Şimdi Ara

NVİDİA GEFORCE 9600 GT İLE İLGİLİ BİR SORUNUM VAR !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bende Nvidia GeForce 9600 GT 512 mb 256 bit ekran kartı var ekran kartıyla ilgili tek sorunum driver yükler yüklemez reset atmadan anında ekranın abuk subuk şekil alması driver kurmadan 1 saat denedim hiç bir sorun yaşatmıyor ama güncel olsun eski olsun tüm driverleri kurdum ekrana yumruk atmışım gibi bir şekilalıyor ve öyle donup kalıyor reset atsam dahi aynı şekilde windows şifresi girmeden ekran gene değişiyor onboard ta bir sıkıntı yok anakart değiştirmekten defalarca ekran kartını söküp sistem yenilemekten çok yoruldum başka ekran kartım yok lütfen acill yardım
    4 anakartla denedim formatta dondu son aldığım anakartta bir sorun vermedi fakat driver kurunca böyle oldu deidğim gibi arkadaşımın pc de sorunsuz cod MW2 1080p full extra grafikle oynadık ve ısı 70 drecede sabit kaldı sadece windows 8.1 de değil win 7 dede ikon taşıması yaparken böyle oluyor driver kurmadığım halde
    sistem: windows 8.1 pro
    cpu: e5700 dual-core
    ram:3gb
    Not: Konuyu nereye açıcağımı bilemediğimden buraya açtım adminlerin bilgisine şimdiden teşekkürler FORUMDAYIM

• arkadaşlar bi yardım edin lütfen saaaatlerce uğraşıyorum ya :/
  • Sanırım ekran kartınız arızalanmış,ancak kartı söküp güzelce tozu temizleyin daha sonra fanı söküp tam fanın altında gpu üzerindeki termal macun işlevini yitirmiş olabilir eski macunu hem gpu hemde fanın altındaki soğutucunun temizleyip yeni bir termal macun sürün (çok fazla sürmeyin mercimek tanesi kadarı yeterlidir.)

Bu çare olmazsa yapılacak iş kart fırınlama (google videoları var) ben hiç denemedim karar sizin.
  • üzgünüm dostum ekran kartın arıza yapmış. kart fırınlamayı denesende sonuç değişmez. 9800 gt gibi ekran kartları 2. elden 70-80 lira gibi fiyatlardan satılıyor bulabilirsen al bir tane hiç uraşma
  • Degerli yorumunuz icin sagolun arkadaslar soylemeyi unuttugun bise var ekran kartini 2.el olarak arkadastan aldim deneyip oyle vericektim parasini bende bu sorunu verince geri gittim arkadasa onun kasasinda denedik ve sonuc 1080p full extra ozelliklerde cod mw2 oynadik isinma olayi 70 derecede termal macun yeni suruldu ben ne yaptiysam olmuyor eski driver he i driver windows updateden yaptim gene olmadi ekran kartinda sorun yok anliyacaginiz :( anakartim 0 dun aldim marka model gigabayt g41 combo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.