< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hayırlı olsun Hocam Güle Güle Kullan. Kart Eteş Ediyor |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sarı sitede ilan sahibi sizsiniz değil mi? |
Hayırlısı olsun sende almışsın.. Asus 3080roglar çoğalıyor. Fakazlı tek başına zorluk çekmicek klubde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Listeye Evga FTW3 Ultra ile beni de ekleyebilirsiniz. ![]() ![]() |
RTX 3090 kullanan biir tek ben miiym? |
Hoşgeldin özgür.. Yeni kartlarını alan herkese hayırlısı olsun. Artıyoruz.. Bir arkadaş sormuş şuan clupde 4kişi 3090 kullanıyor güncelliyorum.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim gibi Palit 3080 almış olan arkadaşların dikkatine: kart biliyorsunuz güç limiti ancak %9 arttırılabiliyor, bu dilimde 1710 olan stok hızı sağlıklı bir şekilde maksimum 1790Mhz e oc edilebiliyor bu da ortalama olarak gpu boost ile oyun içerisinde 1985Mhz gibi bir hıza denk geliyor. Kart stok değerlerinde aşağı yukarı FE ile aynı değerleri veriyor OC yapılınca da MSI - Asus gibi muadilleri kadar yapıyor üç aşağı beş yukarı. 3d mark ile stres testten başarılı bir şekilde çıktı (Memory de +850Mhz'e kadar OC edilebiliyor) Bu değerlerde kart otomatik fan profilinde 71 dereceye kadar çıkıyor ful yükte ve fan hızı 50% ye kadar ulaşılıyor bu değerlerde fan sesi duyulabiliyor açık bir şekilde ama kafa ütülemiyor rahatsız etmiyor --- ama MSI çözümü daha sessiz |