarınzın mı yanına taktınız yoksa eskilerini çıkartımı? Ve sen de dene istersen neyi kastettiğinizi anlamadım. Kusura bakmayın anlayamadım sabah sabah kafa basmıyor :)

Hocam benim bilgisayayar açılıyor orada sorun yok ta RAM ler 1066 da çalışıyor bunların hepsini 1800 de hiç olmazsa 1600 de çalıştıramaz mıyım yoksa direk 1600 lükleri elden çıkartıp 1800 lük mü alayım

• hehe @NomadCRY , ben anlatma özürlüyüm :) Ram çarpanını 1600mhz ram a göre ayarlarsan , ram timinglerini auto da bırakırsan (yada 1600mhz ram a göre ayarlarsan) ve biraz fazla volt verirsen çalışması lazım gibi geliyor bana.
  • quote:

hehe @NomadCRY , ben anlatma özürlüyüm :) Ram çarpanını 1600mhz ram a göre ayarlarsan , ram timinglerini auto da bırakırsan (yada 1600mhz ram a göre ayarlarsan) ve biraz fazla volt verirsen çalışması lazım gibi geliyor bana.

Estağfirullah . Tamam anladım şimdi. Ben de zaten öyle düşünüyorum deneyeceğim eve gidince
  • 4 gün ceza verdiler cevap yazamadığım için konuyu takip edemedim

şimdi de ben yazmirim ula yazmirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

4 gün ceza verdiler cevap yazamadığım için konuyu takip edemedim

şimdi de ben yazmirim ula yazmirim

Geçmiş olsun
  • teşekkürler hocam şakaydı tabi ki, arkadaşlarımızla yardımlaşmaya devam
  • quote:

Mükemmel bir windows 7 desktop gadget , denemek isteyen varsa (htc home) :
    versiyon 2.4 :http://www.mediafire.com/?cxhm64q4bss3836
    versiyon 3 biraz sorunlu ve karışık tavsiye etmem.
    NVIDIA GTX/RTX Kulubü  rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090/5080/5090alimlari başladi

ekstra wallpaperlar ekleyebiliyoruz hava durumuna göre dekstop değişiyor, animasyonlu. Saat, photoslide ve rss reader var içeriğinde. Açıklamalar resimler hepsi rar içinde. istediğiniz şehri bulup işaretliyorsunuz o kadar.
    http://www.youtube.com/watch?v=fFUR7_7K_2U
    http://www.youtube.com/watch?v=EnVzC6-eoro

Eyvallah hocam. Güzelmiş cidden.

• gtx 590ı sattım bu karta geçtim bizden biri nasılsa

listeden adım silinsin
  • Stok Q6600 yetmiyor Dirt 3 için. Meraklılarına duyrulur.
  • Sapphire 2Gb HD6950'mi satıp MSİ GTX460 1GB Cyclone aldım, yeni bir kampanya yada uygun 2nci el gtx570 yada gtx580 alana kadar yola devam edeceğim böyle, GTX460'ı bile zorlayan 3-4 oyun ancak var piyasada, daha fazlasına gerek yok diye düşündüm.. cyclone baya sessiz ve serin çalışıyormuş, masa üstünde 36 , yükte 55 derece. Saat hızlarınına 850/1100 yaparım en kötü, baya götürür beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Sapphire 2Gb HD6950'mi satıp MSİ GTX460 1GB Cyclone aldım, yeni bir kampanya yada uygun 2nci el gtx570 yada gtx580 alana kadar yola devam edeceğim böyle, GTX460'ı bile zorlayan 3-4 oyun ancak var piyasada, daha fazlasına gerek yok diye düşündüm.. cyclone baya sessiz ve serin çalışıyormuş, masa üstünde 36 , yükte 55 derece. Saat hızlarınına 850/1100 yaparım en kötü, baya götürür beni

hayırlı olsun, çoğu arkadaş 900 kullanıyor ama benim de gönlüm 850 den yana :) az volt az ısı az stress. 275.27beta ile 460 lar iyi kıvama geldi artık, eski cpularda bile iyi sonuçlar var artık. 460ın ilk çıktığı zamanlardaki driverlara göre çok iyi artışlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 27 Mayıs 2011; 16:56:21 >

• @disorder: dediğin kadar varmı yaa bende duydum şu cpu olayını... demek artık gtx 460lar şimdi 460 oldu bu beta ile daha kurmadım ama kurana kadar final çıkar artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

@disorder: dediğin kadar varmı yaa bende duydum şu cpu olayını... demek artık gtx 460lar şimdi 460 oldu bu beta ile daha kurmadım ama kurana kadar final çıkar artık

Valla önceden düşük gpu aldığım oyunları çoktan denedim ve gpu kullanımı 70-99 geziniyor, TF2 > eskiden berbattı gpu kullanımı ve fpsler, şimdi ise yağ gibi 70fps altını nadiren görüyorum aynı map vs hatta 16xqcsaa açık... Drakensang aynı şekilde %30 larda geziyordu gpu kullanımı ortalama , wings of prey , DA2 şehirlerde berbattı , bfbc2 düzelmişti önceki driverlarla ama şimdi maşallah %98-99 paso menüler dışında. İki çekirdek işlemcilerde bile artıştan bahsediliyordu yanlış hatırlamıyorsam driver açıklamasında. The witcher 2 de şehirlerde düşme var ama forumlarda baktım driverla alakalı diil.

pc latencylerde de çok güzel düşmeler var

Ndis network ile alakalı, diğeri ise directx kernel. Değerlere bakarsan 150 nin altında diğeri 80. Önceki driverlarda 250 ortalamaydı bende. Belki bununda katkısı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 27 Mayıs 2011; 19:34:52 >

• Aah nVidia ah...FX5200 ilk göz ağrım...
    Allah'ım nVidia'ya geri dönmeyi nasip eyle Ya'Rabbim!
  • ATI konusunda ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerpense

ATI konusunda ne oldu?

mesaj silmelere tepki olarak arkadaşlar kendi mesajlarını komple siliyorlardı, konu kilitlendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

Orijinalden alıntı: canerpense

ATI konusunda ne oldu?

mesaj silmelere tepki olarak arkadaşlar kendi mesajlarını komple siliyorlardı, konu kilitlendi.

Anlıyorum, garip bir ana başlığı açan kişi silinecek ne yazarki?
  • gerçekten garip, konu dışına konu açtım ama yine de bu dahili bileşenlerde konudışı muhabbet mevzusuna ilaç olmadı, en garibi de ortaya konulan tepkiler.
  • 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.