Bildirim
nvidia geforce 9800 gt overclock ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
güncel + -
Bende var ama oc ile hic bir artis olmadi desem yeridir yani ugrasma guncel kartlar gibi oc yapilmiyor malesef
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım ama denemek istiyorum program tavsiyesi ve overclocku nereye kaDAR ÇEKEBİLİRİM ? -
evga precision iyi ancak voltaj artıramadıgından bi etki olmuyor ama dene yinede :)
palit 9800gt 1gb benim kart 970 gordum en son sıcaklık sorun olmadı ama hata veriyordu pc test sırasında -
Anladim sagolun peki nereye kadr cekidek ile saat hizini cikarta bilrim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karttan karta degisir deneyerek bulmaniz gerek
Eyw sagol bu arada benin kartim axle 9800 gt
BFG 9800GT kullandım 2008 yılında. İnanılmaz ısınıyordu. 64 nm mimariye sahip hocam o kart. Mümkünse oc falan yapma bence. -
Evet 80mm fani cikarip 120mm taktim 70den 63e dustu max sicaklik ocsiz iken :)
Benimkinin sicakligida 56 arkadaslar bosta ve overclock yaptim gpu 600 den 750 ye cektim memory de 700 den 750 mhz yaptim daha fazla artirinnce oyunlar acilmiyordu :D
Bostaki onemli degil yukteki onemli :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X