Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (525. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
776.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

Konuya dönelim dediğim gibi münakaşanın ikimize de getirisi olmaz ama lütfen bana karşı tavrınızı pasif agresiften nötre çevirin, gereksiz tartışmaktan hiç haz almıyorum. 6600K bana ait değil, G1 GTX1080i bir arkadaşıma sattım ona dizdiğim kasa içerisinde var. Burdan da diğer arkadaşlara not düşelim Gigabyte almayın :(

Üzerinde illaki Battlefield 4 MP yazan benchmarklar var inat ediyorsunuz. Bu sonuçlar 54-60 kişilik serverlarda elde edilmiş editörün yazdığı kadarıyla.

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

http://www.hardwarepal.com/battlefield-4-benchmark-mp-cpu-gpu-w7-vs-w8-1/

Daha güncel test şimdilik bulamadım ancak battlefield forumlarında da durum aynı şekilde i7 için gereksiz 150$ masraf deniliyor.
    GPU konusunda belki sizin kadar güncel bilgim olmayabilir ama Oyun konusunda uzun yıllar tecrübem var ve kesinlikle single player oyun oynamam. World of warcraftta 150vs150 NPC ler hariç 300 kişilik savaşlarımız oluyor gtx970 ile i7 li arkadaşlarla bir fark görmedim ben. Ama teyit amaçlı 1080 ler yayındığında tekrar bakacağım.

Aynı şekilde sizin dediklerinizi doğrulayan sonuçlar görmek istiyorum. yazıyla sınırlı kalmasın. argümanlarınızı elle tutulur kaynaklarla güçlendirin ve lütfen ithamlardan uzak durun.

i7 gereksiz masraf falan değil

• ReflexAction kullanıcısına yanıt
    inşallah öyledir hocam harika olur
  • dakamon kullanıcısına yanıt
    Neden ? Garanti ile distribütör firmalar ilgilenmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

bu amazon artık sabrımı sınamaya başladı. bu nasıl bir saçmalıktır yahu. 17 haziranda verdim siparişi kaç gün oldu bir gönderim tarihi bile veremediler.

Alıntıları Göster
    Ben vereyim tarih size evga 10 temmuz msi zotac 17 temmuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

quote:

Orijinalden alıntı: dakamon

O değilde CS GO dışında ilk defa yeni topladığım PC de Shoter oyunu oynadım. Payday 2 ve ekran kartsız oynadım 6700k nın grafik birimiyle 30 fps dolaylarında alıyordum. Abi 24 inç 144 hz monitörüm var. Arkadaş, bu nasıl bir yırtılma ya. Resmen gördüğümden hiçbir şey anladım ne rezalet bir şey. Ulan boşa para mı verdim naptım dedim. E böyle yırtılacaksa oynadığımız oyundan ne zevk alabiliriz ki? Ben bu pc den önce laptopumda oyun oynardım öyle bir sıkıntı olmazdı. Ekran ufak diye sanırım. Gerçekten rezalet bir deneyim yaşadım. Ne yapacağım bilmiyorum. Ekran kartı alsak ta değşen bir şey olmayacak sanırım aynı yırtılma hep olacak.

Hocam monitorün gecikme hızı nedir acaba ?

Alıntıları Göster
    Şu 1070 custom soğutucular adam akıllı hangi tarihde gelecek ? birisi eylül diyor diğeri bir kaç hafta sonra. Çıksada alsam artık sıfırdan sistem toplıycam

• quote:

Orijinalden alıntı: raptak

quote:

Orijinalden alynty: scutaro

quote:

Orijinalden alynty: raptak

quote:

Orijinalden alynty: Terminator T-800

Hocam ?u anki güncel seri olan Maxwell mimarisindeki gpulara bakarsanyz gpu isimlendirmeleri ile performanslar arasynda benzer bir durumun oldu?unu göreceksiniz.Örne?in Gtx 980 de GM204 Gtx 980 TY da ise GM200 gpusu yer alyyor fakat arada hatry sayylyr bir performans farky mevcut özellikle son oyunlarda bu fark kendisini dahada hissettirmeye ba?lady.Bu nedenle yazdy?ynyz gibi GP100 GP104 e göre daha performansly olacaktyr fakat fiyat anlamynda GP100 gpular epey cep yakabilir yine geneli itibariyle alynabilir gpular GP104 ailesinden olacaktyr diye dü?ünüyorum.

