Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (515. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
776.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ediyorum ama orda kelime oyunları var 75+75 veriyor 600tl bilmem ne alırsan filan öbür 50 de işbankasına ben ykb den aldım. Bakim 150 yi kullanabilirsem kullanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsun fiyati yinede super 1080 dusunmuyodum bir an elim karta gitmisti ben bile alsammi dedim. Masallah sorun cikarmadan uzun sure kullanin.

• Frozen Grenadier kullanıcısına yanıt
    Bitmiş ya la

• HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    videoyu izleye bildiysen başka söze gerek yok
  • Arkadaşlar evga stok meselesi şaka mı acaba? Acx 3.0 gtx 1070 agustosta vs gelme meselesi dogru mu? O zaman iptal edecegim siparişi böyle saçmalık mı olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

Arkadaşlar kafamda deli sorular var.Sagolsun forum ahalisi hemen cevapliyor ve rahatliyorum simdi imzamdaki ddr3 sistemi 2015 eylulde topladim o zaman ddr4 sistemler yavas yavas oturmaya basliyordu bende pek fps farki olmaz ve de maliyeti te katarak ddr3 sistem topladim.simdi hangin pc toplama videosu izlesem ddr4 skylak niye toplamadiniz diye videolarin altinda onlarca yorum goruyorum ve icten ice hata yaptim diye kendimi yiyorum.Arkadaslar ustadlar simdi beni yeni nesil kart olan misal 1070 veya amd nin 480 gibi veya bundan sonra cikacak yeni nesil ekran kartlarini ddr4 gibi yani skylak mi adi neyse oyle bir sistemde bu kartlari kullansaidim cok fazla fps fark mi olacakatik yalniz ben fpsye bakan biriyim yani oyuncu biri icin ddr 4 un cok ama cok onemi var lutfen bunu cavapini verin icim icimi yiyor nerdeyse parcalari tek tek satisa koyasim var cok uzattim lafi saygilar basarilar.

Dostum sana sadece şunu söyleyim, işlemcin ekran kartına darboğaz yapmadığı sürece, işlemci değiştirmek tamamen israf,istersen i3 kullan darboğaz yapmasın gene yeter.Kartı

alırsın bakarsın darboğaz, yoksa olay tamamdır gerisini kafana takmana gerek yok, ona bakarsan 7-8 ay sonra 10 nm işlemciler çıkacak kısaca,elindeki işlemci işini görüyorsa ekran

kartını %99 çalıştırıyorsa olay bitmiştir.Ben geçen sene i7 4790 k işlemci almıştım işlemci şuan 2 tane 1080 kaldırabilecek güçte,beni 3-4 sene götürür ne zaman aldığım ekran

kartını tam verim çalıştırmaz ozaman değiştiririm isterse ddr 10 çıksın hiç bir önemi yok.

Saol dostum o zaman şu kartlar bir başlansin kullanilmaya bakalim i5 4460 gibi islemcilerde darbogaz yapacakmi tesekurler

Rica ederim aynen öyle çıksın kullanırsın ona göre hareket edersin ihtiyaç olmadan almak tamamen israf ve gereksiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

Bitmiş ya la

kardeş sonuncuyu ben aldım galiba kusura bakma
  • hayırlı olsun inş sıkıntısız çıkar
  • Arkadaslar 1 yil Garantili
    Gtx 980 ti 1300 tlye alinirmi?

• 2moon kullanıcısına yanıt
    sağol kardeşim daha iyileri sizlere nasip olsun. en büyük korkum aşırı cw olması, 2750tl ver cw çıkacak diye kork böyle bir dünya olmamalı
  • disaster68 kullanıcısına yanıt
    yok be hocam. Idarelik kartiniz varsa RX 480 i bekleyebilirsiniz. Ya da 1070

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Normalde bir üründen, ya da farklı ürünlerden 1er tane olursa sorun olmaz. Ama memurun dikkatini çekecek şekilde yüklenip, memur dur hele bakim derse iş değişebilir :)

Yalnız şöyle bir olay var avrupadan gelirken 430 euro, amerikadan gelirken yalnış hatırlamıyorsam gene bu civarlarda dolar, üstüne ürün getirirsen vergisini vermek zorunda

kalabilirsin hava alanında adam işi biliyorsa sana ürünün faturasını sorabilir, sende ibraz etme zorundasın etmessen onlar değer biçer vergisini alır kısaca yurt dışından istediğim

kadar pahalı ürün alayım, 1 tane diye vergi vermem diye birşey yok,defalarca amerikaya gidip geldim 1 defa aldığım laptop un faturasını istediler 400 dolar diye sıkıntı olmadı.

• bendede gtx1080 var asus kullanıyom bayadır iyi bi sıkıntısı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

sağol kardeşim daha iyileri sizlere nasip olsun. en büyük korkum aşırı cw olması, 2750tl ver cw çıkacak diye kork böyle bir dünya olmamalı

kart elinize ulaşınca bilgi verir misiniz cw konusunda
  • tabii ki bildiririm hiç problem değil.
  • quote:

Sepetteki ürün adedi
    1 Kredi Kartı
    2.752,09 TL
    (9 taksit) Toplam tutar
    2.752,09

hepsi burada dan aldım abi hadi inş. cw yoktur.

Hayırlısı olsun hangi kartı aldın?
  • disaster68 kullanıcısına yanıt
    Alınmaz. 250 TL koy amazondan zotac gtx1070 amp! al daha iyi.

• darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Gigabyte G1 GAMING Nvidia GeForce GTX 1080 kardeş sırf şu gsync heyecanıma yenik düştüm
  • quote:

Gigabyte G1 GAMING Nvidia GeForce GTX 1080 kardeş sırf şu gsync heyecanıma yenik düştüm

Gsync iyidir iyi:)) sana kıyak geçmişler fiyat gene 3150 olmuş:))
  • Temmuz 15 E kadar zor sabır edersin o Zaman kargo yapacaklar mis

O zaman A piyasa kart dolar zaten

• 
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.