Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (625. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
774.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Videonun framerate pek onemli degil dediginiz gibi akicilik yok goruntu takila takila geliyor mikro donmalar acikca gorulebiliyor.Bazisinda donma suresi daha uzun bu seferde kare atliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar amazondan hic elektronik alisverisi yapmadim risk yokmu nasil guvenip aliyorsunuz sonucta az para degil gumruk takilma ,garanti falan 1080 dusunuyorum 1000tl farkediyor
    Almanyadan yazlari gelen teyze oglu var orda fiyatlar nasildir acaba ona aldirsam garanti icinde evga marka uluslararasi diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 12 Temmuz 2016; 15:55:18 >
  • Vatan bilgisayar stoklarina MSI GTX 1070 GAMING X girmiş. Düşünenlere duyrulur

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

ASUS GeForce GTX 1070 8GB ROG STRIX Graphic Card (STRIX-GTX1070-8G-GAMING)
    430$ + 92$, Net Kâr = 500 TL
    https://www.amazon.com/gp/product/B01HEQYQHA

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx1070-rog-strix-8gb-gddr5-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html

Vergi geri gelirse foruma bir şeyler ısmarlarsınız beleşe almış oluyorsunuz.

Verdiğiniz link ten satın alırsanız Burdaki fiyatta 200 lirada fazlaya geliyor

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Tükenmiş çünkü. Çok hızlı tükeniyor stoklar

Yok kardeş sen anlamamışsın olayı, her şey dahil 1524 TL yukarıda attığım şekilde satıcı Amazon olursa tabi şuan stoklar bitti kapıştı herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

400 Dolar fark var, performansa bakıyorsun o paraya değecek hiç bir fark yok. Kendi fikrim 1080'e verilen paraya cidden yazık.

3500 4500 lira arası satılan Titan X ı kullandığım programlarda yerden yere vurdu oyun tarafını bilmem

Nasıl haram diyorsunuz anlamak zor

Büyük ihtimal stoklar tükenmi? ve sizin gördü?ünüz ba?ka fiyat.
  • yahu evga sc 1070 almıştım, kargoya verilmiş. değiştirip asus strix alayım diyordum o da tükenmiş. artık evga ile devam
  • Karada havada kapilir alinir mi kelimemi :D

• kutillo kullanıcısına yanıt
    forumun en aktif yerlerinden biri olan amazon başlığını incelerseniz bu soruların hepsinin cevapları orda var
    Oyunlardan bahsediyorum

Bu kartları alanların çoğunluğu oyun için aldığından.
  • quote:

Yok kardeş sen anlamamışsın olayı, her şey dahil 1524 TL yukarıda attığım şekilde satıcı Amazon olursa tabi şuan stoklar bitti kapıştı herkes.

Benim anlayamadığım bir sey yok verdiğin linkteki urun 2200 lira

Amazon daha ucuz satıyordu ise onu bilmiyorum

Linkteki urun 2200 lira

• Vatan çalışanlarından bize fırsat kalırsa alacağız kartları inşallah :)
  • Bostancı ve Topkapı Vatanda Msi Gtx 1080 var. İstanbulda olanlara duyurulur.
  • quote:

ASUS GeForce GTX 1070 8GB ROG STRIX Graphic Card (STRIX-GTX1070-8G-GAMING)
    430$ + 92$, Net Kâr = 500 TL
    https://www.amazon.com/gp/product/B01HEQYQHA

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx1070-rog-strix-8gb-gddr5-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html

Vergi geri gelirse foruma bir şeyler ısmarlarsınız beleşe almış oluyorsunuz.

Arkadaşlar şu vergi geri gelme olayını kim çıkarttı Allahınızı severseniz öyle birşey yok sadece amazona fazla vergi parası öderseniz yani 200tl tutacak vergi parasına 300tl öderseniz amazon 100tl geriye gönderiyor ki bu sizin kar'ınız değildir zaten vergiye 200 ödüyorsunuz vergisiz alma diye birşey yok aldım diyen gelsin yüzüme söylesin bunu diyen yalan söylüyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Benim anlayamadığım bir sey yok verdiğin linkteki urun 2200 lira

Amazon daha ucuz satıyordu ise onu bilmiyorum

Linkteki urun 2200 lira

2012 yazıyor sitede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Arkadaşlar şu vergi geri gelme olayını kim çıkarttı Allahınızı severseniz öyle birşey yok sadece amazona fazla vergi parası öderseniz yani 200tl tutacak vergi parasına 300tl öderseniz amazon 100tl geriye gönderiyor ki bu sizin kar'ınız değildir zaten vergiye 200 ödüyorsunuz vergisiz alma diye birşey yok aldım diyen gelsin yüzüme söylesin bunu diyen yalan söylüyordur

Kardeşim bilmiyorsun herhalde olayı, forumdan bir sürü kişi GTX960 aldı ve verginin tamamı geri geldi, bazen alınmıyor burada vergi artık şans mı dersin yoğunluktan mı dersin ne dersen de.
  • bu kartlar 3 er 5 er mi veriliyor stoklara ? bu ne rezalettir..bu gidişle montanlı stok girişide zor görürüz biz !
    niyetleri ne ki bu dağıtımcıların ?!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla sıfır kutusunda 2850 ye verim isteyen varsa açılmamış
    MSI GTX1080 Gaming X 8GB GDDR5 256Bit Dvi Hdmi 3Dp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciroer -- 12 Temmuz 2016; 17:28:53 >
  • 
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.