Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (1059. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
762.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10571058105910601061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geforce Experience ile ilgili bir sorun yaşamadım.
    NVIDIA ve INTEL'in bir suçu yok. İki suçlu var:
    Birincisi, kendini geliştiremeyen ve gelişim olarak kendi çevresinde dönen AMD.(Ekran kartı ve işlemci) İki firma(INTEL ve NVIDIA) tekel olmaya doğru gittikleri için, olayın müşteri kısmı, ürün geliştirme veya yazılım desteği vs. konuları onları ilgilendirmiyor.
    İkinciside, bu ürünleri almak için elinden gelmeyenin bile fazlasını yapan bizler. Şunlar toplu bir protesto yeseler, o zaman akıllarını başlarına toplayacaklar...
  • Tam MSI Gaming X GTX1060 6GB 250$'a düşmüşken ve Black Friday veya Christmas indirimi olmayacakken şimdiden sipariş verdim fiyat tekrar yükselmeden Amazon.com'dan İsveç'e. Fakat ben import fee almayacaklar sanmıştım aldılar 70$ üstüne international free shipping demesine rağmen 30$'da kargo 1160TL kusur görünmesi lazım bankada, USD üzerinden ödedim Amazon'dan.

Şöyle birşey var ama buraya 4000SEK üzeri alışverişler için vergi alınıyor, o yüzden o 60$'ın bana geri dönmesi lazım (umarım).
    Kargo içinde yarın Amazon Help'e soracağım.

Amazon.de'den alsaydım orada GIGABYTE Gaming GTX1060 6GB uygundu fiyatı ve toplam 1030TL'ye denk geliyordu. Gerçi MSI modelini seçmemde bazı noktalar var, bunlar GIGABYTE'ta yok (sadece Extreme Gaming'de var).

Sırada Hyper EVO 212, M4 macun ve Corsair Vengeance 2X8GB DDR3 2400MHz RAM siparişi vermek kaldı. Bunlar için Black Friday bekliyorum, olacak çünkü yüksek ihtimal.

Bakalım hayırlısı.

edit: Bu arada Aralık ortası gibi gelecek diyor, zaten Ocak başı gibide eve gidecektim, iyi zamanda sipariş vermişim galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 20 Kasım 2016; 1:17:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Son sürüm orijinal w 10 kullanıyorum zaten torrente gerek yok . Programın kendisiyle alakalı bir sorun olmalı . AMD inşallah yeni cpu ve vulkanla ezer geçer şunları da aklı başına gelir nvidianın belki .

Benimde sistem Skylake bende söylediğiniz sorunu bir kaç kez başka dirverlarda yaşamıştım.Şuanda 375.95 kullanıyorum bir sıkıntı yok . Sizin probleminiz bence Experience'nı yapılandırması ile ilgili yani ayarlar düzgün kaydolmuyor gibi. Çünkü başka arkadaşlardanda başka driverlarda bu sorunu yaşadıklarını daha once okumuştum.

Birde şunu deneyin denetim masasında GeForce Experience manuel olarak kaldırın yeniden başlatın. Sonra aşağıdaki adresden yenıden yeniden kurulum yapın. Belki düzelir.

http://www.geforce.com/geforce-experience

• TimFx kullanıcısına yanıt
    Defalarca yaptım onu da denemediğim yol kalmadı gibi. Nvidianın kendi forumlarına da yazdım . Bu sorunu yaşayanlar var ama kimse net bir çözüm öneremiyor. Bilgisayarda her şey düzgün çalışırken sırf böyle bir şey için de format falan atmak istemiyorum . Bazı sürücülerde kendiliğinden düzeliyor bazen geri geliyor sorun . 3.1.2.31 sürüm betasını kurdum şu an açılıyor . Windows 8 uyumluluk moduna aldım bir de bir süre böyle deneyim . Saçmasapan bir durum yani anlamıyorum neden böyle aptalca bir sorunu çözemiyorlar bilmiyorum . Bu program 2.0 versiyonlarında doğru düzgün çalışıyordu. Bu açılmama sorunu 3.0 yenilenen sürümlerde başladı .

