Şimdi Ara

Nvidia GeForce GTX 690 satışa sunuldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
5.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GTX 690 + ıvy bridge işlemci + 27 inch ekranla oyun oynamak isterdim. Çok para lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander
    vatandaki giriş fiyati o civarlardaydı zaten. Bide asusun modeli var oda 1600 tl gibi birşeydi.

Çok önemi yok aslında. O zamanda yurtdışı fiyatı belli olduğu için fiyatların oturacağını biliyorduk ama Vatan'a aynı zamanda Tr'ye giren ilk 4 kart aynı anda
    2000 TL'den satıldı. Kastedilen buydu yani.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraKanarya

Sadece Nvidia'ya bel bağlanırsa olacağı buydu, ATI'yle beraber milleti kafaladılar resmen teknoloji yerinde saydı, S3'ü takip edin, piyasaya güçlü bir dönüş yaptı, 2 modelini deneme fırsatım oldu, fena değil, eski güçlerine kavuşmalarını ümit ediyorum.

Hangi S3?

Hani şu HTC'nin patent davalarından pay kapmak için satın aldığı S3 mü?

En son 3 yıl önce giriş seviyesi kartlar üretmişti, onu da 1-2 tane ülkede satabildi. Bu mu güçlü dönüş? Reel dünyaya bakalım lütfen. Devamlı küçülen bir pazardan rekabet edememesi sonucu çıkmış olan hiçbir firma, o küçüklen pazara tekrar güçlü bir dönüş yapmaz.

Tabi şunu da unutmayalım, artık S3 diye bağımsız bir firma olmadığı için S3 hiçbir yere atalım yapamaz. Boşuna takip etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 4 Mayıs 2012; 17:53:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaraKanarya

Sadece Nvidia'ya bel bağlanırsa olacağı buydu, ATI'yle beraber milleti kafaladılar resmen teknoloji yerinde saydı, S3'ü takip edin, piyasaya güçlü bir dönüş yaptı, 2 modelini deneme fırsatım oldu, fena değil, eski güçlerine kavuşmalarını ümit ediyorum.

Ah be arkadaş az düşünde yaz. Güçlü dönüş yapan Galazy S3 olmasın? Benim bildiğim S3 2 dandik kart çıkartıp bir şey yapamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myhotyro

HD4000 ile bunun arasında kararsız kaldım, ne gibi artıları vardır? Neden bunu almalıyım? Yada almamalıyım?

oldumu şimdi şöyle düşün birine bir tane parca alıyorsun diğerinde ise iki tane hem işlemci hem ekran kartı sen gidim HD 4000 al ertesi gün çıkacak oyunları bile en son kalitede hatta hata olan yerleri kendin modelleyim yazarsın devam edersin

nekadar saçma bir yorum öle kıyaslamaya bak üye olmuş sun bunun hakkını ver?

boş boş yazma

HD 4000 ile GTX 690 kıyaslayan sadece bu forumda var galiba mantığa bak HD 4000 ile bunu arasında kararsız kaldım... bu şey gibi telefon alıcaksın ama satıcı ve bilgi veren kişilere şunu soruyorsun akıllı bir telefon alıcam ama karasız kaldım telefonumu alim yoksa maketinimi?
  • beyler 200-400 Tl arası her oyunu çalıştıracak ama en iyi kalite de değil tabi varmı bu fiyatlara böyle bir kart varsa söyleyin

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Oldumu şimdi? bırakta konu mezarında rahat uyusun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tövbe estağfirullah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD4000 e iyi güldüm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.