Bildirim
NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (1015. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
Mesaj
-
-
-
-
Sendeki strix düz olan mıydı hocam ?
Birde evga ların gpu core voltajları daha yüksek galiba ? Dolayısıyla gpu biraz daha yüksek frekanslara çıkabiliyor. 1.093v filan demişti önceki sayfalarda bir arkadaş.
Benim o8g strix 1.062v geçmiyor. 2139 mhz üstünü göremedi hiç.
Edit:http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_geforce_gtx_1070_strix_gaming_review,30.html
Gerçi guru3d review inde geçmiş benim kartta biosta mı artık sıkıntı bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre9110 -- 19 Ekim 2016; 19:23:21 > -
strix o8g de işte karta O.C yapmadım stok değerlerde gaming modda kullanıyorum . Cpu da 6700k onda da o.c yok 4.0 ghz de çalışıyor . Normal sanırım sonuç . O.C yapmak için bi sebep bulamıyorum şimdilik.
Normal strix ne anlamadım öyle bi kart mı var ki ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 19 Ekim 2016; 19:32:16 > -
2 model var strix te birinin kodu 8g diğeri o8g. o8g olan fabrika çıkışlı oc li. -
http://www.3dmark.com/compare/fs/10522087/fs/10522592#
Stock halde gpu ile, core +100 memory + 360 ile aldığım değerler.
Strix o8g fikir vermesi açısından faydalı olur umarım. -
yaklaşık 2 hafta kadar önce asus strix gtx 1070 strix oc versiyon modelini aldım. euro truck simulator 2 oyununda bekleme menüsünde 1000 fps olduğunda coil whine sesi çıkmaya başlıyor diğer oyunlarda ses yok bu normal mi böyle bir sorun başına gelen var mı ??? Kartı değiştirmek gerekiyor mu ?? Bellekler samsung marka. -
quote:
Orijinalden alıntı: amadiks
yaklaşık 2 hafta kadar önce asus strix gtx 1070 strix oc versiyon modelini aldım. euro truck simulator 2 oyununda bekleme menüsünde 1000 fps olduğunda coil whine sesi çıkmaya başlıyor diğer oyunlarda ses yok bu normal mi böyle bir sorun başına gelen var mı ??? Kartı değiştirmek gerekiyor mu ?? Bellekler samsung marka.
Tüm kartlar bu şekilde, 1000-2000-3000 FPS'de CW'siz 1070 ve 1080 modeli diye birşey yok. Sadece az cwli veya çok cwli kart var. -
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
quote:
Orijinalden alıntı: amadiks
yaklaşık 2 hafta kadar önce asus strix gtx 1070 strix oc versiyon modelini aldım. euro truck simulator 2 oyununda bekleme menüsünde 1000 fps olduğunda coil whine sesi çıkmaya başlıyor diğer oyunlarda ses yok bu normal mi böyle bir sorun başına gelen var mı ??? Kartı değiştirmek gerekiyor mu ?? Bellekler samsung marka.
Tüm kartlar bu şekilde, 1000-2000-3000 FPS'de CW'siz 1070 ve 1080 modeli diye birşey yok. Sadece az cwli veya çok cwli kart var.
o zaman sorun yok demek oluyor. Teşekkürler.. -
Kaç bar basıyor hocam ?
Ben dükkandaki 110bar sanayi kompressör ü ile aşk yaşıyorum yaklaşık 3 ay benimde çok tozlanıyor..Şu psu filterside olmasa.. Neyseki ona basmamıza gerek kalmıyor.. 1 yıllık eski kasalara basıyorum , sanırım maliyet düşük diye özen göstermediğimden , bir çıkıyor bir çıkıyor nefes almak için kaçmak şart , bütün fanlara girişlere filtre taksak bile kasaların mutlaka boş açık yerleri oluyor o toz iilaki girecek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Psycho53
Kaç bar basıyor hocam ?
Ben dükkandaki 110bar sanayi kompressör ü ile aşk yaşıyorum yaklaşık 3 ay benimde çok tozlanıyor..Şu psu filterside olmasa.. Neyseki ona basmamıza gerek kalmıyor.. 1 yıllık eski kasalara basıyorum , sanırım maliyet düşük diye özen göstermediğimden , bir çıkıyor bir çıkıyor nefes almak için kaçmak şart , bütün fanlara girişlere filtre taksak bile kasaların mutlaka boş açık yerleri oluyor o toz iilaki girecek.
