Şimdi Ara

nVidia GeForce 8800 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında ekran kartlarından pek anlamam. Biraz da DH'ye güvenerek Ekran Kartları hakkında bir sunum yapmayı planlıyorum. Ekran kartını GeForce 8800 olarak belirledim. Sunum yaparken özellikle vurgulayabileceğim bir yer var mıdır? Ve sunum yaparken özellikle nelere dikkat çekebilirim?

Bilgilendirirseniz memnun olurum.

• Sunumu DH'ye mi yapacaksın? Yoksa başka bir yerde mi yapacaksın? Tam olarak anlayamadım.
  • Ne demek istediğini anlamadım ben?
  • Okulda yapacağım. Sunum yapmamız istenildi.
  • Durum acil, aklınıza ne geliyorsa yazın lütfen.
  • kaça gidiyorsun sen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

kaça gidiyorsun sen?

Lise 2'de ne alakası var anlayamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvidia Geforce Gt 620
    13 yıl önce açıldı
    ALINIK GEFORCE 7950 GT, GTX Vs.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8800 gt mi gts mi gtx mi ultra mı gs mi hangisi? ben yardım edebileceğim kadar ediyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: XandP

8800 gt mi gts mi gtx mi ultra mı gs mi hangisi? ben yardım edebileceğim kadar ediyim

GTS.
  • GTS G92 mi GTS G80 mi?

G80 ise, 320 MB sürüm dahil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

GTS G92 mi GTS G80 mi?

eğer g80 ise daha da yardım ederim.g80 kullanmıştım.g92 olur farketmez tuğer de burda yaparız bişeyler hacı
  • quote:

GTS G92 mi GTS G80 mi?

O kadar anlamıyorum ekran kartlarından. Sadece GeForce 8800 GTS bunu biliyorum. Zaten anlatacağım kişiler çok bilgili kişiler değil. Hatta bu konuda hiçbir bilgileri yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baykagan

quote:

GTS G92 mi GTS G80 mi?

O kadar anlamıyorum ekran kartlarından. Sadece GeForce 8800 GTS bunu biliyorum. Zaten anlatacağım kişiler çok bilgili kişiler değil. Hatta bu konuda hiçbir bilgileri yok.

Tmm o zaman kartın 512 mb mı? eğer değilse 320 ya da 640 dır ki buda g80 demek

• G80 ve G92 sürümünü kullanmış, G92'yi hâlâ elinde bulunduran bir kişi olarak, ben de yardım edebilirim.

Ama siz soru sorun, biz cevaplayalım. Araya ayrıca kendimiz yorum da katabiliriz.

Sadece bize bırakırsanız, ortaya uzun, düzensiz, tuhaf bir şey çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 13 Eylül 2008; 0:21:29 >
  • 512 diye biliyorum.

@ Tuğer
    Sunum ile ilgili herşey tamam da, özellikle vurgu yapabileceğim, daha güzel anlatabileceğim biryer var mı diye sorumuştum zaten.

Ayrıca bazı oyunlardan ekran görüntüsü koymayı düşünüyorum.
    Mesela bunun gibi önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidesen -- 13 Eylül 2008; 0:26:33 >
  • nasıl bir sunum olacak bu? sınıfta ekran kartı testi mi yapacaksın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: daemonica

nasıl bir sunum olacak bu? sınıfta ekran kartı testi mi yapacaksın?

Slayt hazırlayacağım ve tanıtacağım.
  • işine karışmak gibi olmasın ama bence bir firmanın bir ürünü hakkında sunum yapmaktansa, genel olarak ekran kartlarının çalışma prensibi üzerine bir sunum yap. daha çok ilgi çekebilir. kaynak olarak wikipedia'yı, ya da aşağıdaki linkteki yazıyı kullanabilirsin.
    http://www.pclabs.com.tr/2003/06/30/ekran-kartlari-nasil-calisir/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer_Sam -- 13 Eylül 2008; 0:34:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: baykagan

512 diye biliyorum.

tmm o zaman G92Şimdi G92 8800 Gts genel özelliiklerini yazayım

65 nm teknolojisiyle üretilmiştir.65 nm G92 gpusunu kullanmaktadır.512 mb bellek ve 256 bit veri yoluna sahip.1 ns DDR3 bellekler 1.96 ghz de ve G92 gpusu 650 mhz çalışıyor.128 adet paralel işlemciye sahip olan bu kartta shaderlar(paralel işlemciler) 1625 mhz de çalışıyor.Bant genişliği 62.1 gb/sn ve texture fill rate per second 41.6 milyar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: daemonica

işine karışmak gibi olmasın ama bence bir firmanın bir ürünü hakkında sunum yapmaktansa, genel olarak ekran kartlarının çalışma prensibi üzerine bir sunum yap. daha çok ilgi çekebilir. kaynak olarak wikipedia'yı, ya da aşağıdaki linkteki yazıyı kullanabilirsin.
    http://www.pclabs.com.tr/2003/06/30/ekran-kartlari-nasil-calisir/

Onu da sonlara doğru ekleyecektim, bilgilendirdiğin için teşekkürler.

@ XandP

Çok teşekkürler.

Düzenleme : @ Tuğer'i unutmayalım

Konuya zaman ayırıp cevap veren herkese çok teşekkürler. Gerçekten bu bölümde kaliteli insanlar var. Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidesen -- 13 Eylül 2008; 0:45:03 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.