Şimdi Ara

NvidiA ForceWare 81.95!!!(Most Wanted) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ViRuS134

quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Aslında oyununa göre değişiyor... Ama genel olarak yeni oyunlarda 81.95 performans olarak tatmin edici...

Bu arada Musakka hocam kartı degistirmişsin 7800 almısız

Gerçi baya oluyor... Belli ki bu da gidecek, x1800xt gelecek...

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°

• Bu driver bayadır vardı, 2 hafta önce fln denemiştim. Hiç birşey değişmedi herşey aynı hatta oyundaki AF'yi direkt 16X olarak ayarlamışlar ben de sürücülerden tekrar 2X'e getirdim ve eski haline döndü oyun. Yoksa bu driverla AF 16X olduğundan Virüs'ün dediği gibi daha da çok takılıyor oyun. Walla bizim sistemlerde mi bi sorun var bilmiyorum ama oyun harbi çok takılıyor ya anlamadım gitti.

ya bende takılmalar asırı bir sekilde arttı ya acaba hangi drivera donsemmm

@Tyr kardes 77 serisi iyi mi yani bir sorun cıkartıyor mu Oyunlarda olmazsa onu bi deniyim...

77.77 surucusu iyi ama 81.95 i oyunlarda denemedim...kıyas yapamıyorum...hic bench de almadım...cunku driveri yukledim sonra kendi masaustu bolummundeki profilimi yuklemek icin girdigimde 77.77 ye gore iki yeni secenek vardı..onlara tıkladım ekran boyutum acayip degisti...renkler garip oldu koyulastı sanki brightness azaldı kontrast arttı garip bi hal aldı bende hemen geri 77.77 yi yukledim....sizde boyle birsey varmı..

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

Bu driver bayadır vardı, 2 hafta önce fln denemiştim. Hiç birşey değişmedi herşey aynı hatta oyundaki AF'yi direkt 16X olarak ayarlamışlar ben de sürücülerden tekrar 2X'e getirdim ve eski haline döndü oyun. Yoksa bu driverla AF 16X olduğundan Virüs'ün dediği gibi daha da çok takılıyor oyun. Walla bizim sistemlerde mi bi sorun var bilmiyorum ama oyun harbi çok takılıyor ya anlamadım gitti.

Ewet abi hatt abazı yerlerde oyle bir takılıyo ki hani fazla oc yaparsın sistem kilitlenir aynı onun gibi....

• Bu 81.95'in güncellenmiş versiyonu arkadaşlar.Yani eski 81.95 ile karıştırmayın
    | İşlemci: İntel Core i7 4790k | Anakart: MSI Z97 Gaming 7 | Ekran Kartı: Asus Gtx1080 Tİ | Ram: 4*4=16 Gb 1600 Mhz Corsair Vengeance Pro | SSD: 128 Gb Samsung 850 Pro - 512 Gb Samsung 840 Pro - 480 Gb Sandisk SSD Plus | HDD: 2* 1 TB - 2 TB Seagate Baracuda HDD | TV Kartı : Prof 7500 USB | Kasa : Thermaltake X31 | İşlemci Soğutucu : Corsair Hydro Series H115i | Fan Kontrolcü : NZXT Sentry 3 | PSU : Corsair CX 750M | Monitör : LG 29
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

Bu driver bayadır vardı, 2 hafta önce fln denemiştim. Hiç birşey değişmedi herşey aynı hatta oyundaki AF'yi direkt 16X olarak ayarlamışlar ben de sürücülerden tekrar 2X'e getirdim ve eski haline döndü oyun. Yoksa bu driverla AF 16X olduğundan Virüs'ün dediği gibi daha da çok takılıyor oyun. Walla bizim sistemlerde mi bi sorun var bilmiyorum ama oyun harbi çok takılıyor ya anlamadım gitti.

Ewet abi hatt abazı yerlerde oyle bir takılıyo ki hani fazla oc yaparsın sistem kilitlenir aynı onun gibi....

bu konuda size basıma geleni anlatayım..
    eski nfs5 porsche unleashed ı gecenlerde yuklemistim...fakat oyunun AA ve AF secenegi sunmadıgından bende AA ve AF yidriverdan actım hemde sonuna kadar..AA 16 AF8 di galiba...Oyunun grafikleri baya guzellesti..Eski youn oldugundan benim karttada hic kasmıyordu...80 fps alıyordum cok rahat..

sonra Fear ı yukledim...oyunu actım...high detayda test yaptım ortalama 10 fps aldım..yanımda arkadasım da vardı cok sasırdık...sonra medium yaptım ortalama 17 fps aldı. sok olduk...6800 gibi kartla mediumda bile 17 fps aldık...minimumu denemedim bile...bunun uzerine soguk su icilir ama biz yemek yemeye gittik ...saskın bicimde konusuyoruz....sonra dank etti aklıma geldi ..ben nfs icin AA ve AF sondaydı...durum duzeltilip bir test ve sonuc high da ve 1280x1024 de 30-40 civarında geziyor...

bence dirverdan kapatın bu oelligi ve oyuda options dan AA yı cok acmayın...eger AA yı koklerseniz anlık takılmlar cok yasarsınız...

• quote:

Orjinalden alıntı: lawyerzzz

Bu 81.95'in güncellenmiş versiyonu arkadaşlar.Yani eski 81.95 ile karıştırmayın

İyide dostum bunu nerden biliyorsun?

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

quote:

Orjinalden alıntı: lawyerzzz

Bu 81.95'in güncellenmiş versiyonu arkadaşlar.Yani eski 81.95 ile karıştırmayın

İyide dostum bunu nerden biliyorsun?

quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=8604

• Yok beyler iki defa kurup kaldırdım.Güncel olmayan 81.95 ile oyun daha akıcı.Bununla takılmalar arttı deli olacam yaa
  • Sürücüden hiçbirşey açık değil herşey defaultta sürücüyü kurar kurmaz denedim acayip takılıyor gene hiçbir değişme yok. Bi adam akıllı oynayamadık gitti şu oyunu ATI sahipleri çatır çatır oynuyo. Bugün bir arkadaşım geldi laptopunda ATI mobility Radeon 9100 ekran kartı var onda bile cillop gibiydi yahu!!!

şimdi konuya gelirsek bu 81.95 eski 81.95 in güncellenmiş hali ve sitesindede yazdığı gibi Most Wanted,call of duty 2,quake 4 vs. gibi oyunlarda performans artışı gösteriyor..

ben çıktığı anda (ki topic baya geç açılmış bu güncelleme çıkalı 1 haftayı geçti) indirdim ve most wanted gölgeyi bile açtığımda 1 fps filan farkediyor performans ı baya etkiledi bu sürücü yanlız gölgenin dandikliği hala geçmemiş kare kare onun için gölge kapalı oynuyorum..

sürücüyü yüklediğimde most wanted daki takılmalar geçmedi performans bile düştü diyenler olmuş.bende çok farketti hemde artık hiç takılma olmuyor onların hepsi geçti sizde neden geçmedi anlayamadım.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||

• hocam aman ha 1 hafta az degil...bir gun girmesek eksiklik oluyor
  • arkadaşlar kimse yanılgıya düşmesin nvidia nın 81.xx sürücüleri(son çıkardıgı sürücüler) 6600 ve sonrasında çıkan yeni nesil ekran kartları için optimize edilmiştir...6600 ün altında ekran kartı olan arkadaşlar bu sürücüyü yüklemeyin,birçok sorunla karşılaşabilirsiniz...ben fx 5700 e yükleme gafletinde bulunmuştum ve performansım oldukça düşmüştü..6600 altı ekran kartları için önerim 77.77 ve 78.01 bir driverlarıdır...
    Şu anda en son driver 81.98 olacak (en azından klasörü açmışlar :) )

quote:

http://download.nvidia.com/Windows/81.95/81.95_forceware_winxp2k_english_whql.exe Burdan indirebilirsiniz.... Benim merak ettigim Acaba bunda MOst wanted taki sorun gitti mi cunku bazıları 6600 Gt ye sahip olanlar hatta o sorunun kalktıgınız soyluyorlar ama denemek lazım ben de simdi indiriiyom İnşallah gecmistir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 20 Aralık 2005 9:38:27 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.