Şimdi Ara

NVIDIA GeForce GTX 650 TI Fiyatı Konusunda Adamla Anlaştık Ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamla her konuda anlaştık ama bir türlü yollayamıyor bana. Hatta Vatan'da çalışıyormuş, Vatan'ın anlaşmalı kargosuyla yollayacaktı ama fatura istemiş kargo şirketleri. Öğrenci olduğum için K.Kartım da yok Kapıda ödeme faturasız yapmıyorlar. Acil çözüm lütfen.

• Ptt kargo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolunayK

Adamla her konuda anlaştık ama bir türlü yollayamıyor bana. Hatta Vatan'da çalışıyormuş, Vatan'ın anlaşmalı kargosuyla yollayacaktı ama fatura istemiş kargo şirketleri. Öğrenci olduğum için K.Kartım da yok Kapıda ödeme faturasız yapmıyorlar. Acil çözüm lütfen.

Yurtici kargoya gitsin sen en yakin yurtici kargoya gidip karta ne kadar para istiyorsa ver onlarda oradan karti gondersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen cevap verdiğiniz çok teşekkür ederim hızır gibi yetiştiniz. Yarın arkadaşa bi söyleyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolunayK

Hemen cevap verdiğiniz çok teşekkür ederim hızır gibi yetiştiniz. Yarın arkadaşa bi söyleyim.

Ben tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TolunayK kullanıcısına yanıt
    Ptt kargoen güvenilir olanı satıcı için de alıcı için de. Siz ürünü teslim alıp ödeme yapıyorsunuz pttye, o da parasını alıyor hemen. Bireysel satışlarda durum bu. Yurtiçi bireyselde çalışmıyor olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeteralpis

Ptt kargoen güvenilir olanı satıcı için de alıcı için de. Siz ürünü teslim alıp ödeme yapıyorsunuz pttye, o da parasını alıyor hemen. Bireysel satışlarda durum bu. Yurtiçi bireyselde çalışmıyor olabilir.

Ptt nin kargo elinize geldiğinde kutuyu açtırmadığınıda biliyorsunuzdur inşallah, kutuyu teslim alırsınız imzanızı atarsınız ondan sonra ptt sizi tanımaz. Zamanında çok olaylar oldu telefon diye salatalık veya boş kutu gönderen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 15 Ocak 2015; 22:23:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Vallahi ptt kargo ile çok ürün sattım, çok ürün aldım. Kutuyu açtığım da oldu, öyle bir durumla karşılaşmadım. Yurtiçi ile satış yapmaya çalıştığımda, 18 ay oldu sanırım, bireysel satıcıya çalışmadıklarını, sadece anlaşmalı firmaların ürünlerini kapıda ödeme yöntemiyle sattıklarını söylediler. Yani kredi kartı olmayan alıcının tek seçeneği ptt kargo gibi görünüyor. GET ya da sanalpazar yurtiçi ve ya başka bir kargo firması ile kapıda ödeme konusunda anlaştı ise orasını bilemem.
  • Kartı alacağım arkadaşa dedim ptt kargoyla yolla diye kabul etmiyorlar dedi. Havale yaparsın dedi tamam dedim ama acele edemem okulum var dedim. Daha sonrasında kartı alacak var almayacaksan haber ver kardeşim dedi. Sonra acele edemem sen sat o arkadaşa istersen dedim. Beni niye uğraştırdın o zaman dedi . Ben de gardas yollayabilsen alacaktım kartı fatura falan dedin para duruyor yoksa Madem başkası alacak mağdur olmazsın dedim cevap atmadı. İnadına 50 daha koyup gtx 660 alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.