Şimdi Ara

NVIDIA GeForce�9600mGT DERNEĞİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
4
Favori
32.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Jedi_Knight

evet arkadaşlar an itibari ile FPS 120W Adaptör siparişi verdim sanırım haftaiçinde elimde olacak, olduğu anda ekran kartına voltaj vererek 3dmark testleri yapıcam sonuçlardan çok umutluyum inş. çok güzel olacak 1.15v la 775MHz açabiliyodum ama adaptör düşük olduğu için(90W) ekran kapanıyodu bi süre sonra bu sorunu böyle çözeceğimi umut ediyorum..

Vay voltaj vereceksin ha hadi bakalım heyecanla bekliyorum.

@zero445 ,kendin temizlersen kural olarak garanti dışı kalır ancak servisler pek çakmıyorlar durumu çaksa da idare ediyorlar belkide bilemiyorum.En iyisi ver servise temzilensin dönsün.
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ & NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A & SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI & Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA & Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"

• bende heycanla bekliyorum bakalım inş. boşa para vermemişimdir

bu arada şu garanti olayına gelince servislerde bi sorun çıkacağını sanmıyorum daha önce başıma gelmedi ama eğer öyle bi sorun olursada hakkımı sonuna kadar ararım ve kazanırım bana ürünün açılmamış olmadığını nasıl kanıtlayabilirlerki belki ben aldığım zaman önceden açılmıştı? acer ın içinde herhangibir jelatin vs benzeri bişey yok çünki bazı bilgisayarlarda oluyo ama bende yok zaten içide baya bi karıştı çok zordu temizlemek ama macun süper oldu resmen

ACER AS6930G-954G32MN MODELİ laptopumu dün aldım.2,66 işlemci T9550. 1GB NVİDİA 9600 GT
    ben de bimekste tunçmatikin 120 watlık bütün laptoplar için uygun olan adaptörünü gördüm. 70 liraydı fiyatı. eğer sen başarılı olursan belki bende alabilirim. merakla bekliyorum sanuçları.bu arada yaptığın voltaj artırımı ile ilgili ayrıntılı bilgi verirsen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 13 Mayıs 2009; 18:35:58 >
  • merhaba sevgili 9600mgt kulanıcıları kafamı kurcalayan birşey var iki laptop arasında kaldım biri 512 paylaşımsız 9600mgt ddr3 ekran kartlı biri de 1024 gb paylaşımsız geforce 9650gt ddr2 ekran kartlı hangisi daha iyidir oyun performansı açısından işlemci ikisi de p8600 ram 3gb cevaplarsanız sevinirim

Orjinalden alıntı: emre_dogan1903

merhaba sevgili 9600mgt kulanıcıları kafamı kurcalayan birşey var iki laptop arasında kaldım biri 512 paylaşımsız 9600mgt ddr3 ekran kartlı biri de 1024 gb paylaşımsız geforce 9650gt ddr2 ekran kartlı hangisi daha iyidir oyun performansı açısından işlemci ikisi de p8600 ram 3gb cevaplarsanız sevinirim

DDR3'lü olan daha performanslıdır.Linkten bilgi edinebilirsin
    http://www.notebookcheck.com/Mobile-Grafikkarten-Benchmarkliste.735.0.html

Sunroof//Infinity Sound//Navi

• quote:

Orjinalden alıntı: emre_dogan1903

merhaba sevgili 9600mgt kulanıcıları kafamı kurcalayan birşey var iki laptop arasında kaldım biri 512 paylaşımsız 9600mgt ddr3 ekran kartlı biri de 1024 gb paylaşımsız geforce 9650gt ddr2 ekran kartlı hangisi daha iyidir oyun performansı açısından işlemci ikisi de p8600 ram 3gb cevaplarsanız sevinirim

