Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (914. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: asi3636 , barisdragon , TheRecruit Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.383
Cevap
337
Favori
898.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler. Ben de dediğiniz gibi gördüm. Soğutması iyiymiş. Hep Asus Astral olanı övüyolar. Çok fark yok aralarında bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Astral en kötüsü zaten hava soğutma için suprim-master-astral sıralaması var NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

su soğutmada astral-suprim-waterforce var

Diğerleri arasında çok düşünmeye gerek yok uygun olanı alıp geçilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakaramak -- 28 Kasım 2025; 23:1:35 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bu konu canlı diye buraya yazıyorum. 3060ti var bende. Geçenlerde masaüstünde / browserda gezinirken vs herhangi bir zamanda ekran siyaha dönüyordu. bazen düzeliyordu bazen düzelmiyordu.

Sorunun ekran kartıyla alakalı olduğunu karar verdim, en son sürüm studio driverını kurdum. şimdi ekran kararmıyor ama donanım sök tak yapma sesi geliyor ve anlık donup geri düzeliyor. Bu sorun genel bir sorun mu?

Bir ay kadar öncesine kadar böyle bir şey olmuyordu. olmazsa eski sürücülere döneyim diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 29 Kasım 2025; 14:2:48 >

Sürücü değilde donanım kaynaklı duruyor. Bence her parçayı söküp uzak montaj deneyin

Ekran siyah ekran yediğinde sistem reset atıyor mu ?

• Beyler yeni pc kuruyorumda ( iş + oyun ) amazon pc parçalarına 10 taksit yaptığından ( satıcı amazon ise ) 5090 Astral kovalıyorum. Takip edenler vardır , stok girme durumu nedir ? Devamlı pc başında takipteyim. Pc nin diğer parçalarını yazıyım ,

AMD Ryzen 9 9950X3D 

ASUS PROART X870E-CREATOR  

G.Skill Trident Neo 64 GB (2x32) DDR5 6000 MHz CL30 Ram

ASUS ProArt LC 420 420mm

ASUS ProArt PA602 Wood Ed

Samsung 9100 PRO 4 TB

ASUS ROG STRIX 1200W 80+ Platinum ( Bu parçayıda bulamadım henüz )

Not : Rgb sevmiyorum NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• Hakaramak H kullanıcısına yanıt

5080 hadi neyse de 5099 gibi bir kartta alt tier kart alınmaz . Bu işin hem garanti süresi var hem 2. El değeri en azından Trio-Tuf filan bakmak lazım .

AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • MarvelX kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık bir 10 gün kadar oluyor bende pc toplayalı. O sıralar devamlı stok oluyordu amazonda. 174k seviyelerindeydi.

Hepsiburada kendi kartına ve yapıkrediye de 10 taksit yapıyor. İncehesap, hepsiburada da 146ya 10 taksit suprim sattı bir kaç gün önce. Orda da bazen ilginç rakamlar olabiliyor. İsterseniz bir göz gezdirin.

Thor 3 1200w aldım bende. Amazonda 2 hafta öncesine kadar o da vardı. 9 taksitle aldım o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAKAZLI -- 29 Kasım 2025; 22:38:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ruaF1912 R kullanıcısına yanıt

atıyordu diye hatırlıyorum hocam. şimdi studio driverı yükledim. siyah ekran olmuyor. sadece anlık donanım sök-tak sesi geliyor. siyah ekran olmuyor. sesten sonra nvidia yazılımından bildirim geliyor, haber vs oyun tanıtımı gibi

son zamanlarda nvidia driverlerında sıkıntı çıkıyor. o yüzden yazılımsal bir problem var diye şüpheleniyorum hocam. bu konuya arasıra baktığımda da driver sorunlarını görmüştüm. yedek ekipman olmadığı için tek tek söküp deneyemem.

Orijinalden alıntı: sake_16

Zotac ekran kartları nasıl ? Alınabilir mi ?
    Yardımcı olabilir misiniz!

öncelikle detay ver desen,anlat desen bu soruya cevap verebilecek yeterli teknik bilgim yok hocam :) ama uzun zamandır 150-200klık bi sistem toplamayı düşünüyorum,sorunlar bi türlü bitmeyince kararsız kalıp durdum öyle işte şimdide süper serisini bekliyorum belki düz 5080 yerine ondan alırım diye ama bakalım nolacak :)

soruna gelicek olursak,aylarca burdaki yorumları inceledim + youtubeda videolar izledim ve şuan sistemi toplayacak olsam ekran kartı olarak aklımdaki marka zotac ın 5080i yani almamam için bi nedene denk gelmedim.alanlar gayet memnun,öneriliyor.

kullanan arkadaşlar yada konuyla ilgili daha bilgili arkadaşlar detaylarını açıklayabilir tabi ayrıca.

Güç kaynağını farklı bir model bakın hocam. 1200W olan model 1000W olandan kötü.

• sake_16 kullanıcısına yanıt
    Bir önceki sistemde 4090 zotac amp kullanıyordum. Şimdi de zotac amp 5090 kullanıyorum. Amp serisi genelinde hiç sorun yaşamadım. İki kartta da cw vs problemim olmadı. Genel olarak 4090da çok memnun kaldığım için tekrar aynı marka ile devam ettim.

RTX 5090 sahibi arkadaşlar bu videoyu mutlaka uygulayın,nerdeyse aynı fps alıyorsunuz ama sıcaklıklarda ve güç tüketiminde müthiş bir düşüş oluyor oluyor ayrıca Timespy benchmark ındada ortalama skoru yakalıyorsunuz hiçbir performans düşüşü yok. Üşenmeyin mutlaka kartlara undervolt uygulayın işlem max 5dk sürüyor

• Anuminas1994 A kullanıcısına yanıt

Bilinen bir şeydi zaten bu kartları stok halde kullanmak suç sayılmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 2 Aralık 2025; 11:34:29 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.