Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (948. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
778.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 946947948949950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Psycho53

Hocam usps sabah ulaşılmıyordu ptt de teslim edildi gördüm rahatladım USPS e girdim şok oldum!

CINCINNATI, OH 45213

Sinsinati neresi bunlar nereye teslim etmiş normal bir prosedürmü sakatamı geldik ne oluyor..

Allah Allah.

Edit: Amazon şuan güncellemiş , Refund issued

Return received on: Sep 7, 2016

Sıkıntı yok ozaman..

Bana da aynısı oldu. Sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustiua M kullanıcısına yanıt
    Msaa kapatıp oynayacagım evet harika bir seri. İlk oyunu bitirmiştim hikaye yarım kalmasın .
  • Galax 1070 hakkında yorumu olan var mıdır?Çok mu basittir acaba?970 Exoc fena değildi.

• Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    Bu sabah teslim aldılar, 2 paketim de refund oldu biraz önce.. Amazon bu işlerde hızlı.
  • 1070 FTW'nin fan profiliyle hiç uğraşmadım 83 dereceyi görüyor. Precision X'te de temperature target 83 derece olarak geliyor zaten.
    Sizce uzun süreli kullanımda bir sıkıntı yaratır mı, sınırı indirmemi tavsiye eder misiniz?
    Yani kart kendiliğinden 83 derece sınırla geldiğine göre sorun yaratmaz mantıken ama yine de sormak istedim, siz nasıl ayarlıyorsunuz fanları?

Bir de Precision X'te power targetla temperature targetın bağlantılı gelme sebebi ne? Yani birini düşürünce öbürü de düşüyor ya, bunun sebebi ne? Ayrılabildiğini biliyorum ama mantığı nedir merak ettim.
  • Arkadaşlar g-sync için 200 dolar fark vermeye değer mi gerçekten ? 1070 için monitor bakıyorum bu ikisinden birini alacağım

https://www.amazon.com/dp/B01C05C1OK/ref=twister_B01I6XFSPY
    https://www.amazon.com/AOC-G2460PF-24-Inch-Gaming-Monitor/dp/B01BV1XBEI/ref=sr_1_3?s=pc&ie=UTF8&qid=1473278002&sr=1-3&keywords=144+hz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

1070 FTW'nin fan profiliyle hiç uğraşmadım 83 dereceyi görüyor. Precision X'te de temperature target 83 derece olarak geliyor zaten.
    Sizce uzun süreli kullanımda bir sıkıntı yaratır mı, sınırı indirmemi tavsiye eder misiniz?
    Yani kart kendiliğinden 83 derece sınırla geldiğine göre sorun yaratmaz mantıken ama yine de sormak istedim, siz nasıl ayarlıyorsunuz fanları?

Bir de Precision X'te power targetla temperature targetın bağlantılı gelme sebebi ne? Yani birini düşürünce öbürü de düşüyor ya, bunun sebebi ne? Ayrılabildiğini biliyorum ama mantığı nedir merak ettim.

Ftw için o değer çok fazla max gördüğü sıcaklık 75 derece. Kartınız hatalı üretim olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

1070 FTW'nin fan profiliyle hiç uğraşmadım 83 dereceyi görüyor. Precision X'te de temperature target 83 derece olarak geliyor zaten.

Ftw için o değer çok fazla max gördüğü sıcaklık 75 derece. Kartınız hatalı üretim olabilir.

Hay ben böyle kartın...
    Kasam küçük ve yeni aldığım için sadece kasayla gelen 2 fan var (Corsair 400C). Belki onunla da alakalıdır ama daha doğru düzgün kullanmaya başlamadan bezdirdi bu kart.

• Son Driver ile problem yaşayan varmı acaba ?
  • chernobyl52 kullanıcısına yanıt
    Valla ben evga Gtx 1070 ftw aldim iki gün önce
    Herseyi temiz kurdum oynadigim oyunda havadan gelen
    Oklar felan takili kaliyor ne yapsak eski driveri gerimi yükselek acaba

• disaster68 kullanıcısına yanıt
    Banada sıkıntılı gibi geldi bir önceki driver'da sıkıntı yaşamamıştım ben dönmeyi düşünüyorum eski sürüme.
  • Beyler cs de sorun yaşıyorum 1070 ile sizde durum nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Grasyas01

Beyler cs de sorun yaşıyorum 1070 ile sizde durum nedir?

Ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz cs:go'da ve diğer bileşenler nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 8 Eylül 2016; 5:29:51 >
  • Arkadaşlar asus strix gtx 1080 a8g ile 8g arasındaki fark nedir birde sinerji.gen.tr'ye asus a8g gtx 1080 gelmiş büyük ihtimalle ondan alacağım ne dersiniz ?
  • GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    8G normal sürüm A8G biraz oc'li sürüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: onegogh

8G normal sürüm A8G biraz oc'li sürüm.

Tamam hocam anladım. Peki önerir misiniz strix gtx 1080'i ?
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Dostum kartin yükte kac dereceyi görüyor
    Orasi önemli Benchmark yapip bi bak
    Benimki 72 dereceyi gecmedi
    birde msi gaming x modelinide kullandim
    68 dereceyi gecmedi
    Performans bakimindan msi daha iyiydi bence
    Görsel acidan evga daha hoş duruyor
    Ben msi satip evga aldim niye dersen
    Sirf görüntü icin biraz sacma oldu birde 5 yil Garanti
    Yaptim tek faydasi bu

• GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    Türkiyeden alacaksanız öneririm hocam

• Evet beyler çok şükür iade tamamlanmış kabul edilmiş olarak gözüküyor..

Amazon zorunda olmadığı halde belirttiği ödeyeceği $15 dolarlık kargo masrafınıda üstüne eklemiş..

Refund issued

$833.26 refund issued on Sep 7, 2016.

Bana toplam maliyeti $818.26 idi akşam bankayı kontrol edeceğim kurtulacağım inşallah bu dertten. geriye monitör kaldı oda iade olursa biraz rahatlarım sanırım. Yıprattı bu iş beni dünyanın paraı Liramız zaten değersiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disaster68

Dostum kartin yükte kac dereceyi görüyor
    Orasi önemli Benchmark yapip bi bak
    Benimki 72 dereceyi gecmedi
    birde msi gaming x modelinide kullandim
    68 dereceyi gecmedi
    Performans bakimindan msi daha iyiydi bence
    Görsel acidan evga daha hoş duruyor
    Ben msi satip evga aldim niye dersen
    Sirf görüntü icin biraz sacma oldu birde 5 yil Garanti
    Yaptim tek faydasi bu

Hocam bugün Unigine Heaven indirip değerleri paylaşırım. Yalnız şurada (https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=120214319) kasamın resmi var, ön alta da 140'lık bir fan alacağım en kısa sürede. Gördüğünüz gibi pek büyük bir kasa değil ve sadece 2 fan var, bu da etkiliyordur herhalde değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 946947948949950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.