Youtube da videolar izledigime gore oluyor. youtube dan bakabilirsin hocam. |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (182. sayfa)

-
-
Arkadaşımın Steam hesabı üzerinden GeForce Now ile Cyberpunk 2077 oynuyorum. Gfn ile oyuna her girdiğimde Steam bilgileri istiyor, girdikten sonra da Steam Guard kodu istiyor, bunu her seferinde yapıyor. Arkadaşımın Steam hesabı üzerinden oynadığım için sürekli onu rahatsız etmek zorunda kalıyorum Steam Guard kodu için. Gfn için devamlı Steam Guard kodu istememesini nasıl sağlayabilirim?
-
Arkadaşın, Steam'in güvenlik ayarlarından bu Steam Guard seçeneğini kaldırması gerekir. Kaldırdıktan sonra telefona şifre gelmez. -
Bulut servislerde guvenlik sebebiyle hem 'beni hatirla' secenegini secmeme ve 'app guard' ile koruma en iyi 2 yontem.. Devletlerin ve bankalarin bile sistemine girilen bir donemde temkinlik olmak gerek. Steam guard i kaldirsa bile siz siz olun usenip de beni hatirla\sifremi hatirla secenegini tiklamayin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 31 Ocak 2021; 16:33:5 > -
arkadaşlar boosteroid'te ödeme yapabilen var mı?
-
Ödeme yapılamıyor, 3d güvenlikte şifreni giriyorsun ama hata veriyor. -
Makaraya bak simdi.. Nvidea is modeli degisikligine gitse ve kendi sistemini uzak masaustu gibi kullandirsa.. Gamepass cakip gfn uzerinden ms ekosistemine dalsak
-
3d secure kısmına bile gelemeden payment procedure failed diyor :(( shadow alsak nasıl bilginiz var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Fallenangel_1903Makaraya bak simdi.. Nvidea is modeli degisikligine gitse ve kendi sistemini uzak masaustu gibi kullandirsa.. Gamepass cakip gfn uzerinden ms ekosistemine dalsak
Gerçek olamayacak kadar güzel bir hayal. Eninde sonunda olur ama herhalde
-
-
Araştırdım biraz en yakın temmuzda kiralayibiliyorum :(( -
xCloud gelene kadar en iyisi GFN :) -
Bir mevzu da konsol tarafinda olacak gibi geliyor bana.. Oyle bir optimizasyon yapacaklar ki internet hizi konsollar uzerinden bikac on kat hizli grafige yansitilicak ve cozunurlukte bir olagandisi bir sicrama yasanacak.. konsolda 16k 32k gibi.. Bu kismi suanki gerceklerden bagimsiz yaziyorum.. Aksi taktirde konsol un sonu fotograf makinesi gibi olur.. Teknolojiyle compact ve ucuz olan bir atilimi ters yonde kalite ve pahali versiyonuyla dengeliyor sistem... Nasil mp3 furyasi hakimiyeti vlac miydi neydi.. o tur seylerle karsilik buldu..
-
arkadaslar tablette kullanabileceğim, bluetooth olan bir oyun kolu almayı düşünüyorum, en uygun xbox deniyor ama onlar gördüğüm kadarıyla ps4 kollarından daha pahalı, her neyse bu ps4 kollarını gfn ile kullanmanın bir sıkıntısı var mı? siz nasıl oynuyorsunuz? ps4 kolunu alırsam yenilenmis olanlardan alacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Shadow 1 sene önce 2 ay test etmiştim server uzak oldugu için gecikme fazlaydi yoksa diger her seyi guzeldi 2 tane oyunun bile vermislerdi hediye olarak :)) -
hocam o iş çok uzak gibi görünsede (teknik açıdan) ben daha genel bir pencereden bir şey söylemek istiyorum.Bu 5g standardı bir telekomünikasyon geliştirmesinden daha çok yeni bir endüstri modeli.Dünya endüstrisi marjinal maliyeti minimize edip,cirolarını devasa hale getirme amacında.Yani bu işin sonu herkesin abone olması.O servis bu servis falan hikaye hepsi yakın gelecekte küresel çapta hizmet verecek ve herkesi bir şekilde bir hizmete abone edecekler.Zaten halihazırda bir sürü servisi kullanıyoruz buluttan müzik dinlemeye kadar yakın gelecekte aklınıza gelebilecek herşeye abone olacağız.
-
Ilk defa Uzay Yolu'nda gordugum otomatik kapiyi birkac yil sonra Gima markette gordugumden beri benim icin hic birsey cok uzak degil
-
Arkadaşlar ben konunun yabancısıyım. Öncelikle bir cahil sorusu soralım. Gameplus'ı beta user'i olarak test etmek istiyorum. Yani öyle bir imkanım var. Ama gördüğüm kadarı ile buradaki oyunların tamamı ya epic ya steam user'i soruyor. Kendi lisanslarımızı mı kullanıyoruz bu ortamda?
edit : Tamam aşağıda bedava oyunlar varmış. Gene de bir steam hesabı açmak gerekti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arpasuyu -- 1 Şubat 2021; 17:10:36 > -
videooyun twitch te canli yayinda suanda ve GFN turkcell server a baglandi.. 10ping gordu.. Nasil yaptigini soylemedi..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X