Merhaba default halde bakarsak aralarında fark yok gibidir ya da çok az fark vardır ancak DDR3lü 9600mGT'yi almanız daha mantıklı olacaktır.Çünkü zaten yazılımsal olarak rahatlıkla 9650mGT hızlarına çıkabilmektedir.Bunun dışında DDR2li model 1gb ama şu an için GTA4 gibi optimizasyon için uğraşılmamış oyun haricinde 1280 veya 1366 gibi çözünürlüklerde 512mb-1gb farkını hissetmek güç olacakır.O yüzden tavsiyem DDR3 olanı almanızdır..Ama hangisini alırsanız da pişman olmazsınız.
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"

• Selam arkadaşlar ben de aranıza katılayım dedim.
    ACER 6930 daki 9600m gt için en uygun bios elinde olan var mı acaba ne önerirsiniz.eski 8600m gt için birçok ekran kartı biosu bulup flashlıyordum fakat bu 9600m gt için pek bişey bulamadım.Bulduklarım da acer bios değil.

vista sp1 de overclock rekorumu paylaşayım dedim.Fakat soğutucum olmadığı için bu değerlerde oyuna girmedim ama 3dmark testini başarıyla geçti.

Değerler 750 1000 1600

NVIDIA GeForce�9600mGT DERNEĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucasthehacker -- 31 Mayıs 2009; 23:08:35 >

voltaj vermeme rağmen uğraşmama rağmen 9700M GT hızına bile ulaşamıyorum voltaj yetmiyo diye adaptör aldım fakat sonuç yine aynı 625 1550 900 yaptığım zaman oyunda ekran bi anda kararıyo fakat arkada müzik felan varsa çalmaya devam ediyo ama görüntü yok tabi.. driverım Dox' un 185.20 si bundan kaynaklandığını sanmıyorum. Acer 6935 kullanıcısıyım yalnız bişey dikkatimi çekti kartın üzerinde bi chip var boşta duruyor ve anormal derece ısınıyo 6930 larda bunun üzeri kapalımı yoksa açıkmı bilgi veren arkadaş bana yardımcı olsun lütfen.. chip kare gri renk ve baya büyük üzerinde de R0J gibi bişe yazıyo karta bakınca direk görünüyo zaten 4 ram in arasında kalıyo.

şuanda en fazla stabil olarak 550-1450-900 kullanabiliyorum.

• quote:

Evet arkadaşlar testlerimi tamamladım fakat durum bende pek iç açıcı değil ne yaptıysam kart bi türlü adam akıllı overclock olmadı sanırım bendeki baya bi takoz

voltaj vermeme rağmen uğraşmama rağmen 9700M GT hızına bile ulaşamıyorum voltaj yetmiyo diye adaptör aldım fakat sonuç yine aynı 625 1550 900 yaptığım zaman oyunda ekran bi anda kararıyo fakat arkada müzik felan varsa çalmaya devam ediyo ama görüntü yok tabi.. driverım Dox' un 185.20 si bundan kaynaklandığını sanmıyorum. Acer 6935 kullanıcısıyım yalnız bişey dikkatimi çekti kartın üzerinde bi chip var boşta duruyor ve anormal derece ısınıyo 6930 larda bunun üzeri kapalımı yoksa açıkmı bilgi veren arkadaş bana yardımcı olsun lütfen.. chip kare gri renk ve baya büyük üzerinde de R0J gibi bişe yazıyo karta bakınca direk görünüyo zaten 4 ram in arasında kalıyo.

Bence yaptığın işlemlerden önce anakartının biosunun en son versiyon olmasına dikkat etmelisin.Ve sonra da 9600m gt nin en son biosunu benzer makinenin yeni alınmışından elde edip flashlamalısın.
    bunun yanında yazında ekran kartının ddr2 mi ddr3 mü olduğunu belirtseydin yardımcı olabilirdim
    söylediklerine göre ekran kartının ddr2 ramli olması lazım.Eğer öyleyse 900 mhze zaten ancak ulaşabilirsin.

