Bildirim
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
Operada vpn abd açın. Kart varsa silip benim adrese benzer bir adres yapın. kart kayıt olduktan sonra vpn kapatmak gerekebilir. Bende gerekmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Serious Cat
bu şekilde girince ücret yine euro gözüküyor. submit yapınca herhalde dolarla çeker değil mi?
Alıntıları Göster
euro gözüküyorsa euro çeker. dolar gözükmeli ve vat olmamalı.
enpara kredi kartı işe yaramadı. enpara maaş kartı işe yaradı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 14 Ağustos 2020; 21:4:12 > -
Evet ben yaptım oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cevap beklemeden bastım valla euroyla çektiquote:
Orijinalden alıntı: Guest-C2E26CFC3
Operada vpn abd açın. Kart varsa silip benim adrese benzer bir adres yapın. kart kayıt olduktan sonra vpn kapatmak gerekebilir. Bende gerekmiyor.
euro gözüküyorsa euro çeker. dolar gözükmeli ve vat olmamalı.
enpara kredi kartı işe yaramadı. enpara maaş kartı işe yaradı.
Alıntıları Gösterneyse sağlık olsun aylık 40 tl ye gelmiş oldu yine iyi. diğer arkadaşlar yararlanır bu bilgilerden belki. teşekkürler.
-
-
Önce ücretsiz üyelikle oynadım.quote:
Orijinalden alıntı: Aragramir
Bu olay var olan üyeliğin üstüne mi ekleniyor yoksa iade falan olup mu yapılıyor pek anlamamıştım hocam.
Alıntıları Göster
sonra paralı üyelik alıp 5.49 euro odedim.
sonra abd vpn i ile 5.89 dolara aldım. abd eyaleti 0.88 dolar vax vergi aldı.
sonra abd vpn ile virginia eyaleti üzerinden vergisiz aldım.
Hepsi aynı hesap. Bittikçe yeniledim. Hiç iade yapmadım. Zaten iade olayı yok. Tuşa bastın mı lap diye çekiyor. -
Hyper scape kampanyasından bahsediyorum hocam. 6 aylık 25 dolar olan kampanya da var olan üyeliğin üstüne mi ekleniyor? -
evet.quote:
Orijinalden alıntı: Aragramir
Hyper scape kampanyasından bahsediyorum hocam. 6 aylık 25 dolar olan kampanya da var olan üyeliğin üstüne mi ekleniyor? -
Anladım hocam teşekkür ederim cevaplarınız için -
Donma sorunu çözüldü. Sorun bende değil geforce now daymış. Server lara güncelleme gelince sorun çözüldü. Bir sorunum daha var. Her seferinde steam ve uplay a girmem gerekiyor. Klavyem olmadığı için baya zaman kaybettiriyor. Nvidia Shield Tv den bağlanıyorum. Bunun bir çözümü yok mu bildiğiniz? -
Arkadaşlar 100mbit internetim var. 60-70mbite kadar görebiliyorum. Upload ise 4.76mbit arası gidiyor. Fakat geeforce now ağ testinde ağınız 30 fps'de maksimum 1280.720 çözünürlük diyor. Nedendir acaba? -
vpn ile ödeme yapamadığım için hesap arıyorum kullanmadığı hesabı olan varsa bana mesaj atabilir mi -
Testlere takılmayın, ayarları özelde Max 60fps yapın, vsynic i kapatın ve çözünürlüğü 1080p'e getirin. Oyuna girdikten sonra da ayarları kökleyin.
Ben de aynı test sonuçlarını alıyorum ama bu şekilde yapınca sorun olmuyor (arada sarı renkli istikrarsız bağlantı uyarısı alıyorum ama görüntüde ve akıcılıkta pek sorun olmuyor).
Not: Gece 11 ile 2 arası bağlanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 21 Ağustos 2020; 21:6:26 >
Çözüm uygun fiyatlı bir mouse klavye almak hocam :)
Bir süre sonra steam oyunlarına şifre istemeden giriyor ama Uplay için hep şifre istiyor maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Oyunu kütüphaneden bulup yükleye tıkla. Çabuk yüklüyor, sonrasında oynaya tıklayacaksın ve sonraki bağlantılarda yüklemene gerek kalmadan oyuna gireceksin.
Teşekkür ederim. Girdim mb bannerlord ultra ayarlarda akıcı ama görüntü kalitesi niyeyse tatmin etmedi oyundan olabilir. Hitman'i deneyeyim dedim. Ultra ayarlarda oyuna girer girmez istikrarsız bağlantı demeye başladı takıla takıla ancak ilerleyebildim dediğim gibi hocam 55mbit int 4-5mbit upload var neyle ilgili böyle oldu acaba.quote:
Orijinalden alıntı: drowen
Oyunu kütüphaneden bulup yükleye tıkla. Çabuk yüklüyor, sonrasında oynaya tıklayacaksın ve sonraki bağlantılarda yüklemene gerek kalmadan oyuna gireceksin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 22 Ağustos 2020; 1:24:8 > -
Eternet kablosu kullanmak lazım bağlantıda, bir de modeme bağlı olan telefon / tabletler de etkiler hızı. Mesela evde başkası interneti kullanıyor olabilir veya internete bağlı olan telefon / tabletler güncelleme yüklüyor olabilir. Oyuna girdiğin saatte diğer aletlerin bağlantılarını kes, sonra tekrar dene bakalım. Olmazsa farklı bir saatte dene.
Bilgisayarda arka planda çalışan interneti sömüren uygulama açık kalmış da olabilir. Güncellemeleri, firewall'ı oyun oynarken tamamen kapat.
İstikrarsız bağlantı uyarısı ben de alıyorum, bazen çamur gibi oluyor bağlantı. Geforce Now'ı kapatıp, tekrar bağlandığımda düzeliyor. Serverdan kaynaklı da olabiliyor bazen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 22 Ağustos 2020; 12:19:18 >
mecburen öyle yapacağım. aslında oyun değiştirmezsem sıkıntı yok şifre istemiyor steam ve uplay. ancak oyun değiştirdiğim an işkencem başlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkzk -- 22 Ağustos 2020; 16:59:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X