evet Arkadaşlar yukarıda Belirttiğim gibi Nvidia GForce Fx 5500 directX Desteği Varmı Yokmu ? 2 gündür ugraşıyorum şu kartta DirectX desteği olmadı için GTA4 yükleyemedim :/ bu sorunu nasıl çözebilirim ? Yeni kartmı almam gerek yardımcı olursanız Bahtiyar olucam :)
dostum ekran kartın çok eski gta4 ü oynamaya başlasan bile zevk alamassın gta4ün gereksinimleri biraz uçuk hd4830 öneririm...
Direcx9 desteği var, 10 desteği yok ve ayrıca Shader Model 3.0'da desteklemiyor.
Yani o kartla o oyunu oynaman imkansız...
quote:
dostum ekran kartın çok eski gta4 ü oynamaya başlasan bile zevk alamassın gta4ün gereksinimleri biraz uçuk hd4830 öneririm...
4830'un AGP olanı çıktı da ben mi bilmiyorum? Yada fx5500'ün pcı-ex olan modeli mi var? Lütfen yorumlarınızda üfürmeyin, pcı-ex ekran kartıyla beraber anakartında değişeceğini belirtin...
Tavsiyeye gelecek olursak, AGP sistemlerde 75TL'den üzeri upgrate'i israf olarak değerlendiriyorum.İkinci elden 3650 AGP alıp oyunu oynayabilirsiniz, diğer sistem parçalarını da yazarsanız daha iyi bir tavsiyede bulunabilirim...
Durumunuz var ise, pcı-ex sisteme geçmelisiniz...
Fx serisi ekran kartları DirectX9 destekler .
Tavsiyem pci-e sistem toplamanız
dostum öncelikle pci-e sistem al sonra hd4850 & HD4870 Ekran kartı al.. sonra oynarsın ama belki cpu ram vs.. yetmez onlarıda alır oynarsınnn..
Fx serisi için yeni oyunlar hayal açar ama keyif vermez
Açarmı? :) Fx Serisinden Bahsediyoruz Arkadaşlar, Üstelik 5500..Verim Alamamayı Boşver Açmassın Bile Gta 4`ü. Arkadaşım O Ekran Kartı Hiç Bir İşe Yaramaz, Pcni Upgrade Etsen Bile Ramlerin Ve İşlemcin Gene Yetersiz Kalıcaktır, En Kısa Zamanda Express Sisteme Geçmelisin,
dostum öncelikle pci-e sistem al sonra hd4850 & HD4870 Ekran kartı al.. sonra oynarsın ama belki cpu ram vs.. yetmez onlarıda alır oynarsınnn..
bu tavsıye ıle adama 1000 tl harcayacağınıda belırtseydın ıyı olurdu
quote:
Orjinalden alıntı: FRED BAKER
quote:
Orjinalden alıntı: Leidenschaft
dostum arkadaş oyun oynamak istiyor
4850 310 TL Çok mu??? bide 120-130 liralık bi anakart alır biter
4830 : 214 TL 4850 : 310 TL 4870 : 458 TL
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: FRED BAKER
quote:
dostum arkadaş oyun oynamak istiyor
4850 310 TL Çok mu??? bide 120-130 liralık bi anakart alır biter
4830 : 214 TL 4850 : 310 TL 4870 : 458 TL
benım atı x300 kartım vardı onun acacağı oyunları oynuyodum sonra gıttım 50 lıraya 2600xt aldım herturlu oyunu oynamaaya basladım
bılende bılmeyende yalan yanlıs tavıyede bulunuyor bırısı ben oyun oynamak ıstıyorum dedığı anda herkes 4850 onerıyor sankı sudan ucuz hatta bedaya dağıyorlarmıs gıbı
sankı 4850den daha dusuk bı kart alınca oyun oynanmıyor mu acaba
sıstem gereksınımlerı ucuk denılen gta4 un maxımum ıstedığı ozellıkler bunlar bak
Recommended System Requirements
* OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 * Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz * Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista) * 18 GB Free Hard Drive Space * Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
gıdıp 310 mılyona 4850 alacağına 60 70 mılyona 8600gt kart alsada bu oyunu oynar , benım 50 mılyonluk 2600xt kartımda bu oyunu oynatır
benım kızdığım nokta sımdı bu adamın 1500 tl bılgısayara verecek parası yoktur aklındanda oynamak ıcın 1500 tl lazım dıye dusunup hıcbızaman bu ıse gırısmeye cesaret edemez
bu ulkede senın cokmu dedığın 310 lıraya 15 gun ew gecındıren ınsanlar var el ınsaf edın bırazda
500 600 lıralık kasada bu adamın ısını gorur belki once bi butce sorun sonra tavsıyede bulunun doğru değilmi ?
sızın mantığınızla gıdersek herkes herkese 4870 yada x2 si yada gtx295 aldırsın
hatta kımseyede tavsıyede bıle bulunmasın 4830 ın altındakı kartlar oyun oynatmaz olarak bılelım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme