Şimdi Ara

NvidiA ForceWare 81.95!!!(Most Wanted)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://download.nvidia.com/Windows/81.95/81.95_forceware_winxp2k_english_whql.exe Burdan indirebilirsiniz.... Benim merak ettigim Acaba bunda MOst wanted taki sorun gitti mi cunku bazıları 6600 Gt ye sahip olanlar hatta o sorunun kalktıgınız soyluyorlar ama denemek lazım ben de simdi indiriiyom İnşallah gecmistir...

KEŞANLI
  • ati kullanan arkadaşlar shadows detail deki kareleşme sorununu giderebilen varmı?
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • anlamıyorum ben bu driveri yukledim ama bir menu eklemisler ona girince ekran kuculuyor rengi desigisiyor bir garip hal aldı bende 77.77 yi tekrar yuuklerdim
  • walla yükledim ve denedim sonuç çok ii artık takılma falan kalmadı rahat rahat oynuyorum walla ama tabi bu yama ben oyunu bitirmeden çıksa çok ii olacaktıda neyse artık ben oyunu bitirmeme rağmen şehirde gezmeyi seviyorum süper modifiyeli viper ımla o yüzden bu driver işe yaradı saol nvidia bu arada driverın linkini veren @ViRuS134 arkadaşada teşekkür

• paylaşım için sağol

Orjinalden alıntı: HaCCeTTepe[84]

bu driver GeforceFX 5700 e olurmu

Elbette...

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • Ya beyler bu sürücü yeni değilki çıkalı baya oluyor?
  • bu sürücüyü yükleyince oyun daha iyi çalışıyo dimi kasma fln olmaz...benim bilg'da fifa 06 yı su gibi oynuyom ama top auta ya da taça çıkınca takılmaya başlıyo sonra tacı kullandığım zaman geçiyo niye acaba
    Sistem:
    P-4 3.0 ghz
    512mb ddr ram(400 mhz)
    256 mb GeforceFX5700 ekran kartı
    hard diskte 17 gb boş alan var

500+500+1000+250+160+3x80 gb hdd
  • ya beyler bende bu sürücü ne zamandır kurulu bundan öncekiler daha iyi mi performans veriyor?

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • bende topici görünce "allah allah bu forceware çıkalı baya oluyor " dedim içimden yeni sürücü fln sandım

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

ati kullanan arkadaşlar shadows detail deki kareleşme sorununu giderebilen varmı?

nvidia da da var bu sorun galiba

malesef shadow kapalı oynamak zorunda kalıyoruz
  • bildigim kadarıyla shadow radeon serilerinde daha problemli nvidia da daha az ama yok degil.bende kapadım shadow u hem fps yukseliyor az da olsa hemde o poıktan golgeleri gormuyorum goz zevkim kacmıyor...
    /AMD X2 3.8+@(2.6GHZ)/
    /EPOX 9NPA+ NF4 ULTRA/SAPPHİRE X850XT/
    /2GB TWİNMOS/300GB MAXTOR HDD/
  • ya bende takılmalar asırı bir sekilde arttı ya acaba hangi drivera donsemmm

@Tyr kardes 77 serisi iyi mi yani bir sorun cıkartıyor mu Oyunlarda olmazsa onu bi deniyim...

Orjinalden alıntı: musAKka

Aslında oyununa göre değişiyor... Ama genel olarak yeni oyunlarda 81.95 performans olarak tatmin edici...

Bu arada Musakka hocam kartı degistirmişsin 7800 almısız
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.