Peki daha güçlü GPU'ya daha dü?ük model numarasy vermek neyin kafasy?

Sayy ile ifade edilen GPU kod numarasy yani model numarasy de?il, üst seviyenin 1'den ba?layarak devam etti?ini dü?ünün, sonu 4 ve 8 ile bitenler de giri? seviyesi GPU'lar oluyor.

HBM2 ile vram yeter yetmez meselesi tarih oluyor, Pascal hesaplama gücü olarak da Maxwell'den daha iyi olacak, yeni seriyi ?imdiden merak ediyorum.

Anlamadym ne demek istedi?ini. Ee, 100 de 0 ile bitiyor?

Aynen, ben de merak ediyorum Pascal serisini. 16 GB VRam koyacaklar bir de, manyak bir ?ey olacak. Bir de seneye NVIDIA'nyn ba?ka model bir serisi çykacak, en tepede olacak olan model. Ondan sonra yeni mimariye geçecekler sanyrym. Bu arada bu Maxwell ve Pascal isimlendirmeleri mimari ady my yoksa sadece GPU'yu mu de?i?tiriyorlar?

Alıntıları Göster
    1080 ne ya

ben gtx titan z kullanyyorum. ondan bile sıkıldım beğenmiyorum fazla

siz burada bunun konusunu açmışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imam25 -- 25 Haziran 2016; 20:43:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Ne için hocam bu bilgi amazonda 1070 ler için mi? Nerden vardınız bu kanıya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Umarim oyledir hersey bugun kargonun isleme alinmasina bagli bazen gec teslim edildi diye haftasonu isleme almayip ilk is gununde yapiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

bu amazon artık sabrımı sınamaya başladı. bu nasıl bir saçmalıktır yahu. 17 haziranda verdim siparişi kaç gün oldu bir gönderim tarihi bile veremediler.

Aynen hocam şu işe bi çözüm arayalım.Evga'ya yazdım bilgi vermiyorlar, amazona yazdım haber edeceğiz diyerek klasik mesajlar yazıyorlar.

ACX 3.0 ön siparişe açıldığında satın alan herkese bu yaklaşık 10 günlük süre içerisinde en azından tarih vermeleri gerekiyordu şu gidişata göre temmuzun sonuna doğru bu kartlar ancak elimizde olacak.Ciddi bir haberde okumadım üretimde mi bir sıkıntı var nedir yurtdışında AMD'nin RX480 için 100adet kart ile stoğa girdiği mağazada 5-6 tane GTX1070 anca geldi haberleri var redditte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Ne için hocam bu bilgi amazonda 1070 ler için mi? Nerden vardınız bu kanıya?

Alıntıları Göster
    Mesajı yazarken hata verdi yarım yamalak gitmiş.10 temmuz amazonda evgalar stoklarda olacak msi zotac hacimli olarak eu ya 17 temmuzda pompalanacak.Pazartesi takribi 80 birim ürün ülkeye girecek içlerinde çoğunluk msi bulunuyor 10 tanesi de asus olacak bilgi kesin nereden geldiğini bildiremem ama içeriden çok içeriden geldi.Bu ürünlerin nerelere hangi firmalara gittiğini bilemiyoruz çünkü malları çeken firmalar ile satıcılar bir değil tek bulduğum firma hepsibura 'da .

Forum sapıttı başkaların hesabına giriş yapıyorum 3 dür.

SAPITTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 25 Haziran 2016; 21:17:21 >

• Alkımm kullanıcısına yanıt
    acaba strix ne kadar olacak
    Onu öğrenemedim Ama pazartesi msi 1080 -msi 1070 alabilme durumum oluştu onu düşünüyorum şimdi.Bu arada asus daha ucuz olacak en azından 1080 modelinde
  • ghost37 kullanıcısına yanıt
    Kartınız neydi hocam

• Php kullanıcısına yanıt
    i7 de ve i5 de denedinmi bf4? Ben bizzat denedim ve farkı bariz hissediyorsun.i5 alınmaz i7 dururken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

i7 de ve i5 de denedinmi bf4? Ben bizzat denedim ve farkı bariz hissediyorsun.i5 alınmaz i7 dururken.
    Mall NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

Malloff mağaza vatan şubesi
    Gtx 1080 2850 felandı
    Ben bunu
    1945 e aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 25 Haziran 2016; 23:24:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zooe

Mall NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

Malloff mağaza vatan şubesi
    Gtx 1080 2850 felandı
    Ben bunu
    1945 e aldım

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun hocam. Daha önce ne kullanıyordunuz? Monitörünüz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Php

Konuya dönelim dediğim gibi münakaşanın ikimize de getirisi olmaz ama lütfen bana karşı tavrınızı pasif agresiften nötre çevirin, gereksiz tartışmaktan hiç haz almıyorum. 6600K bana ait değil, G1 GTX1080i bir arkadaşıma sattım ona dizdiğim kasa içerisinde var. Burdan da diğer arkadaşlara not düşelim Gigabyte almayın :(

Üzerinde illaki Battlefield 4 MP yazan benchmarklar var inat ediyorsunuz. Bu sonuçlar 54-60 kişilik serverlarda elde edilmiş editörün yazdığı kadarıyla.

http://www.hardwarepal.com/battlefield-4-benchmark-mp-cpu-gpu-w7-vs-w8-1/

Daha güncel test şimdilik bulamadım ancak battlefield forumlarında da durum aynı şekilde i7 için gereksiz 150$ masraf deniliyor.
    GPU konusunda belki sizin kadar güncel bilgim olmayabilir ama Oyun konusunda uzun yıllar tecrübem var ve kesinlikle single player oyun oynamam. World of warcraftta 150vs150 NPC ler hariç 300 kişilik savaşlarımız oluyor gtx970 ile i7 li arkadaşlarla bir fark görmedim ben. Ama teyit amaçlı 1080 ler yayındığında tekrar bakacağım.

Aynı şekilde sizin dediklerinizi doğrulayan sonuçlar görmek istiyorum. yazıyla sınırlı kalmasın. argümanlarınızı elle tutulur kaynaklarla güçlendirin ve lütfen ithamlardan uzak durun.

Gigabyte'tan memnun olmama sebebiniz nedir? Bende de g1 gtx970 var ben de fanların çıkardığı uğultudan dolayı çok rahatsızım 1 sene oldu kartı alalı. Sırf bu yüzden oyunlarda ayar kısıyorum da fan hızlı çalışmasın vs diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

MSI GTX 1080 GAMING X RISE OF THE TOMB RAIDER TESTİ

1080p'de tüm ayarlar en sonda test ettim, biri 4xaa v diğeri de aa off olmak üzere 2 farklı test sonucu ilginç bir şekilde bu oyunda okuduğum tüm 1080 incelemelerinde alınan sonuçlardan daha iyi sonuç alıyorum, tam tersine thief ve far cry primal oyunlarıda incelemelere göre 5-10 fps daha az sonuç veriyor onlların testlerini de paylaşırım
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marinexx -- 25 Haziran 2016; 23:00:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

24" 1080p 144 Hz 1 Ms Gsync monitör alacağım o kesin. 27" çok büyük çünkü. Masam uygun değil. Bf4 multüplayer oynuyorum aynı şekilde bf1 gelince de ona geçeceğim. Bu durumda

6600k ve gtx 1080 mi alınmalı
    6700k ve gtx 1070 öi alınmalı?

Merhaba,

Multi ve bahsettiğiniz konfigürasyon için i7 ve GTX 1070 seçimi daha iyi olur. 2016 sonu ve 2017 ilk çeyrek gibi GTX 1080Ti geldiği zaman ona da geçebilirsiniz bu vesile ile. Veya GTX 1070 ile Volta'ya kadar devam edersiniz.

