Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (964. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: JeaLeusy Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.299
Cevap
342
Favori
940.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
74 oy
Popüler Konular listesinde
84. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 961962963964965
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bu konuda kaç defa adaptör kullanmayın dendi hiç mi okumadınız?

Asus Rog Strix x570-E Gaming Wifi Anakart---AMD Ryzen 9 3900X İşlemci---NZXT Kraken X62 Sıvı İşlemci Soğutucusu---Gigabyte RTX 3070 Eagle OC Ekran Kartı---GSkill Trident Z Neo RGB 2X16Gb 3600Mhz CL16 RAM---ADATA XPG Gammix S50 1TB PCI-E 4.0 SSD---Seagate Ironwolf Pro 4TB HDD---Creative Sound Blaster AE-7 Ses Kartı---Seasonic Focus Plus 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı---Asus TUF Gaming GT501 Kasa---Razer Nommo Pro 2.1 Ses Sistemi---LG 32GK850G Gaming Monitör---Razer Blacwidow Elite Klavye---Razer Deathadder Elite Fare
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt

Kullandığınız güç kablosu PSU'nun mu?

Asus Rog Strix x570-E Gaming Wifi Anakart---AMD Ryzen 9 3900X İşlemci---NZXT Kraken X62 Sıvı İşlemci Soğutucusu---Gigabyte RTX 3070 Eagle OC Ekran Kartı---GSkill Trident Z Neo RGB 2X16Gb 3600Mhz CL16 RAM---ADATA XPG Gammix S50 1TB PCI-E 4.0 SSD---Seagate Ironwolf Pro 4TB HDD---Creative Sound Blaster AE-7 Ses Kartı---Seasonic Focus Plus 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı---Asus TUF Gaming GT501 Kasa---Razer Nommo Pro 2.1 Ses Sistemi---LG 32GK850G Gaming Monitör---Razer Blacwidow Elite Klavye---Razer Deathadder Elite Fare
  • Curimo kullanıcısına yanıt

Evet psu'dan çıkan kabloydu direkt fakat bir süre önce 2. el olarak satın almıştım. Belki çok sök tak yapılmıştır kabloya zarar gelmiştir bilmiyorum. Rtx 5070 Ti ile sorun yaşamamıştım ama onda böyle takip edemiyordum.

5070ti kullanıcısıyım. Kasayı 4 ay önce topladım.

İlk açılışta psu'nun (Enermax Revolution D.F. X 1200W) içinden çıkan alttaki kabloyu kullanmak istediğimde ekran kartından görüntü alamadım. Ardından ekran kartının içinden çıkan adaptörle görüntü alabildim.

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

Sormak istediğim; bu kablo ekran kartları için değil mi? Neden görüntü alamadım? Ekran kartının içinden çıkan kablo çok fazla uzun olmadığı için kasa ön tarafında kötü bir görüntü oluşturuyor. Acaba kablo mu sorunluydu? Buna benzer bir kablo satın alıp kullanabilir miyim? Hangisi daha sağlıklı olur?

• Ömürcan kullanıcısına yanıt

Ekran kartı kablosu. Ürünün sitesindeki gibi alttaki şekilde bağlamadınız mı? Oturmamış veya kablo sorunlu olabilir, aslında mantık olarak en sağlıklı bağlantı bu olmalı. Kablo veya psu çıkışı sorunlu olabilir.

Ne bileyim 5070ti de sorun olmaz sandım

Oyun menüde epey yük bindiriyordu voltajı stok yapıp frekans yükselttim hatta daha öncede böyle yapmıştım ama oyun yüzünden spike attı galiba. Koku gelene kadar her şeyi basit bir crash sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 2 Şubat 2026; 10:40:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSU bilgisayarın kalbi. Tanıdık dışında, nasıl kullanıldığının bilinmediği durumlarda asla ikinci el alınmamalı bence. Sağlık olsun, gelişme olursa haberimiz olursa seviniriz.

• Curimo kullanıcısına yanıt

Tercih meselesi tabi hocam. Şuan ek kablolardan bağlı sorun yok yeni 12vhpwr kablosuyla bağladığımda haber vereceğim.

• üstadlar, almak istediğim çoğu kartta artık stok yok. ve kalan 5080'ler ve 90'lar çok uçuk fiyata. bu durumda 5070 ti'ın iyi bir versiyonunu 66 bin liralardan almak mantıklı mı sizce? kampanyaları kaçırdık bekleye bekleye de her gün zam yedi ve stok bitti kartlarda. sizce alıp geçeyim mi ne önerirsiniz?

