Şimdi Ara

Nvidia GeForce GTX 690 satışa sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
5.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu kart AMD nin olsa olumsuz yorumların çoğu "helal olsun AMD yine yaptı!" olcaktı :D
  • Bu kart HD4000 den daha mı iyi?
  • Bakaim Turkiyeye ne kadar sayida gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myhotyro

Bu kart HD4000 den daha mı iyi?

hd4000 in 20 katı gücünde abartısız

• bu kart 7300gs den iyimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

quote:

Bu kart HD4000 den daha mı iyi?

hd4000 in 20 katı gücünde abartisiz

Bu kart Riva TNT 32 mbden iyi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 3 Mayıs 2012; 21:41:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

quote:

Orijinalden alıntı: myhotyro Bu kart HD4000 den daha mı iyi?
    hd4000 in 20 katı gücünde abartısız

O zaman ivy işlemciye terfi etmektense bu kartı almak daha iyi olur diyebilir miyiz?

• SP 3 alıp oynayın cok daha ucuza gelir ve görüntü kaliteside çok iyi.
  • Evet çıktı çıktıda neyse fiyat konuşmak istemiyorum..:)
    Bence eğer ciddi anlamda bir kartı tercih ediceksen f/p Gtx 680 olsun, tabi gösteriş peşinde para saçmak istiyorsan o türinsanlarında varlıkları ve bakış açılarıdır onlarada herkezin saygı duyması gerekir!..
  • HD4000 ile bunun arasında kararsız kaldım, ne gibi artıları vardır? Neden bunu almalıyım? Yada almamalıyım?
  • tasarımı çok şıkda bu kartı alırsanız verdiğim para boşuna gitmesin diye günde 16 saat oyun oynarsınız:)yani 2500 lira verip günde 1-2 saat oyun oynanmamz demi:)
  • quote:

HD4000 ile bunun arasında kararsız kaldım, ne gibi artıları vardır? Neden bunu almalıyım? Yada almamalıyım?

Şaka yapmadığınızı varsayarak cevap veriyorum.

HD4000 Ivy Bridge işlemcilerine entegre GPU'dur. Oyunları düşük ayarda oynamak veya HD film izlemek için kullanılabilinir.

GTX 690 şu an dünya üzerindeki en güçlü ekran kartıdır. Piyasadaki veya yakında çıkacak tüm oyunları en yüksek ayarlarda son derece akıcı oynatailir.

Daha basite indirgersek:

HD4000 kağıttan uçaktır. GTX 690 ise MiG 25 Foxbat'tır

HD4000 Tofaş Serçe'dir. GTX 690 ise Bugatti Veyron'dur.

Ayrıca

GTX 690 almayın. O paraya sıfırdan çok güçlü bir oyun bilgisayarı toplayabilirsiniz.

Bence siz 3570k ve yanına da HD 7850 alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

quote:

Orijinalden alıntı: myhotyro HD4000 ile bunun arasında kararsız kaldım, ne gibi artıları vardır? Neden bunu almalıyım? Yada almamalıyım?
    Şaka yapmadığınızı varsayarak cevap veriyorum. HD4000 Ivy Bridge işlemcilerine entegre GPUdur. Oyunları düşük ayarda oynamak veya HD film izlemek için kullanılabilinir. GTX 690 şu an dünya üzerindeki en güçlü ekran kartıdır. Piyasadaki veya yakında çıkacak tüm oyunları en yüksek ayarlarda son derece akıcı oynatailir. Daha basite indirgersek: HD4000 kağıttan uçaktır. GTX 690 ise MiG 25 Foxbattır HD4000 Tofaş Serçedir. GTX 690 ise Bugatti Veyrondur. Ayrıca GTX 690 almayın. O paraya sıfırdan çok güçlü bir oyun bilgisayarı toplayabilirsiniz. Bence siz 3570k ve yanına da HD 7850 alın.

