Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.272
Cevap
198
Favori
571.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı sıkıntı bende de vardı. Geforce Now'dan test ettiğimde hızım bir sınıra takılıyormuş gibi gösteriyordu, ama Türk Telekom'un hız testine girdiğimde hızım tam beklenen seviyede görünüyordu.

Sonra buradan bir arkadaş testlere takılmamamı, oyun içerisindeki değerlere bakmamı istedi. Gerçekten de dediği gibi oyun esnasında bir sorun görünmüyordu (o zamanlarda Assassin’s Creed Origins oynuyordum).

Oyun esnasında ctrl + alt + f6 yapıp ekran görüntünüzü paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSL Reports
    Speed test - how fast is your internet? | DSLReports, ISP Information
    http://www.dslreports.com/speedtest
    ile bilgisayarınızdan hız testi yapın orada bufferbloat değeriniz ne kadar yüksekse stream için bağlantınız uygun demektir. A ve A+ a yükseltemek için uğraşın. Bu internet servis sağlayıcıdan da kaynaklanabilir yada routerınızın QOS ayarlarından. Ben 24 mbit DSL bağlantısıyla eğere başka biri internette değilse sıkıntısız ekran bozulmadan oynayabiliyorum herşeyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• alycannn kullanıcısına yanıt
    Geforce Now ağ ayarlarınız nasıl?

• drowen kullanıcısına yanıt
    Ben Shield Tv ile oynuyorum
    Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

Ama şunu farkettim bu meret shield tv ile çok iyi performans veriyor ethernetle bağlanmam da önemli tabi.

Ben de kablo ile bağlanıyorum, geceleri istikrarsız bağlantı uyarısı verebiliyor, o da EU 3 serverının yoğunluğundandır herhalde.

• drowen kullanıcısına yanıt
    İyide hocam bende oyun içinde de takılmalar, kasmalar, fps düşmeleri hatta bazen kopmalar, kesilmeler, internet dolasıyla oturumdan atmalar oluyor. Ethernet kablosu ile bağlandığım halde oluyor bide. Ama dediğim gibi telefondan mobil veriyi açıp bilgisayarı mobil veriye bağlayıp uygulamada test ettiğimde hiçbir problem yok. Sorun internette olsa niye hız testinde porblem yok yada başka herhangi bir şeyde? Sorun bilgisayarda olsa neden telefon internetiyle bağlandığımda problem yok? Ayrıca sizde de oluyor mu bilmiyorum ama uygulamadan çıktıktan sonra bile Geforce now reability monitor.exe uygulaması arkaplanda çalışmaya devam ediyor, mecbur görev yöneticisinden kapatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet.abi -- 11 Temmuz 2020; 12:23:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alycannn

http://www.dslreports.com/speedtest ile bilgisayarınızdan hız testi yapın orada bufferbloat değeriniz ne kadar yüksekse stream için bağlantınız uygun demektir. A ve A+ a yükseltemek için uğraşın. Bu internet servis sağlayıcıdan da kaynaklanabilir yada routerınızın QOS ayarlarından. Ben 24 mbit DSL bağlantısıyla eğere başka biri internette değilse sıkıntısız ekran bozulmadan oynayabiliyorum herşeyi
    İyide hocam daha önce niye böyle değildi, daha sorunsuz gibiydi?

Dsl

Cable

Gigabit/Fiber

Dsl

Hızın nerdeyse yarısını, bazı test sonuçlarında yarısından azını bazılarında yarısından fazlasını gösteriyor. Görüntüler sizi yanıltmasın yurtdışı ülkelere bağlanıpta test ettiği için yavaş görünüyor, + arkaplan 2 tane youtube videosu duraklatılmış halde bekliyor, hız testi yaptığımda hızımın tamamını hatta bazen fazlasını bile alıyorum. Ama Geforce now üzerinde ne test yapsam(interneti yoğun olarak kullansam da, kullanmasam da) sonuç değişmiyor ve gösterdiği sonucu oturum sırasında hissettiriyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet.abi -- 11 Temmuz 2020; 20:27:6 >

• ahmet.abi kullanıcısına yanıt
    Ping değerleriniz çok yüksek . Bakın ben şimdi rastgele test yaptım wifi ile bide 2 oda uzaktan. Hızım 24 mbit

Modem dsl durum bilginizi paylaşır mısınız? Hattınızda mı sıkıntı var acaba. Gürültü yüksek olabilir. Eğer modeminizde qos ayarları varsa onlada daha stabil bir internet hızı için ayarlamalar yapabilirsiniz.

