Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (1223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
775.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12211222122312241225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    konuşmalarına dikkat et senden açıklama bekleyen yok. uğraşamicakmışmış. çok mu umrumda kardeş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canskru

konuşmalarına dikkat et senden açıklama bekleyen yok. uğraşamicakmışmış. çok mu umrumda kardeş...

Abicim insanın özgüvenli olması güzel şey, ama bilmedğin bi şey hakkında haklı çıkma dürtüsüyle yanıp tutuşup heycanlanmana gerek yok. ne güzel öğrenmiş oldun.
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de oyun içinden v-sync kapatıyorum g-sync açık panelden düşey senk. açık benim bildiğim böyle bir yanlışlık mı var ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Hocam ben de oyun içinden v-sync kapatıyorum g-sync açık panelden düşey senk. açık benim bildiğim böyle bir yanlışlık mı var ?

Yanlışlık yok. arkadaş panelden düşey senkronizasyon açtığında aslında fps yi monitörünün tazeleme hızına kilitlediğini bilmiyor, onu izah etmeye çalışıyorum.
    O bir sene önceydi üzerinden çok zaman geçti Üstelik şu anki kartım ikinci 1080 ilki Evga ftw ikincisi ise Zotac 1080 Amp!Extreme
    Optimum ayarlar: G-Sync ON + V-Sync ON (Nvidia kontrol panel) + V-Sync OFF (In Game)

http://forums.blurbusters.com/viewtopic.php?f=5&t=3073

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

quote:

Yanlışlık yok. arkadaş panelden düşey senkronizasyon açtığında aslında fps yi monitörünün tazeleme hızına kilitlediğini bilmiyor, onu izah etmeye çalışıyorum.

doğru söylüyormuşsun ben bu kadar zamandır yanlış biliyormuşum kusura bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canskru

quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

quote:

doğru söylüyormuşsun ben bu kadar zamandır yanlış biliyormuşum kusura bakma.

Estafurullah kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ghost Recon Wildlans oyununda 1080p herşey sonuna kadar açık 55-59 fps arası alıyorum. Kart gtx 1080. Daha fazla fps alabilen var mı?
  • 1080 Ti

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 24 Mart 2017; 11:48:30 >
  • Arkadaşlar merhaba net bir soru soracağım.

GTX 1080 Ti SLI (OC li versiyonlar çıktığında) almayı düşünüyorum ,i7 4790K(OC siz) ile darboğaz yapma ihtimali var mıdır?
  • regujohn kullanıcısına yanıt
    o monitöre almayı düşünmüyorsunuz herhalde
  • Güzel soru :) monitorde alacağım ama onu yazmadım.
    Sıkıntı olur

Ayrıca, neden 1080 Ti SLi ?
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Teklisinin ileriki zamanlarda 4K için yeterli olmayacağını düşünüyorum.İlerisi dediğim yaklaşık 1.5 sene sonra.
    Tek 1080ti zaten 4k için sınırda bir sonraki 1180 gibi kartlar geldiği zaman tam 4k lık kartlar olur 1080ti 4k için çok sınırda kart 55 60 fps full ultra ayarlar için yinede yeterli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2K G-SYNC + tek 1080 Ti daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

1080 Ti SLi için işlemci değiştirmek gerek. Ekstra maliyet demek bu da, RAM'e kadar değişmesi gerek çünkü.
  • Fuardan özel soğutmalı 1080 Ti

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Yine devasa kartlar.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama işlemci ye OC yapsam SLI için darboğaz engelini aşabilir miyim? işlemci k lı işlemci ve fanı da oc e müsait bir fan.daha önce hiç oc yapmadım ama.
  • 
Sayfa: önceki 12211222122312241225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.