Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (545. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
776.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xLmNt13

Gtx 1080 ve 1070 le ilgili bir problem varmış galiba ben tam anlayamadım. Link aşağıda.

http://www.techpowerup.com/223669/geforce-gtx-pascal-faces-high-dvi-pixel-clock-booting-problems

dvi'dan baglayınca görüntümü gelmiyor acaba bende tam anlamadım.
  • brykkn B kullanıcısına yanıt
    güzel sistem hayırlı olsun fakat neden skylake düşünmediniz ?
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Hem oyun hemde Solidworks kullanacağım için bu işlemciyi seçtim. Sıkıntı olur mu sizce?
    doğru seçim yapmışınız o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyro

quote:

Orijinalden alıntı: xLmNt13

Gtx 1080 ve 1070 le ilgili bir problem varmış galiba ben tam anlayamadım. Link aşağıda.

http://www.techpowerup.com/223669/geforce-gtx-pascal-faces-high-dvi-pixel-clock-booting-problems

dvi'dan baglayınca görüntümü gelmiyor acaba bende tam anlamadım.

Benim monitörüm bozuk servise gönderdim, yerine kullandığım monitörde hdmi çıkışı olmadığı için dvi'dan bağladım hiç bir sorun yok

teşekkür ederim. sırada monitör var tavsiye edebileceğiniz monitör var mı?
  • Nihayet Hepsiburada

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marinexx

Arkadaşlar bir sorum olacak şu kasayı almayı düşünyorum, ama merak ettiğim sıvı soğutma bloğu taktığımda sıvı soğutmanın boruları bu resimdekiler gibi renkli mi oluyor yoksa daha sonradan biz mi bir şekilde yapıyoruz? ya da renkli olanı ve olmayanı şeklinde farklı modelleri mi var? soru çok saçma gelebilir kusura bakmayın, hiçbir fikrim olmadığı için soruyorum :)

http://www.thermaltakeusa.com/Chassis/Mid_Tower_/Core/C_00002732/Core_P5/design.htm

Renkli olan sıvı

Borular şeffaf

O boruyu kes yapıştır ciddi su tesisat ciligi yapacaksınız

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 27 Haziran 2016; 19:05:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadara aldınız acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

şöyle bir kiti varhttp://www.thermaltakeusa.com/Cooling/Liquid_Cooler_/LCS_Kits/C_00002788/Pacific_RL360_Water_Cooling_Kit/design.htm

Anladım dostum borular şeffaf renkli olan sıvıymış, peki bu benim kendi başıma başa çıkabileceğim bir şey midir acaba? kolay mı yapımı?
    ASUS ROG PG279Q bir göz atın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 27 Haziran 2016; 19:02:33 >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    bu kasayı alırsak illaki sıvı soğutma yapmak mı lazım?

toz falan sıkıntı olmaz mı?
    Birde bu türkiyede satılmıyor sanırım, google sonuç vermedi..
  • Marinexx M kullanıcısına yanıt
    Daha önce yapmadım bir fikrim yok forumda konusu var oraya sorarsınız yardımcı olurlar

http://forum.donanimhaber.com/m_71770193/tm.htm
  • bbold B kullanıcısına yanıt
    1943 TL hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Hocam verginin geri ödenmesi ile alakalı forumda çokça yanlış bilgi mevcut. Ama tartışmak ve laf anlatmak istemediğim için yazmıyorum

Vergi direk ağırlığa ve kutu boyuna göre alınıyor normalde Amazon'da . Aslında Chatten yazsak izah ederler diye düşünüyorum.

Valla bana koca monitor geldi 75 dolar vergi kestiler chat den bastırdım hepsini geri ödediler, hatta adamlar hızını alamayıp bi 75 daha yatırdı

• gtx 1080 veya 1070'i thunderbolt 3 girişiyle kullanan var mı?
    Ömrümü yedi Solidworks benim Hocam yeni nesil intel işlemcileri neden düşünmediniz acaba ? 6900K 5960X'ten %10-15 daha iyi gibi görünüyor testlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Hocam verginin geri ödenmesi ile alakalı forumda çokça yanlış bilgi mevcut. Ama tartışmak ve laf anlatmak istemediğim için yazmıyorum

Vergi direk ağırlığa ve kutu boyuna göre alınıyor normalde Amazon'da . Aslında Chatten yazsak izah ederler diye düşünüyorum.

Valla bana koca monitor geldi 75 dolar vergi kestiler chat den bastırdım hepsini geri ödediler, hatta adamlar hızını alamayıp bi 75 daha yatırdı

Nasil yani normal gumrugun aldigi vergiyi amazondan gerimi istedin?

• 
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.