Qos ayarları var siz yeter ki nasıl ayarlayacağım konusunda yardımcı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet.abi -- 11 Temmuz 2020; 14:48:57 >
  • @ahmet.abi Ben Netmaster Uydunet 25Mbps interneti Routerden repeater ile kablolu şekilde alıyorum.Tavsiyem router ile deneyin ..
  • reklam80 R kullanıcısına yanıt
    Modem eskidi. Almışken modem alırım. Aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor zaten. Daha bi geleceğe yatırım olur.
  • ahmet.abi kullanıcısına yanıt
    Bencede router daha mantıklı. Modemde hiç sıkıntı yok. Benim modemde aynı modem hiç sıkıntı yaşamadım. Ama modemin hiç bir özelliğini kullanmıyorum routera bridge olarak bağlayıp routerdan tüm ayarlarımı yapıyorum.

• Arkadaşlar bu Nvidia son sürümünde bir tuhaflık var gibi

1050 GTX ekran kartı var dizüstü bilgisayarımda ve Crysis 3 kendi yaptığım ayarlarda 25-30 fps ile oynuyorum. Nvidia yazılımı ile optimize etmek istersem ayarları daha da yukarı çekeceğini söylüyor. Normal de başka oyunlarda ayarı düşürtür Crysis 3 de neden yükseltmek istiyor anlamadım.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Yanlış gelmişiniz hocam.
  • arkadaşlar ne yaparsam yapiyim hangi kartı kullanırsam kullaniyim başka hesapla da denedim ödeme yaparken hep "Payment authorization failed, please try again or use another payment method." hatasını alıyorum

nedir bunun çözümü yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronotide

Yanlış gelmişiniz hocam.
    Nesi yanlış. Burası Nividia GeForce bölümü ve bu tür bir şeyi başka nereye yazacaktım
    Hocam evde tek yaşamıyorum ki. Kardeşim gelecek bir zaman sonra o da başka bir odadan internete bağlanacak, o hesaba göre benim 2-3 tane router almam lazım. Benim derdim maliyeti düşürmek. Maliyeti düşürüp geleceğe yatırım yapmak. Router ile uğraşacağıma 5GHz bandında bir modem alırım. Hem daha uyguna gelir, hemde benim(bizim) daha çok işimi görür. Modemim eskidi zaten. (Airties 5650v3 2.4GHz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Nesi yanlış. Burası Nividia GeForce bölümü ve bu tür bir şeyi başka nereye yazacaktım

Alıntıları Göster
    Nividia GeForce bölümü değil.
    geforce now bölümü yani oyunu uzaktan bir ana makineye oynatmak.

Geforce now hesabı alıyoruz. Bizim pcmiz çok kötü. Geforce umuz bile yok. Almanyada ana makinede oyun çalışıyor bize ekran görüntüsü geliyor.

Siz yanlış gelmişsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C2E26CFC3

Nividia GeForce bölümü değil.
    geforce now bölümü yani oyunu uzaktan bir ana makineye oynatmak.

Geforce now hesabı alıyoruz. Bizim pcmiz çok kötü. Geforce umuz bile yok. Almanyada ana makinede oyun çalışıyor bize ekran görüntüsü geliyor.

Siz yanlış gelmişsiniz.

Alıntıları Göster
    Nvidia Geforce görünce sonuna bakmamışım. Bilgilendirme ve uyarı için teşekkür ederim
  • Bazı şirketlerin gerizekalıca hareketleri yüzünden her geçen gün değerini kaybeden bir sistem oldu. Birçok oyun şirketi biz oyunumuzu bu platformda görmek istemiyoruz dediler ve gerekçe olarakta oyunlarının satılması konusunda engeller taşıdığını belirttiler. Bence oldukça saçma olan bu durum devam ederse oynanacak oyun kalmayacağı için bu sistemden de bahsedemeyeceğiz diye ödüm kopuyor.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.