Windows 10un oturması gerek . Nvidianın da sürücüleri ve şu programı adam etmesi gerekli . DX12 windows 10 nvidia sürücüleri arasında acayip bir uyumsuzluk var bence . Günahın büyük payı da microsoftta bence .

• Sonunda.Son sürücü sıkıntı çıkarmadı.
  • 11 yıllık eski pc yi bırakıp büyük bi hevesle gtx 1070 ftw li sistem kurdum. 6-7 gün sonra hem evga da sorunlar çıktı hem nvidia driverlerinde Şimdilik benim kartta bir sorun yok da sonuçta evgadaki sorun kronik
  • Evga resmen samsung vakasina dondu patlayan evga larin haddi hesabi yok reddit/nvidia /evga kayniyor resmen yazik oldu evga alanlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni seri EVGA kartlar ne zaman geliyor bilgisi olan var mı? Sistemi o kadar Mavi-Beyaz yaptık EVGA alalım diyoruz kartların sorunu bitmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaybridX -- 20 Kasım 2016; 12:38:55 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    sakin sakin seyrediyorum da kasadan kıvılcımlar çıkınca adamdan daha çok şaşırdım, evgalardaki sorunlar ciddi boyutta gibi.

Evga kartları aktif kullananlar mutlaka oyunlarda sıcaklık değerlerine bakarak oynasın.
  • Son güncellemeden sonra, darboğaz nerdeyse tamami ile gitti. Önceden 9590 ile full hd ve 2k çözünürlükte sabit 60 fps yakalayamıyordum. Şimdi ise 60 fps yağ gibi akıyor. Çok çok nadir, 555*57 lere düşüyor.
  • Bugün Amazon Chat'le görüştüm adama benden kargo parası aldınız dedim... Adam birşey demeden kargo ücretinizi kaldırdım kontrol eder misiniz dedi. Çok teşekkür ettim falan sonra haklı olduğumu göstermek için anlattım; bu ürünü sol sütundan İsveç'i seçerek ve altından bedava uluslararası kargo'yu seçerek bulup aldım dedim yani sistem bana ürünü böyle gösterdi dedim fakat checkout'ta kargo almışsınız falan. Göstermemesi lazımdı dedi meğer Singapur ve Meksiko içinmiş. Site lokasyonumu biliyor ve ona rağmen göstermiş dedim, hata yani içeriye iletecem dedi geri dönüş için.

Fiyattan toplam 33$ kalktı. İyi oldu. Birde gümrük almazlarsa deposit para 60 gün içinde geri dönecek.

• Bu arada Amazon'da ki şu müşteri her zaman doğruyu söyler olayı Amazon'a ait değil herkesin bildiği gibi. Benim üniversitedeki hocam UCLA'de master yapmıştı zamanında. 4 yıl önceden hatırlıyorum bunu derste söylemişti, okuldan ve Los Angeles'tan bahsediyordu. Herkes senin ilk söylediğin şeyi doğru olarak kabul eder ve sorgulamaz, örnek olarak, bir mağazaya gittin ve geçen gün aldığım saati çalmışlar dedin sana oradan hemen yenisini veriyorlar sorgusuz. Ya da paran çalındı bankaya gidiyorsun vs. Suistimal eden olmadıkça böyle. Kültür farkı bir nevi.
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Kayıt defteri anahtarınız da hatalar oluşmuş olabilir. İşletim sistemi kaynaklı hataları düzeltmek için link... İşinize yarayabilir
    https://support.microsoft.com/tr-tr/help/17588/fix-problems-that-block-programs-from-being-installed-or-removed

Hangi sorunları düzeltir

-64 bit işletim sistemlerindeki bozuk kayıt defteri anahtarları
    -Güncelleştirme verilerini denetleyen bozuk kayıt defteri anahtarları
    -Yeni programların yüklenmesini engelleyen sorunlar
    -Var olan programların tamamen kaldırılmasını veya güncelleştirilmesini engelleyen sorunlar
    -Denetim Masası’ndaki Program Ekle veya Kaldır (ya da Programlar ve Özellikler) aracılığıyla bir programın kaldırılmasını engelleyen sorunlar
    Şu sürümlerde çalışır:
    Windows 7
    Windows 8
    Windows 8.1
    Windows 10

