Şimdi Ara

Nvidia GT540M Kullananlar Kulübü. (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.907
Cevap
23
Favori
249.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son driver nasıl kullananlar yorum yapabilir mi max payne 3 hata raporu vermiyor güncellemem lazım sanırsam son drivera cevaplara göre davrancam bi oyun için diğer oyunlardanda olmayalım şimdi durduk yere
  • arkadaşlar 540m yi yükseltme gibi bi şansım var mı? tamam işimi gören bi kart ama daha iyi bi kart almak istiyorum seçeneklerim nelerdir? laptopum asus k53s serisi
  • Ardaşlar bende de 2011 başında aldığım GT540M grafik işlemcili Dell XPS15 var. Bu dizüstünü alırken 3D Vision özelliği var ancak sürücü güncellemesiyle gelecek dediler. DELL'in kendi sitesinden sürücüyü yüklememe rağmen 3D Vision aktif olmuyor. Dell XPS15'i olupta pasif 3D Vision kullanabilen bir arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lorem ipsum

quote:

Orijinalden alıntı: hayalet16

gençler,hocalarım canlarım ciğerlerim.geçenlerde pes 13 ü kurduğumda inanılmaz hayal kırıklığına uğradım.bu küstah oyun benim 2gb gt540 m ekran kartıma kötü diyor.şoklardayım .yüksek özelliklerde oyunu oynayamıyorum bile.ayrıca geçenlerde ati hd 5650si olan bi ark.n pcsine kurduk oyunu harikulade çalıştırdı.oyunu full özelliklerde oynadı.delirdim hatta kıskandım lan...yanlış nerde bu ekran kartının vereceği max özellik bu mu yoksa bir yerlerde hata mı var????

Hayır. O program entegre ekran kartını görüyor. O yüzden kötü diyor. Oyundayken otomatik olarak devreye giriyor 540m. O settings uygulamasını yüksek performanslı nvidia işlemcisiyle aç seçeneğiyle açarsanız iyi der.

evet hocam onun öyle olacağını bende biliyorum ama yüksek bilmemneli ekran kartıyla aç dediğimde de görmüyordu.neyse hallettim nvidianın sitesinden güncel driver indirdim oldu.
  • arkadaşlar 5-6 aydır bu cihazı kullanıyorum benide listenize eklerseniz sevinirim bu arada bu ekran katının sslotu nedir mxm mi mxm II mi? (lenovo z570)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonozan -- 28 Kasım 2012; 23:21:47 >
  • Merhaba arkadaşlar, bende bir gt540m kullanıcısıyım. Sorunun ne zaman başladığını bilmiyorum fakat bir kaç hafta öncesine kadar yoktu. Nvidia denetim masası açılmıyor. Masa üstünde sağ tıklayınca simgesi çıkmıyor. Sağ alttaki minimum boyuta getirilen simgelerden nvidia simgesine tıkladığımda ise "sisteminizde nvidia grafik kartı algılanmadı" diyor. Nerdeyse 5-6 saattir internette bunu araştırıyorum. Bazı şeyler denedim ama başarılı olamadım. Driverleri tekrar silip yükledim, silip eski versiyonunu yükledim. Bazı yerlerde bios hakkında öneriler vardı. Asusun sitesinden son bios'unu indirdim fakat içinden setup dosyası değil not defteri gibi bir şey çıktı. Bios hakkında bilgim tam olarak "sıfır". O açıdan bios hakkında öneri yapıcak arkadaşlar ayrıntısıyla aktarırlarsa sevinirim. Bu arada laptopum asus k53sv. Bazı sitelerde ekran kartının yanmış olabileceğinden bahsedilmiş ama bu kadar kolay yanıcağını tahmın etmıyorum cunku bir zorlama yapmadım. Neyse arkadaşlar yardımlarınızı rica ediyorum bu sorunun altından kalkamadım. Teşekkür ederim şimdiden, kolay gelsin ...
  • 2. link sanırım yine kaldırılmış yeni link verirseniz sevinirim ya da intelden bu dosyayı indirebilir miyim şimdiden teşekkürler.
  • 2 link yine kaldırılmış yeni link verebilir misiniz arkadaşlar bir de intelden indirebilir miyim bu dosyayı şimdiden saolun
  • bende acer aspire 4750g laptop var nvidia gt 540m ekran kartı var fakat kullanamıyorum nvidia denetım masasınada giremiyorum "Su anda ekrana bağlı gpu kullanılmıyor "diyor nvidia gpu:off modda buınu nasıl etkinleştiricem yardım edin lütfen..
  • Yardım edicek kimse yokmu?
  • Selamun Aleyküm arkadaşlar . 1gb ekran kartı yeterli midir ?
  • Merhabalar
  • Soruyu eksik sormayın 1gb modeli nedir?1gb kart var çok düşük kimiside yeterince güçlü.
  • dün beta güncellemesi geldi karta
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy1000

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

Ona aldanmayın hocam. Kart 800MHz'de çalışıyor. 100MHz hız aşırttınızmı tamamdır.

İnsanın aklına nVidia'dan sağlam çıkmayan GPU'ları ucuzdan alıp, saat hızını düşürüp taktığı geliyor.

Düzelttim rop 4 gözüküyor ama boşver 16 dır heralde. 900 yükselttim inspectoru sildim . msı afterburner ile 900 yaptım inşallah sorun çıkmak normal değerlerinde çalışsında başka birşey istemiyorum

Selam bendede pb tsh11 2 gb 540m var.gpu memory 800 mhz cıkıyor.normalde 900 mhz olması lazım.birde pixel fillrate 2.7 gozukuyor.Normalde 10.8 olması lazım.Normal degerlere alsam bir sorun cıkarırmı?rop bende de 4 gozukuyor.tesekkurler
  • Selamlar 540m ekran kartım var gpu sıcaklıgı bosta gpu core sıcaklığı 78 derece gosteriyor sizce bu normal mi yoksa servise mi goturmeliyim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudas

Selamlar 540m ekran kartım var gpu sıcaklıgı bosta gpu core sıcaklığı 78 derece gosteriyor sizce bu normal mi yoksa servise mi goturmeliyim....

normal değil ancak uzun oyun oynadığında okadara cıkmaı lazım bır servıse vermelısın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

quote:

Selamlar 540m ekran kartım var gpu sıcaklıgı bosta gpu core sıcaklığı 78 derece gosteriyor sizce bu normal mi yoksa servise mi goturmeliyim....

normal değil ancak uzun oyun oynadığında okadara cıkmaı lazım bır servıse vermelısın.

Fanları temizledim bosta 48 derece ye dustu.Ekran kartı 800 mhz gosteriyordu.overclock ile 900 mhz yaptım.Gt520 m lerin cogu 900 mhz ile calısıyor diye biliyorum.Crysis 2 de ekran kartı stabil 90 derece de calısıyordu.Sanırım bu sıcalıkta fazla:)
  • Merhaba arkadaşlar ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

quote:

Fanları temizledim bosta 48 derece ye dustu.Ekran kartı 800 mhz gosteriyordu.overclock ile 900 mhz yaptım.Gt520 m lerin cogu 900 mhz ile calısıyor diye biliyorum.Crysis 2 de ekran kartı stabil 90 derece de calısıyordu.Sanırım bu sıcalıkta fazla:)

90 da fazla dedigin gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.