Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (843. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
776.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 841842843844845
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu cw olayı 1000fps gibi yüksek fps limitlerinde mi çıkıyor yoksa 2k 60fps 4k 60fps de de kart aynı eforu sarfedip cw sorunu çıkarıyor mu. Kısacası 720p 1080p 60 fps ile 2k 4k 60 fps de fanlar aynı hızda mı dönüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Bu cw olayı 1000fps gibi yüksek fps limitlerinde mi çıkıyor yoksa 2k 60fps 4k 60fps de de kart aynı eforu sarfedip cw sorunu çıkarıyor mu. Kısacası 720p 1080p 60 fps ile 2k 4k 60 fps de fanlar aynı hızda mı dönüyor

1 - CW sesinin ekran kartının fanları ile hiçbir alakası yok, sen olayı çok yanlış anlamışsın. CW sesi ekran kartının fazlarından gelir.

2 - CW sesi şu FPS üstü çıkar diyede birşey yok 40 FPS'de de çıkar 2000 FPS'de de fakat genel olarak FPS artıkça sesde çoğalır. Mesele oyunu oynadığımız FPS'lerde yani 250 FPS altında yada sizin oynadığınız oyunlar kaç FPS altıysa o FPS'lerde CW sesinin kullanıcıyı rahatsız edip etmediğidir.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Anladım bu faz tam olarak kartın hangi parçası oluyor

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Anladım bu faz tam olarak kartın hangi parçası oluyor

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 11 Ağustos 2016; 19:07:36 >

Cw sesini videolardan dinlemiştim şaşırdım o sesin bunlardan çıkmasına. Titreşim falan mı oluyorda bu sesi çıkarıyor

Hocam yanlışınız var, adı üstünde Coil Whine yanı bobin sesi.
    Ses fazlardan değil bobinlerden gelir bobinler ise fazların yanındaki yuvarlak şeylerdir, zaten Coil in Türkçe karşılığı bobindir
    Edit: şuan şüpheye düştüm bobinler fazların içindemi yoksa o yuvarlak şeyler mi sağır duymaz uydurur oldu biraz
    Edit 2: Doğru o yuvarlaklar kapasitördü kafa gitti benim :D haklısınız doğru göstermişsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58emre588 -- 11 Ağustos 2016; 20:16:38 >

• asdasdadasdasd evet dostum çok haklısın en kısa zamanda 1151 dizmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grasyas01

asdasdadasdasd evet dostum çok haklısın en kısa zamanda 1151 dizmeyi düşünüyorum
    Asus GPUTweak2 programının son sürümü Windows başlarken açılmıyor bende.

Windows 10 (14393.51) sürümündeyim. GPUTweak2 Ver1.3.3.2 sürümünde, bilgisayar açıldığında programda açılsın istiyorum belirlediğim O.C profiline geçmesi için fakat program Windows ile beraber başlamıyor.

Benzer sıkıntıyı yaşayan var mı? Deneyip geri dönüş sağlayabilecek varsa sevinirim.

(reset atıp denemeyin. tamamen kapatıp açmanız gerekiyor bilgisayarı.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grasyas01

asdasdadasdasd evet dostum çok haklısın en kısa zamanda 1151 dizmeyi düşünüyorum
    Arkadaşlar özellikle Msi gtx 1070 modellerini almış veya almayı düşünenlere bir uyarı da bulunacağım. Daha önce konuşuldu mu konuyu takip etmedim.

Msi nin Bazı modellerinde Kart üzerinde kullanılan belleklerin bazıları olması gerekenden farklı bir marka kullanılmış. Bu yüzden artifact verebiliyor Diğer markalara yönelmek veya biraz beklemekte fayda var.

İlgili reddit linki Konuda hangi koşullarda artifact verebiliceği gösterilmiş.

https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/4wh8jc/msi_officially_announces_gtx_1070_quality/

Ekleme: Kartı elinde bulunan arkadaşlar Gpu -Z yardımıyla kullanılan ram çiplerinin markasını öğrenseler iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 11 Ağustos 2016; 21:17:57 >

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler, ben çok memnunum şu an lakin bunu bi takip edeyim
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Hocam Zotac 1070 amp edition için olumlu-olumsuz bilginiz var mı?
  • 58emre588 5 kullanıcısına yanıt
    iyi bir forum üyesi örneği
  • Konu Msi firması ile sınırlı görünüyor Yani şimdilik Msi alacak olanların tekrar gözden geçirmesinde fayda var. Diğer markalar ile ilgili bu tarz bir konuya rastlamadım. Yani hemen endişelenip can sıkmaya luzum yok.

Bildiğim kadarıyla Amp modeli için genel kanı iyi bir kart olduğu yönünde gayet serin çalışıyor diye belirtilmiş.
  • 58emre588 5 kullanıcısına yanıt
    Bobinler Fazlardır

Faz=Bobin = Üretim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycho53

Bobinler Fazlardır

Faz=Bobin = Üretim..
    OC'li ortalama boost hızınız nedir hem oyunlar için hemde benchler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Asus GTX 1070 TURBO blower fanlı 1440 TL.
    https://www.webdenal.com/asus-turbo-gtx1070_908739.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlos1111

Asus GTX 1070 TURBO blower fanlı 1440 TL.
    https://www.webdenal.com/asus-turbo-gtx1070_908739.html

Amazonda bile daha pahalı, kaçırmayın derim. Hele 1060 STRIX 1500 TL'den satılırken her türlü bu kart alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 11 Ağustos 2016; 22:56:02 >
  • quote:

2138-2114 arası dans ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 13 Ağustos 2016; 15:34:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maxıs kullanıcısına yanıt
    Çok iyi değerler almışsınız voltaj ne durumda peki , bir oyun oynarken (grafikleri adam akıllı) GPU Z görüntüsünü paylaşabilir misiniz rica etsem
  • quote:

Çok iyi değerler almışsınız voltaj ne durumda peki , bir oyun oynarken (grafikleri adam akıllı) GPU Z görüntüsünü paylaşabilir misiniz rica etsem

Müsait olunca paylaşırım , 1081v ye düştüğü zaman 2114 e düşüyor 1093v çıktığı zaman 2138 oluyor , hep böyle bir dans var genel olarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 841842843844845
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.