Abi her kart geldi EVGA'lar neden gelmedi? Senden bekliyorduk ilk. |
Arkadaşlar Merhaba Asus Tuf Oc 3090 kullanıyorum msi afterburner ile oyun içi testlerde sıcaklık 66 dereceyı gecmıyor fakat nedense saat hızı 1950 ile başlayıp 1800 lere kadar düşüyor ve çok dalgalı. Güç kaynağım 1000 watt'lık corsair rm1000x 2 ayrı 8 pin kablo ile bağlıyorum. Kaablolara baktığım zaman aslında bir pci-e 8 pin kablonun ucunda 2 adet 8 pin uç çıkıyor. Tek kablo ile mi bağlamak lazım yoksa benim gibi 2 ayrı kablo ile mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XII.Nicksiz -- 9 Ekim 2020; 19:15:57 > |
Savıar clupde tek sıkılırsın diye eşi ikiz kardeşini getırdım. Olmuşmu doğru almışmıyım ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 9 Ekim 2020; 20:55:34 > |
1gün geciktim çok değil.. matrıxde sıkıntı vardıda.. 1000gbits nette sorun yaşıyordukda ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam yazdiklarin pek örtüsmedi simdi. Geçen gün sattigim msi 2080ti lightning z yi almak icin pazarlık yapmamis miydiniz ben mi yanlış hatirliyorum? Eger msi hic sevmiyorsaniz neden almak istediniz? Demem o ki fanatiklige gerek yok egri oturup dogru konusalim. Msi belki su an dunyadaki 1 numarali firma hatta belkisi yok direk 1 numaradir satis rakamlarinda afaki ama mantinli düşünerek konusuyorum. Cok kaliteli ve 1. Siraya oynayan urunler uretiyorlar son yıllarda ciddi gelistiler. Anakartta asusun hakimiyetine son verdiler. Artik godlike konusuluyor tum dunyada. Zira lightning z en baba 2080ti idi tartismaya gerek birakmaz sanıyorum o karta hasta olmayan performansindan sikayet eden bir kişi duymadim ben. Ki siz de onlardan birisiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Muten aslında orda takılmak için yazdı birazda. ama ben ondan teknik bilgi birikim paylaşım beklerken o makara yaptı.. Bak clupde soru soruyorlar bilgi istiyorlar çok çok yoğun olmama ragmen hem buraya hem dışarı yetişmeye çalışıyorum. Msi monıtor piyasasınada girdi çok iyi ürünler yapıyor. Adusdan daha kaliteli ve uygun. Msi anakartlar artık çok üst duzey. Fiyst performans dengesını ıyı tutturuyor. Ben açıkcası 15yılı geçmiştır pc toplarım parça test ederim msi üstüne kata kata geldi bugunlere Eski bilgisayarcı takıntıları vardır kingston en iyi ram asus en iyisi bitti o artık... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hybrid yolda. 🤘😎 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam yazdıklarımı örtüştürmeye çalışmana gerek yok ki seninle yeni tanıştık 2080ti yi bana vermedin arkadaşlığımız çabuk bitti Burhan sende bilgi paylaşım beklerken makara yapıyor diyorsun pes doğrusu yıllarca paylaşımın alasını yaptık yaptık onları hiç demiyorsun, hatta bazılarına gelip ilginç yorumlarda yapardın |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taze OC'li Superposition 4k testi gelsin benden o zaman. Factory OC halinin puani 15900'dü ![]() |
Tek kablodan 2 girişi bağlama Daisy chain olur. Böyle güçlü kartlar için önerilmez. Psu'dan gelen tek giriş gene tek olarak gpu'ya takılmalı. En sağlıklı sonucu öyle alırsınız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -erna- -- 9 Ekim 2020; 22:6:58 > |
Güzel < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
valla msı kartımda oldu asus kartımda MSI hiç bir zaman bozulmadı sorunlu olmadı asus kartım arıza yaptı yanlız müşteri hizmetleri 3 günde paramı iade yaptılar bence iki tarafda hala başarılı ama bana sorarsanız Msı derim |
Hocam benımde default olarak aşağıdaki gibi. Asus Tuf OC modelini kullanıyorum. Çekirdek hızını kaç yaptınız? Sistemimiz çok benzer gibi ![]() |