Şimdi Ara

NVİDİA GEFORCE GT 220 Hangi Oyunları Kaldırır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
15.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ekran kartım Nvidia Geforce Serisi GT 220 128 Bit Ekran kartı Directx 10.1 Ram 1gb normalde 2 gb pc de sorun oldugu için 1 gb işlemci İntel Pentium 4 3.0 GHZ işlemci hem 32 bit hem 64 bit işlemci yani 2 Mantıksal İşlemci sizce hangi oyunları kaldırır Suan Splinter cell oynuyorum ve pes 2013 kasmadan oynuyorum ikisinide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVKit -- 18 Mayıs 2014; 11:16:15 >

• Minecraft
  • Mario

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka mı yapıyon çünkü sniper elite ghost wariror 2 oynadım kasmadan
  • Her oyunu açar, kaldırır; ama taşıyamaz. Beli tutulur, hastanelik olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    peki önerin nedir ram mi yukseltiyim veya işlemci yada harddisk
  • şaka yapmıyorum half life cs 1.6 minecraft

insanlar boşunamı gtx ve r9 serisine para veriyor sanıyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GT 420 Fps sorunu NVİDİA
    9 yıl önce açıldı
    GTA IV Ekran kartı kullanmıyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Call of Duty Black Ops serisi Battlefield 3-4 Sniper Elit Force serisi Assesincred serisi nfs serisi kaldırıyor kasmadan.
  • Battlefield 220yi kaldirir

Mario ya devam...

• quote:

Orijinalden alıntı: tantuni58

Call of Duty Black Ops serisi Battlefield 3-4 Sniper Elit Force serisi Assesincred serisi nfs serisi kaldırıyor kasmadan.

Madem neyi kaldırdığını biliyon o zaman niye soruyon?
  • 640 * 480 de oynarsın çözünürlük aa yok low
  • Valla ilk ekran kartim buydu oyle aman aman oyun oynatmadi ama yinede ac reve yi falan oynatti az cok tabi simdi 280x e firlama yapica anladim nasil oynadigimi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH aşkına kartın testlerine bakmadan atıp tutma huyunuzdan vazgeçin.o kartla eski oyunların çoğunu orta çözünürlük maksimum ayarlarda rahat oynarsınız.bazı ayarlarıda kısarsınız.dirext x 11 oyunlarını pas geç.güncel oyunlarda direct9 10 da orta çözünürlük low orta maksimum ayarlarda oyuna göre açmanız mümkün.ancak işlemci seni sınırlayacaktır. Zaten o oyunlardada orta çözünürlük low ayarlarda kastırır.çünkü oyun cpu optimizasyonlu olarak yazılmıştır.gpuya yüklenmez cpuya yüklenir.gpuya yüklenseydi o oyunu orta çözünürlükte rahat oynardınız.bazı oyunlarda hıgh çözünürlükte oynamanız mümkündür.örnek call of duty 2 full hd full ayarlarda direct 9 da. 4-5-6 ve modern warfare 3 blacks ops 1 e kadar orta çözünürlükte ayarlara müdahele ile oynaman mümkün.ancak sistem ramın 2 gb olmalıdır.win7 de durum bu.32 bit tabikide.xpde 1gb de fazla ayar açmanı engelleyebilir.2 gb makuldur bu yüzden.ancak full hd de sistem ramı vga ramı nanay olabilir.marioyu geforce 256 da pentium 1 de dedem hala oynuyor. gt 220 nerde geforce 256 nerde.p1 nerde celeron sempron nerde.arada dağlar kadar fark var.o sisteme mario çok komik kalır.ama 3d mario hariç.r9 gtx 78x serisi bile zorlanır hocam.tesselation sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 18 Mayıs 2014; 12:42:03 >

• turbocat1 T kullanıcısına yanıt
    Belki benim sorunuma çare bulursun 2 gb ram 1 gb gorunuyo 70 tl verdim ama çözumu bulamadım anakart msi 7255 .
  • Insan gibi bir sey sormuş, cevaplara gel. Hababam sınıfı Ahmet e baglayabilirim.

• ARKADAŞLAR SİSTEMİM İYİ Mİ HANGİ OYUNLARI KALDIRIR?

WİNDOWS XP PROFESSİONAL

İNTEL(R) PENTİUM(R) 4 CPU 3.20 GHz

2.5 GB RAM

NVIDIA

GeForce GT 430
    1GB
  • Aynı kart aynı işlemci ile lol Dota crysis1,2
    Asphalt 8 vs oynadım

• civelekdali kullanıcısına yanıt
    gta vice oynarsın biraz zorlarsan gta sa oynarsın not : ciddiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tantuni58

Call of Duty Black Ops serisi Battlefield 3-4 Sniper Elit Force serisi Assesincred serisi nfs serisi kaldırıyor kasmadan.

Vay be.

Allahım biz boşuna sistem alıyormuşuz.

Bakın P4 1GB RAM GT220 ile adam dünyaları devirmiş

Ahahah gece gece iyi güldürdün kardeş Allahta seni güldürsün
  • ekran kartım ax-gt220 1gb windows 10 nu desteklıyormu bilen biri varsa yardımcı olumursa sevınırım
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.