İş bankası kredi kartınız var ise, vade farksız 9 taksitle alabilirsiniz. Satıcı gaming.gen.tr'nin yan kuruluşudur aynı binada bulunuyorlar. Daha önce çok alış verişim oldu güvenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 2 Şubat 2026; 15:50:15 >

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

66 bine 5070 ti alınmaz. İyi bir versiyon demişsiniz ama o kadar fark edecek bir konu değil. 4-5 bin fark için bile marka seçilmez; aralarında emin olun o kadar fark yok.

Nvidia App Beta son sürümde. Driver'da 591.86

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny lenn

üstadlar, almak istediğim çoğu kartta artık stok yok. ve kalan 5080'ler ve 90'lar çok uçuk fiyata. bu durumda 5070 ti'ın iyi bir versiyonunu 66 bin liralardan almak mantıklı mı sizce? kampanyaları kaçırdık bekleye bekleye de her gün zam yedi ve stok bitti kartlarda. sizce alıp geçeyim mi ne önerirsiniz?

5070 ti nin kötüsü yok o karta 50 binden fazla para vermek parayı sokağa atmaktır

geçmiş olsun çok ucuz atlatmışsınız. iyi ki durumu fark ettiniz...

CREATIVE SOUND BLASTER Z SE
    1TB WD BLACK SN850X NVMe / 500GB WD BLUE NVMe
    XPG INVADER CASE / CORSAIR RM1000X SHIFT
    DELL ALIENWARE AW3423DWF 34" QD-OLED 165HZ META QUEST3 / FANATEC CSL-DD
  • MuratBayrakçı kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, koku olmasa karta da sıçrayabilirdi bir de hem kasa hem de parçalara elektrik kaçmaya başlamıştı

• hocalarım ben biraz eski ve garantici insanım ve pc'de çok teknik bilgim olmadığı için beni uzun yıllar götürsün dayansın başımı ağrıtmasın derdindeyim. taksit olayı benim çok sorun oldu ve birçok kartı o yüzden alamadım. maximum ve yapıkredi kart var sadece bende. vatan'da olan hiçbir kampanayada bu sebeple yararlanamadım. 5080 gaming trio vardı mesela taksit yapmadığı için alamadım. şimdi 5080'lere bakındığımda shadow ventus gainward gibi kartlar var ama alırken biraz daha iyi bir şey olsun diye içime sinmedi o yüzden. tepe kart Gigabyte 5070 Ti Aorus Master 6 taksit imkanı görünce sizlere danışmak istedim. değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.

Genel olarak sorunlu bu kablolar değişmesi lazım.

Bende de asus kablo vardı şimdi baktım 5070 ile en düşük 2.1A en yüksek 4.3A veriyor.

Hepsi eşit olsa 3.47A olması lazım.

Bir 7-8 kere sök tak yapmışımdır ama yine de böyle olmaması lazım. 5090 olsa direkt asus uyarı verecekti..

Yani Msı afterburner takip eder gibi bunu takip etmeye başladım rahatsız edici bir durum

Intel i7-3970x Extreme Edition @4.5GHz | ASUS Rampage IV Extreme 2011 X79 | G.Skill 16GB (4x4) RipjawsZ 1866Mhz CL9 | Samsung 860 EVO 500 GB SSD | 2x OCZ Vertex 3 120 GB SSD | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC Edition | Corsair AX1200i 80Plus Platinum 1200w | Cooler Master HAF X 942 Black Edition| Cooler Master MasterLiquid 240L | Pioner BDR-S06XLB 12x Blu-Ray Writer | SteelSeries Rival 110 Mouse | Tuncmatik Newtech Pro 1 KVA 1/1 Online UPS | Epson Stylus Photo PX830FWD | Logitech Z-5500 5.1 | Sennheiser RS-220 Kulaklık | ASUS VG278HR 27" 3D Nvidia Vision 2 LED | 100 TB Orjinal Blu-Ray Arşivi |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

Yeni PSU'lar çıkıyor bu sene MSI ve Seasonic tarafında artık bu yanma sorununu %100 çözdüklerini söylüyorlar. En yakın zamanda bu PSU'lara geçmek lazım.

50 bine kalsın  

Ayrıca Msi center kurulacak ise kartı yakarım daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakaramak -- 2 Şubat 2026; 19:7:4 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.