Şimdi Ara

Nvidia ge force gtx 745

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda Nvidia gtx 745 kullanan varmı performansı nasıl ? Gta 5, League of legends gibi oyunları oynamayı düşünüyorum kullanan varsa bi el atarsa sevinirim.

• Bildiğim kadarıyla sadece hazır pclerde oluyor o kart, gtayı normal ayarlarda oynatır diğer oyun hakkında bilgim yok. Hazır pc almanızı tavsiye etmem forumda çok güzel sistem tavsiyeleri var bütçenize göre araştırıp alabilirsiniz sistemi kendiniz toplamak zorunda değilsiniz firmalar toplayıp veriyor size.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • God Maestro kullanıcısına yanıt
    okadarda iyi bir kart değil toplama pc alın daha iyidir
  • Butce yazin hocam yeni konu acip. Mishal 3000 tl monitor dahil sistem tavsiyesi diye konu acin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sistem toplamayı bende çok isterdim ama vatan bilgisayar elden taksit yapmadığı için peşin fiyatda ödiyemiyeceğim için mümkün olmadı bende bimekse baktım 24 ay elden taksit yapıyolarmış ordan almayı düşünüyorum o bilgisayarın içindede bu ekran kartı var o yüzden sordum yinede saolun.
  • Fena kart degildir lolu 120fps uzerinde cok rahat oynatir gta5de normal ayarlarda 50uzeri oynayir i7 islemcili bir bilgisayarsa alabilirsin madem yapamiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Fena kart degildir lolu 120fps uzerinde cok rahat oynatir gta5de normal ayarlarda 50uzeri oynayir i7 islemcili bir bilgisayarsa alabilirsin madem yapamiyorsun

Hocam Hp Pavilion 500-502nt (L2N63EA) olan modeli almayı düşünüyorum İntel core i7 4790 3.2ghz 12gb ram windows 8 2tb 7200rpm Nvidia geforce gtx 745 özellikleri mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi God Maestro -- 24 Ekim 2015; 0:06:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvidia Geforce Gt 620
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alabilirsin uygun ozelliklere sahip :)

Edit: ekran kartinin dengi r7 250 ddr3 mus abarti beklentiler icinde olma normal ayarlarda cogu oyunu oynarsin ama ileride ekran kartini guncelleyip devam edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 24 Ekim 2015; 1:07:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.