Bildirim
nvidia geforce 9600GT HDMI Ayarlari
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Windows masaütünde sağ klik yapıp görüntü ayarlarından ikinci ekranı aktifleştirin. Sonra o ekran üzerinde çözünürlük ayarlarını yaparsanız.
Nvidia control panele gerek bile yok. Windows masaüstünden hallolur.... -
quote:
Orijinalden alıntı: setek01
Windows masaütünde sağ klik yapıp görüntü ayarlarından ikinci ekranı aktifleştirin. Sonra o ekran üzerinde çözünürlük ayarlarını yaparsanız.
Nvidia control panele gerek bile yok. Windows masaüstünden hallolur....
Tam olarak nasil yapiliyor anlayamadim. Bu arada HDMIkablomun markasi biotech 10MT uzunlugunda altin uclu Laptopa bagladigimda da olmuyor bnm pcde de olmuyor acaba sorun kablo da mi... tam ayarlari sölermisinz bi -
Yazdım nasıl yapıldığını. Karta HDMI tak sistemi başlat TV'yi aç, PC monitorde masaüstüne sağ klik, gerisi orda var............ -
quote:
Yazdım nasıl yapıldığını. Karta HDMI tak sistemi başlat TV'yi aç, PC monitorde masaüstüne sağ klik, gerisi orda var............
Dostum Teamwiever varmi bir baglansan da yapsan ben birseyler denedim ama olmadi -
quote:
Orijinalden alıntı: ultraturk
quote:
Yazdım nasıl yapıldığını. Karta HDMI tak sistemi başlat TV'yi aç, PC monitorde masaüstüne sağ klik, gerisi orda var............
Dostum Teamwiever varmi bir baglansan da yapsan ben birseyler denedim ama olmadi
PM attım -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ultraturk
quote:
Dostum Teamwiever varmi bir baglansan da yapsan ben birseyler denedim ama olmadi
PM attım
PM cevaplandi -
Bu arada Win7 32Bit Ultimate Kullaniyorum.... PCye hala baglanamadiniz sanirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X