Bu arada fazla voltaj verebilme olayını anlayamadım anakartını yakmak mı istiyorsun? Adaptörle olacak iş değil ki bu.Bir kere anakartın izin vermesi gerekiyor her laptopta yemez o dediğin şey ve çok tehlikeli makinen direk çöpe bile gidebilir.
    Ekran kararma konusu ise ekran kartın overclockluyken ekran kartının biosu ekran kartına zarar geleceği anda ekran kartını tamamen kapatıyor.Yani reset attıktan sonra normal çalışıyor.

eğer ekran kartın ddr3 ise ve device id lerimiz uyuşuyorsa sana benim ekran kartımın biosunu atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucasthehacker -- 1 Haziran 2009; 2:37:38 >

• hocam overclocktan anlıyorum ama şu bios meselesi için sana msn vereyim bi konuşalım seninle DDR3 ekran kartımın ramleri 900x2=1800MHz çalışıyo yani
  • evet bende 9650 mgt mi overclock yaptım. bendeki kart DDR2 olduğu için pek overclıck olmuyor galiba, benim belirlediğim saat hızlarını kabul etmedi, kendisinin otomatik overlock seçeneğini kullandım. saat hızlarını kendisi arttırdı. oyunda denedim, eskiden TDU da HDR kapalı kalan her şey açık 25- 33 fps arası alıyordum. overloktan sonra ortalama 40 fpsye çıktı. eskiden HDR açınca fps 17-18 e düşüyordu şimdi ortalama 28 de . gerçekten işe yarıyor. iki saat oyun oynadıktan sonra çıkıp sıcaklığa baktım ekran kartı 58, işlemci 57 derece. asus N50VN laptop kullanıyorum.

şimdi işlemciyi overclock yapmak istiyorum, nasıl yapabilirim? yardım edermısınız arkadaşlar. işlemcim p8400.

Evet arkadaşlar testlerimi tamamladım fakat durum bende pek iç açıcı değil ne yaptıysam kart bi türlü adam akıllı overclock olmadı sanırım bendeki baya bi takoz

Memory'i 800'de bırak.
    Shader ve core clock zaten yeterli

• quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Memory'i 800'de bırak.
    Shader ve core clock zaten yeterli

onuda denedim olmadı şuan farklı bişey yaptım baya bi iyi oldu eskisine nazaran 650/1425/925 sorun çıkmadı şuana kadar ama bu problemi bi şekilde çözücem tabi çözümü olursa

• @Jedi_Knight
    ben de benim kartı takoz sanardım. günlük 650-950-1650 hızlarında kullanıyorum.gpu da max 720 ram 1000 shader 1680 de iken 3dmark puanı alabilidim.

Orjinalden alıntı: Vagi.

Arkadaşlar ben ekran kartlarından pek anlamam onun için size bir şey sormak istiyorum sizde 1 GB DDR2 128Bit nVIDIA GF9650M GT ekran kartımı yoksa 9600 gt dd3 mü oyunlarda iyi performans verir ? örneğin crysis ???

512 mb 9600m gt nin ramleri ddr3 olduğundan daha iyi performans alırsın bütün oyunlarda.
    9650 de çok iyi bir kart eğer ddr3 olsaydı daha iyi olacaktı fakat ddr3 lüsünü görmedim.

Orjinalden alıntı: sulo61gun

@Jedi_Knight
    ben de benim kartı takoz sanardım. günlük 650-950-1650 hızlarında kullanıyorum.gpu da max 720 ram 1000 shader 1680 de iken 3dmark puanı alabilidim.

o değil de jedi knight ın ekran kartında bozuklu var az bir overclokcla bile ekran kartı oyundayken kendini kapatıyor.bendeki ekran kartı biosunu flashladı fakat yine aynı sonuç.sanırım fiziksel bir arıza var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 8 Haziran 2009; 22:15:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mskosar

acer as6930g 874g32mn modelinin ekran kartı 9600m gt mi acaba? Bilgisi olan var mi?

Bazı yerlerde 9600M GT yazıyor bazı yerlerde HD4650 bir yerde de G105M yazıyordu
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38047
    http://www.istanbulbilisimas.biz/laptop/laptop_acer_as6930g_874g32mn.htm

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.