Sizi anlıyorum, daha önceki yorumlarım şakaydı ama şu soruma siz yada başka biri cevap verirse sevinirim. GTX 680 ile yapılamayıp da GTX 690 yapılabilecek, yada GTX 680 ile oynanamayıpda GTX 690 ile oynanabilecek bir oyun modu, ayarı, çözünürlüğü, akıcılığı var mıdır? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Yoksa ne 680 nede 690 alacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

quote:

Orijinalden alıntı: myhotyro HD4000 ile bunun arasında kararsız kaldım, ne gibi artıları vardır? Neden bunu almalıyım? Yada almamalıyım?
    Şaka yapmadığınızı varsayarak cevap veriyorum. HD4000 Ivy Bridge işlemcilerine entegre GPUdur. Oyunları düşük ayarda oynamak veya HD film izlemek için kullanılabilinir. GTX 690 şu an dünya üzerindeki en güçlü ekran kartıdır. Piyasadaki veya yakında çıkacak tüm oyunları en yüksek ayarlarda son derece akıcı oynatailir. Daha basite indirgersek: HD4000 kağıttan uçaktır. GTX 690 ise MiG 25 Foxbattır HD4000 Tofaş Serçedir. GTX 690 ise Bugatti Veyrondur. Ayrıca GTX 690 almayın. O paraya sıfırdan çok güçlü bir oyun bilgisayarı toplayabilirsiniz. Bence siz 3570k ve yanına da HD 7850 alın.

Sizi anlıyorum, daha önceki yorumlarım şakaydı ama şu soruma siz yada başka biri cevap verirse sevinirim. GTX 680 ile yapılamayıp da GTX 690 yapılabilecek, yada GTX 680 ile oynanamayıpda GTX 690 ile oynanabilecek bir oyun modu, ayarı, çözünürlüğü, akıcılığı var mıdır? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Yoksa ne 680 nede 690 alacağım.

GTX 690 ya da HD 7990 daha çok bencmark skoruyla kafayı bozmuş parası bol müşteriler içindir. Ya da adam çok çok zengindir, donanım tutkunudur veya 5000x2000 çözünürlükte ayalar Full 3D oyun oynamayı seviyordur ki ona karışamayız.
    GTx680'in oynayamayıp ta GTX690'ın oynayabileceği oyun en az 2 sene boyunca ortada olmayacaktır.

Ben zengin olsam da bu sınıf bir kart almam orası ayrı bir konu. Zevk ve para meselesi.

NOT:
    God Of War 3 oynamak için 800 liraya PS3 alırım ama BF3'ü ultra'da oynamak için 1000tl'ye kart almam. Anlayan anladı:)

• ekran kartı satsın istiyolarsa 2gb 4gb sayılmayla bitmicek teknolojide ekran kartıyla 512mb lık ekran kartlı konsollara aynı grafikde oyun çıkarmayı bırakacaklar arkadaş pc oyunculuğu geri gelecek yetti şu konsolcu budalalar yüzünden grafikler 5 6 senede bir mi ilerlicek daya 200 liradan oyunu oyun şirketleri semirsin
  • Sadece Nvidia'ya bel bağlanırsa olacağı buydu, ATI'yle beraber milleti kafaladılar resmen teknoloji yerinde saydı, S3'ü takip edin, piyasaya güçlü bir dönüş yaptı, 2 modelini deneme fırsatım oldu, fena değil, eski güçlerine kavuşmalarını ümit ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

gtx680nin vatanda 1950tl'den piyasaya girdigini dusunursek bu karti ilk vatan getirirse 2999tl olur.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-60601-10p-gtx680-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59522

1472 TL demek istediniz herhalde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander

quote:

gtx680nin vatanda 1950tl'den piyasaya girdigini dusunursek bu karti ilk vatan getirirse 2999tl olur.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-60601-10p-gtx680-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59522

giriş fiyatından bahsediyorum dostum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander

quote:

giriş fiyatından bahsediyorum dostum

vatandaki giriş fiyati o civarlardaydı zaten. Bide asusun modeli var oda 1600 tl gibi birşeydi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.