Şimdi Ara

Nvidia Grafik sürücüsü Kurulum Başarısız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
13.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Oncelikle tam kaldirma icin revo un installeri kirve driverlari kaldir

2. Olarak su linkten experienceyi kur
    http://www.nvidia.com.tr/geforce-experience/

Yukardaki program negerekliyse neyapman gerektigini soyliyecek
    Gelismeleri bekliyorum
  • kopgitleyn61 kullanıcısına yanıt
    ne yapalım daha bi problemin var sırf bunun için foruma üye olmuşsun bir de sanki biz getirdik pcyi o hale evine gelip yapayım istersen
  • kurmuyo be
  • geri zekalımısın kardeşim yardım istiyorus
  • AYGIT yöneticisinden kapatılmıyormu nvidia?Ona bir bak kapattıktan sonra kaldırmayı dene....
  • nvidia denetim masası fln açılmıyo grafık kartını algılamadı dıyo aygıt yonetıcısıne gırıyom sayfa bomboş
  • allahın cezası program kurulmuyor ne yaptıysam olmuyor
  • Display Driver Uninstaller indirip görüntü driverlarini kaldirirmisiniz daha sonrasında driverpack sulution online olarak driver tanımı yapalimhttps://drp.su/tr/ bu siteden girip taramanın ardından altta uzman moduna tıkladığınızda eksik driverlarinizi söylicek orda programları diğer driverlari tiklerini kaldırın sol bölümde sürücülerin altında programlar var oraya basip ordaki tikleride kaldirin yüklenecek tek şey ekran kartı driveri olsun ve yüklemeyi başlatın otomatik olarak gerekli driveri yüklicekdir
  • Nvidia geforce ekran kartları yükleme hataları genelde intel ekran driverinin güncellenmemesinden kaynaklanıt. Dahili İntel ekran sürücüsünün son vrrsiyonunu yeniden yükle ve geforce sürücünü ardından kur, yoksa bu hatayı alır ve kurulumu yapamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.