Şimdi Ara

NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
547
Cevap
8
Favori
29.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün gece yükledim ama bf3 bir süre sonra takılmalar oldu .
    kart gtx660
  • bios ayaların tamam mı? CPU ya fix voltaj ver ayrıca RAM ler için XMP aç ve voltajını normalden 0.15 yükselt. yani 1.5 ise 1.65V yap
  • Gtx660 la BF3 oynarken sorunlar yaşadım. Tankla giderken yolun içine girdim. Tuhaf bir yavaşlıkta cabası. Nvidia son zamanlarda driver işinde batırmaya başladı. Gtx660 ı aldığımdan beri 1-2 kez sorunsuz driver denk geldi.
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Xamp aktifken ramleri 1.6V kullanıyordum.1.65 yapayım hocam peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 29 Ekim 2013; 14:07:45 >
  • dene bir öyle.. yazılımsal sorun yo kdeidğim gibi bende rtss hep açık birşey olmuyor.. çoğu zaman stabilite yüzündendir.. azacık voltaj artırmak katkı sağlar.. olmazsa cpu nun vtt sinede az voltaj verirriz.
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim.İşlemciyi tekrar oc ettim.4.3Ghz'de stabil.45 dk intel burn testten (7,2GB ram kullanımı ile beraber)sağlam çıktı.45dk sonunda corelar 62-65 derece.Sistemi zaten yeni kurdum.Tertemiz durumda.(Win7 x64).Evga Precision X 4.2.1 ve Riva Tunnerstatics 5.4.1 kurulu ve açık.Sürücü 331.65...Ekran kartı gpu voltaj 1.125mV,Power Consumption %80 ve overclock kapalı.(1176/6600)Battlefied 4 testini yapıp sonuçları yazacağım.Şu anda Hitman Absolation'da deneyeceğim.Yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim.Bir de acaba siz ekran kartınızı overclock etmek için hangi programı kullanıyorsunuz? Bir de 1300/6700 kullanabilmek için yaptığınız ayarları zahmet olmazsa yazabilir misiniz?
  • Sistem imzamda...Ekran kartı overclocksuz halde ve işlemci 4.3 Ghz iken Battlefield 4 oyununu Full Hd ultra ayarlarda 4x MSAA'da minimum 37 maksimum 111 ve ortalama 62.5 fps ile oynadım.Barajı yıktığımız ve uçağın gelip bizi götürdüğü bölümün tamamında test ettim. 331.65 sürücüsü kurulu idi.
  • AC4 ve NFS Rivals için gerekli. 331.82 WHQL GAMING READY
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

AC4 ve NFS Rivals için gerekli. 331.82 WHQL GAMING READY

331.65 kullanıyorum 331.68'de bir sorun var mı geçmeli miyim ?
  • Bf4 online da beni masaustune atiyor. Windows bf4 u durdurdu diyor.
    Ekran kartimda oc yapili degil geldigi gibi kullaniyorum.
    Sebebi ne olabilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2K kullanıcısına yanıt
    ben kullanıyorum 331.82 yi tek sorun dahi yok.
  • Bende de son sürücü var, mis gibi çalışıyor...
  • 331.82 yi 660ti ile kullanıyorum 10 dan fazla güncel oyunda sorun yok oyunlar yağ gibi akıyor
  • konfigürasyonborusu kullanıcısına yanıt
    hemen bakalım sağol
  • şimdi tam bir uzman sorusu sormayı planlıyorum.

6 ay kadar evvel aynı sistemle windows 7 ultimate ile o zaman ki whql driverla 670 wf3 kartla crysis 3 ü en yüksek ayarlar + fxaa ile vsync açık 30-60fps arası rahatsız edici bir takılma olmadan akıcı bir şekilde oynuyordum.

şimdi ise gtx 780 ile windows 8.1 deyim driver 331.82 gtx 780 de bakalım nasıl artacak akıcılık diye deneyecekken fps genelde yüksek görünmesine rağmen oyun sanki anlık 10-15 fps lere düşüyormuş gibi stuttering yapmaya başladı. oyundan vsync kaldırdım driverdan açtım yok çare olmuyor. tripple buffer deniyorum fpslerde sorun yok ama oyun yavaşlıyor. arkadaş daha iyi sonuç almam gerekiyorken bu fark neden oldu anlamam mümkün değil.
  • başlık güncel.

@zero limit: dostum öyle sorun olmaması lazım dediğin sistemde.. başka bir yerde ciddi bir sorun var demektir bunu araştırıp bul çünkü dediğin düzenekte insanlar mis gibi oynuyor.
  • aynsısını BF3 te ben yaşadım halada arada şişiyor oynarken.

win 7 64 bitten win 8 geçtim korukudan 8.1 yuklemiyorum bile
  • Win7'de anlık takılmalar oluyordu bendede win 8.1 e geçtim yağ gibi akıyo oyunlar.
    fx 8150 ve gtx 660 ti
  • yarın o mucize driver geliyor! hatta guru3dde kullanılmaya başlandı fakat yarını beklemek en iyisi.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.