Ayrıca bakımlar için
    https://support.microsoft.com/en-us/kb/2970908

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 20 Kasım 2016; 16:15:20 >

• teşekkürler hocam bakacagım olmazsa format yolu gözüküyor . Şimdilik düzeldi betasını yükleyince .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Interstellar

Kayıt defteri anahtarınız da hatalar oluşmuş olabilir. İşletim sistemi kaynaklı hataları düzeltmek için link... İşinize yarayabilir
    https://support.microsoft.com/tr-tr/help/17588/fix-problems-that-block-programs-from-being-installed-or-removed

Hangi sorunları düzeltir

-64 bit işletim sistemlerindeki bozuk kayıt defteri anahtarları
    -Güncelleştirme verilerini denetleyen bozuk kayıt defteri anahtarları
    -Yeni programların yüklenmesini engelleyen sorunlar
    -Var olan programların tamamen kaldırılmasını veya güncelleştirilmesini engelleyen sorunlar
    -Denetim Masası’ndaki Program Ekle veya Kaldır (ya da Programlar ve Özellikler) aracılığıyla bir programın kaldırılmasını engelleyen sorunlar
    Şu sürümlerde çalışır:
    Windows 7
    Windows 8
    Windows 8.1
    Windows 10

Ayrıca bakımlar için
    https://support.microsoft.com/en-us/kb/2970908

Gayet yararlı linkler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• darthskywalker kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an fikriniz ne yönde bilmiyorum ama 60 Hz lik eski monitörümden ASUS VG248QE 1 ms 144 HZ lik monitöre geçtikten sonra artık asla 60 Hz lik monitör kullanmam diye düşünüyorum. Kaliteyi performansı iliklerine kadar hissettiriyor çünkü. Hele ki 1070 ekran kartıyla daha da inanılmaz bir performans gösteriyor.
  • Nvidia 2017 de yeni seri çıkartacakmı? Volta 2017 mi yoksa 2018 demi gelecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Nvidia 2017 de yeni seri çıkartacakmı? Volta 2017 mi yoksa 2018 demi gelecek?

2017 yeni seri refresh serisi olarak gelecek.
  • Merhaba arkadaşlar Asus rog strix gtx 1070 ve i7 3770K ikilisinden dun ki denemelerimden ozet geceyim..

Karti dun aksam deneme test etme sansim oldu simdilik ozet geceyim.
    Rise of tomb raider da ortalama 117fps aldim
    Ayarlar: ulra settings fxaa acik dx12 de 1080p
    Gta 5 de : (sanirim cpu tabanli bir sorunum var) gpu kullanimi bir turlu %57 gecmedigi icin 1080 p ful ayarlarda msaa 2x te 55 fps yi gecmedi, gecmedigi gibi 35 lerde geziyor bazen fps.
    Eurp truck simülatör de hersey ful olcekleme %400 aa acik 90 fps lerde cogunlukla olmak uzere zaman zaman 76 fps ye kadar düşüyor max 178 fps gordum (sehir içi) ve son olarak belirteyim kartta bariz kulaga yakin bi konumda oldugu için sanirim coil whine var ama bunu dert etmiyorum cunku coil whine olmayan kart yoktur az olan veya cok olan vardir bendekk azin biraz ustunde kasa kulagima 50 cantimetre mesafede oldugu icin duyuyorum . ozellikle yuksek fps aldiginda cosuyor

Edit: Gta 5 te çözünürlüğü dsr den 2k ya cektim fps artışı oldu . 55 fps yi gecmeyen kart 60 ve ustunde dolanabiloyor cimlere girince fps 33 -42 fps arasi geziyor

(Baska konuya yazmistim buraya da yazayim dedim)

• 
Sayfa: önceki 10571058105910601061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.