Şimdi Ara

nvidia gtx 275 driver sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar nvidia driver kurduğumda masaüstünde hızlı başlatta görünmüyor saatin yanında görünmüyor ve driver yüklü olduğu halde tekrardan kurmaya çalıştığında onar felan gelmiyor direk üzerine birdaha yükleme yapıyor ve bazı oyunlarda phsyx donuyor ve 4 dk felan sürüyor hala oyun donması gitmiyor bu başka oyunlardada oluyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler ve gpu-z isimli programda bu siyah alanda 17.7 diğerinde ise 40 g piksel yazıyor bandwit ise 127 gb/s gösteriyor yani düşük gösteriyor diğer alanlar doğru gösteriyor sizce neden olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soloman_963 -- 29 Ekim 2009; 20:48:46 >

• kardeş driver bu arada son sürüm bunu belirtmedim unuttum bios güncellesem ama nasıl güncellenecek
  • gigabyte ın @bios programı var internetten otomatik güncelliyo
  • driver swipper adlı program ile güzelce driveri kaldır sonra yeniden başlatıp güncel driveri kur
  • peki arkadaşlar resimdeki siyah içine aldığım yerler bende düşük gösteriyor sebebi nedir??
  • normal değeri ne olmaliki düşük diyosunuz neye göre kime göre düşük yada sizemi öyle geliyor
    quote:

Orijinalden alıntı: soloman_963

peki arkadaşlar resimdeki siyah içine aldığım yerler bende düşük gösteriyor sebebi nedir??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    GT 420 Fps sorunu NVİDİA
    9 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu da benim gtx275 im. ilk mesajdaki resimde olan amp versiyonu fln olabilir
  • ama çalışma hızları aynı nasıl amp olabilir
  • netten bulduğum çeşitli kişilerin gpuz görüntüleri

bu amp

bu da amp + oc

gpuz bazen frekansları hatalı gösterebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caqlayan -- 30 Ekim 2009; 16:34:09 >

• peki phsyx neden donma oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: soloman_963

peki phsyx neden donma oluyor

physx son sürüm mü?

http://www.nvidia.com/object/physx_9.09.0814.html
  • Bendede Gigabyete GTX 275 var..Benimde garip bi problemim var..
    180.xxx serisi sürücüleri kurdugum zaman gpu-z ve nvidia control panelde pci-e 2.0 x16 @ x16 2.0 olarak görünüyor..
    190.xxx serisi sürücülere geçtigim zaman ise pci-e x16 @ x16 görünüyor..Bi türlü çözüm bulamadım o yüzden 186.18 driverını kullanıyorum hala...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.