Hiç ölçmedim gücünü ama gerçekten güçlü üflüyor son kademede. 2-3 metreye kadar tesiri var. Kasayı temizlerken yarım kademede 30 cm uzaktan bas-çek yaparak kullanıyorum.
Kasamda 1 fan var o da radyatör fanı. Tozlanan tek parçam da radyatör. O yüzden çok toz çıkmıyor benden temizlik vaktinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
3 Modelvar.
Standart 8G
Advamced A8G
Over Clock O8G [Piyasada Bu ürün YOK!] -
A8G sanırım 1080'de var. 1070 de ben görmedim -
ya şu devasa resimleri koyup sayfayı öldürmeseler -
Halen daha kurtulamadım hatalardan. Sürekli olarak mavi ekrana düşüyorum. Belleklerle ilgili bir sorun olabilir mi ki acaba? Ne zaman render işlemine ya da video işleme programına dosya atsam "watchdog time out" şeklinde mavi ekran alıyorum. Ciddi manada sıkmaya başladı bu durum. önceden aynı sistem+7870 ile yaptığım hiç birşeyi 1080 aldığımdan beridir yapamaz oldum. Windows orjinal, son güncellemeler her zaman yapılı.
Aynı çalışmaları birebir laptoplarımda ve masaüstümde açtığımda
hata alan masaüstü sistemim :
Coolermaster cosmos2
intel 5960X (sıvı soğutma)
Asus X99-A
Asus gtx1080
Corsair 32GB DDR4 2600
256gb m2 950pro
laptop 1:
6700K
GTX970
Kingstone 16GB DDR4
laptop 2:
4710mq
GTX960
Kingstone 16GB DDR3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 20 Ekim 2016; 10:57:03 > -
güzel sistem. memory test yapın. işlemci oc li ile bios u fabrika ayarlarına getirin. bios güncel değilse güncel bios yükleyin. kullandığınız uygulamalar daha çok işlemciye yük bindiriyor sanırım. işlemci ve ram ile ilgili problem olabilir kanaatimce. Windows 10 da ayarlar güncelleştirmelerde kurtarma seçenekleri var. orda windowsun yüklü olduğu sürücüye temiz kurulum yapın. herşeyi silsin. yedeklemeniz gereken dökümanları yedeklersiniz. bu yolları denerseniz çözülmüyorsa işlemci veya ramde bi problem vardır. muhtemelen ramlerdedir. -
Sizin sorununuz işlemci voltaj sorunu gibi görünüyor,watchdog time out hatasını işlemciye voltaj yetmediğinde bende sık sık alıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: FİT GYM
Sizin sorununuz işlemci voltaj sorunu gibi görünüyor,watchdog time out hatasını işlemciye voltaj yetmediğinde bende sık sık alıyorum.
işlemcide overclock yok ama otomatik defatult ayarlarda çalışıyor -
GTX970'imin bozulması sebebiyle amazondan 'MSI GTX1070 GAMING X 8GB GDDR5 256Bit' kartını aldım. Oyunlarda takılma sorunu yaşıyorum.
Intel Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB
GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz RAM
GIGABYTE Z97X-Gaming 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart
Yukarıdaki gibi bir sistemim var. Acaba diyorum ekran kartı darboğaz mı yaşıyor. İhtimal vermiyorum ama gene de olabilir mi acaba diyorum. H1Z1'de ultra ayarlarda bazen 1 sn falan takıldığı oluyor, o ara ekran kartındaki ses hatrı sayılır miktarda artıyor. MSI afterburner ile baktığımda ekran kartı GPU'su stabil çalışmıyor hatta bazen %0'a düşüyor o arada da takılma yapıyor. Ayarları high yaptığımda durum gene aynı. Fps de çok dalgalı 30-40 fps birden düşüp çıkıyor. GeForce Experience güncelliyorum falan fayda etmiyor. Acaba kart mı arızalı, amazondan aldığım içinde çok uğraştıracaklarını düşünüyorum. Sizce problem nerededir?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X