Ama işin içinde 144Hz ve multi oyun oldukça i7'den vazgeçmeyin. Single ve 60Hz olsa i5 olurdu. Ama i5 - i7 farkı 100 FPS üzerinde ve özellikle multi oyunlarda kendini hissettirmeye başlıyor. Hatta bu noktada 1070 - 1080 arasındaki fark OC ve işlemci farkı ile çok az düzeylere gelecektir sizin açınızdan. İleride dediğim gibi değişimlerde de kafanız rahat olur.

He derseniz ki; ben 60Hz monitör alabilirim ? O zaman i5 ve GTX 1080'e yönelin.

(Bazı arkadaşların anlattıklarımı dikkatli okuması ve analiz etmesi gerekli. Çünkü; algılanması farklı durumlar olabiliyor çoğu için. )

Multi tarzi oyunlarda i7 sart.Ozellikle yuksek hz li monitorlerde.Bizzat kendim testlerini yaptim.

Bende bizzat deneyimledim ve sizler gibi kullanıcıların deneyimlerini de forumda defalarca gördüm, yorumlarını okudum.

Sizde biliyorsunuz zaten, konularda da hep bunların üzerine tartıştık. Ama halen kullanıcıların anlamamakta diretmesi anlaşılmaz bir durum olsa gerek.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: R£DSTON£

quote:

Orijinalden alinti: bonser24

quote:

Orijinalden alinti: R£DSTON£

quote:

Orijinalden alinti: Emre9110

24" 1080p 144 Hz 1 Ms Gsync monitör alacagim o kesin. 27" çok büyük çünkü. Masam uygun degil. Bf4 multüplayer oynuyorum ayni sekilde bf1 gelince de ona geçecegim. Bu durumda

6600k ve gtx 1080 mi alinmali
    6700k ve gtx 1070 öi alinmali?

Merhaba,

Multi ve bahsettiginiz konfigürasyon için i7 ve GTX 1070 seçimi daha iyi olur. 2016 sonu ve 2017 ilk çeyrek gibi GTX 1080Ti geldigi zaman ona da geçebilirsiniz bu vesile ile. Veya GTX 1070 ile Volta'ya kadar devam edersiniz.

Ama isin içinde 144Hz ve multi oyun oldukça i7'den vazgeçmeyin. Single ve 60Hz olsa i5 olurdu. Ama i5 - i7 farki 100 FPS üzerinde ve özellikle multi oyunlarda kendini hissettirmeye basliyor. Hatta bu noktada 1070 - 1080 arasindaki fark OC ve islemci farki ile çok az düzeylere gelecektir sizin açinizdan. Ileride dedigim gibi degisimlerde de kafaniz rahat olur.

He derseniz ki; ben 60Hz monitör alabilirim ? O zaman i5 ve GTX 1080'e yönelin.

(Bazi arkadaslarin anlattiklarimi dikkatli okumasi ve analiz etmesi gerekli. Çünkü; algilanmasi farkli durumlar olabiliyor çogu için. )

Multi tarzi oyunlarda i7 sart.Ozellikle yuksek hz li monitorlerde.Bizzat kendim testlerini yaptim.

Bende bizzat deneyimledim ve sizler gibi kullanicilarin deneyimlerini de forumda defalarca gördüm, yorumlarini okudum.

Sizde biliyorsunuz zaten, konularda da hep bunlarin üzerine tartistik. Ama halen kullanicilarin anlamamakta diretmesi anlasilmaz bir durum olsa gerek.

Usta iyisin ho?sun az cok elbetteki fps oynayacak öyle çat diye fps tabana varmaz zaten illaki stabil olacaktyr ama parasy? o yönden i7 daha pahaly oluyor. O kadar fps dü?ü?ü olaca?yny zannetmiyorum multi için sonucta besliyo tek sorun stabilitesi okadaryny gözle ayyrt etmek zor olsa gerek.

4690k ile denemedim henüz denerim ekran kartyny alynca.

• 
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.