Şimdi Ara

nvidia geforce 9600GT HDMI Ayarlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar nvidia geforce 9600gt ekran kartim var ve HDMI ayarlari nasil yapiliyor bilmiyorum tvye bagliyorum ama sinyal yok uyarisi aliyorum

• Windows masaütünde sağ klik yapıp görüntü ayarlarından ikinci ekranı aktifleştirin. Sonra o ekran üzerinde çözünürlük ayarlarını yaparsanız.
    Nvidia control panele gerek bile yok. Windows masaüstünden hallolur....
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

Windows masaütünde sağ klik yapıp görüntü ayarlarından ikinci ekranı aktifleştirin. Sonra o ekran üzerinde çözünürlük ayarlarını yaparsanız.
    Nvidia control panele gerek bile yok. Windows masaüstünden hallolur....

Tam olarak nasil yapiliyor anlayamadim. Bu arada HDMIkablomun markasi biotech 10MT uzunlugunda altin uclu Laptopa bagladigimda da olmuyor bnm pcde de olmuyor acaba sorun kablo da mi... tam ayarlari sölermisinz bi
  • Yazdım nasıl yapıldığını. Karta HDMI tak sistemi başlat TV'yi aç, PC monitorde masaüstüne sağ klik, gerisi orda var............
  • quote:

Yazdım nasıl yapıldığını. Karta HDMI tak sistemi başlat TV'yi aç, PC monitorde masaüstüne sağ klik, gerisi orda var............

Dostum Teamwiever varmi bir baglansan da yapsan ben birseyler denedim ama olmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

quote:

Yazdım nasıl yapıldığını. Karta HDMI tak sistemi başlat TV'yi aç, PC monitorde masaüstüne sağ klik, gerisi orda var............

Dostum Teamwiever varmi bir baglansan da yapsan ben birseyler denedim ama olmadi

PM attım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

quote:

PM attım

PM cevaplandi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada Win7 32Bit Ultimate Kullaniyorum.... PCye hala baglanamadiniz sanirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.