|
Teşekkürler. Ben de dediğiniz gibi gördüm. Soğutması iyiymiş. Hep Asus Astral olanı övüyolar. Çok fark yok aralarında bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Teşekkürler. Ben de dediğiniz gibi gördüm. Soğutması iyiymiş. Hep Asus Astral olanı övüyolar. Çok fark yok aralarında bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Astral en kötüsü zaten hava soğutma için suprim-master-astral sıralaması var su soğutmada astral-suprim-waterforce var Diğerleri arasında çok düşünmeye gerek yok uygun olanı alıp geçilebilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakaramak -- 28 Kasım 2025; 23:1:35 > |
|
arkadaşlar bu konu canlı diye buraya yazıyorum. 3060ti var bende. Geçenlerde masaüstünde / browserda gezinirken vs herhangi bir zamanda ekran siyaha dönüyordu. bazen düzeliyordu bazen düzelmiyordu. Sorunun ekran kartıyla alakalı olduğunu karar verdim, en son sürüm studio driverını kurdum. şimdi ekran kararmıyor ama donanım sök tak yapma sesi geliyor ve anlık donup geri düzeliyor. Bu sorun genel bir sorun mu? Bir ay kadar öncesine kadar böyle bir şey olmuyordu. olmazsa eski sürücülere döneyim diyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 29 Kasım 2025; 14:2:48 > |
|
|
|
Beyler yeni pc kuruyorumda ( iş + oyun ) amazon pc parçalarına 10 taksit yaptığından ( satıcı amazon ise ) 5090 Astral kovalıyorum. Takip edenler vardır , stok girme durumu nedir ? Devamlı pc başında takipteyim. Pc nin diğer parçalarını yazıyım , AMD Ryzen 9 9950X3D G.Skill Trident Neo 64 GB (2x32) DDR5 6000 MHz CL30 Ram ASUS ProArt PA602 Wood Ed ASUS ROG STRIX 1200W 80+ Platinum ( Bu parçayıda bulamadım henüz ) Not : Rgb sevmiyorum |
|
|
AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAKAZLI -- 29 Kasım 2025; 22:38:17 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
atıyordu diye hatırlıyorum hocam. şimdi studio driverı yükledim. siyah ekran olmuyor. sadece anlık donanım sök-tak sesi geliyor. siyah ekran olmuyor. sesten sonra nvidia yazılımından bildirim geliyor, haber vs oyun tanıtımı gibi |
|
son zamanlarda nvidia driverlerında sıkıntı çıkıyor. o yüzden yazılımsal bir problem var diye şüpheleniyorum hocam. bu konuya arasıra baktığımda da driver sorunlarını görmüştüm. yedek ekipman olmadığı için tek tek söküp deneyemem. |
|
öncelikle detay ver desen,anlat desen bu soruya cevap verebilecek yeterli teknik bilgim yok hocam :) ama uzun zamandır 150-200klık bi sistem toplamayı düşünüyorum,sorunlar bi türlü bitmeyince kararsız kalıp durdum öyle işte şimdide süper serisini bekliyorum belki düz 5080 yerine ondan alırım diye ama bakalım nolacak :) soruna gelicek olursak,aylarca burdaki yorumları inceledim + youtubeda videolar izledim ve şuan sistemi toplayacak olsam ekran kartı olarak aklımdaki marka zotac ın 5080i yani almamam için bi nedene denk gelmedim.alanlar gayet memnun,öneriliyor. kullanan arkadaşlar yada konuyla ilgili daha bilgili arkadaşlar detaylarını açıklayabilir tabi ayrıca. |
|
|
Samsung 990 Pro 4TB Kigston Fury Renegade 1TB SAMSUNG 870 EVO 1TB, Güç Kaynağı: CORSAIR HX1200 PLATINUM, Kasa: Cooler Master Haf 700 Evo Monitör: DELL S2721DGFA 27'' 2K 165HZ , Kulaklık: Corsair HS80 Max, Klavye: Corsair K68 RGB, Fare: RAZER DEATHADDER V3 |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Bilinen bir şeydi zaten bu kartları stok halde kullanmak suç sayılmalı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 2 Aralık 2025; 11:34:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|