Şimdi Ara

NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
8
Favori
29.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu driver bende overclock sorunu yaptı, ekran kartı normalde boost yapıp gu yu 1260 mhz e kitliyordu, simdi 1006 mhz de kalıyor ilginç.. 314.22 ye dönüyorum
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Var mı herhangi bir sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hack3rghost

yok valla.. bir buçuk saat oyun oynadım.

@Artemis23: kart artık zorlanmıyor olbilir.. zira sadece bu nedenle geri dönüş yapmak ço ksaçma.. kaldı ki nvidia boost birçok değişkene göre oluşuyor.

driver sorunsuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 30 Haziran 2013; 1:56:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: hack3rghost

yok valla.. bir buçuk saat oyun oynadım.

@Artemis23: kart artık zorlanmıyor olbilir.. zira sadece bu nedenle geri dönüş yapmak ço ksaçma.. kaldı ki nvidia boost birçok değişkene göre oluşuyor.

driver sorunsuzdur.

haklısın ama oynadığım oyun da bf3... zorlanması lazım değil mi? cpu kullanımı %95 lerde ama gpu kullanımı %50 yi gecmiyor..crysis 3 de böyle bi sorun yok, gpu %80 lere geliyor..galiba oyunla ilgili bi durum, sadece bf3 de boost olmuyor kart, neden kaynaklı anlayamadım..

• 326.01'i Windows 8.1'de denedim.

Özellikle söylüyorum Company of Heroes 2 oynayanlar mutlaka yüklesin.

Windows 7'de 314.22 ile COH 2 hem kasıyor hem de benchlerde 7 fps'ye kadar düşüyordu yer yer.

Bu sürücüde öyle bir sıkıntı yaşamadım high ayarlarda gayet sağlam bir şekilde çalışıyor oyun.

AA kapatıp, panelden fxaa açmak ve vsync'yi de oyun içinden değil panelden açmak daha mantıklı COH2 için.

Bu arada ekran kartı 660.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 30 Haziran 2013; 8:31:57 >
  • 320.49 WHQL bekliyordum ama sıkıntıdan bunu denedim şimdilik sorunsuz tavsiye ederim.

Bu arada sistem w8.1 değil w7 64bit bir sorunla karşılaşmadım.
  • uplayayımda millet driver görsün.
  • Grid 2 de Bu driver sorun yaratıyor. Başka oyunda denemedim. Şuan 320.49 WHQL kullanıyorum sorun yaşamadım.
    326 nolu sürücü nedir neyin nesidir anlamadım. WHQL demişler ama Resmi sitede 320.49 WHQL sertifikası aldı.
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    bu driver win 8ç1 preview için çıktığı için siteye eklenmedi ama win 7 8 ile uyumlu ve iyi bir driver.
  • Driver iyi olabilir fakat Grid 2 de oyunu kitliyor ve atıyor. exe hatası veriyordu. bende 320.49 sürüme geri döndüm.
    Resmi sitede çıkınca yeniden yüklerim
  • crysis 3'te bende de hata verdi...exe hatası değilde directx hatası görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti klasik hata işte...
  • bende crysis 3 olmadığı kadar iyi çelışıyor 326.01 WHQL ile ..

aldığınız hata sebebi az voltaj ya da fazl OC olaiblir.
  • 326.80 yükledim herhangi bir sorun yok şimdilik hatta ekran kartının sıcaklıkları da düştü gibi geldi bana ama havalar serinlemeye başladığı için de olabilir Denizli'de
  • niye nvidia ? teknoloji üreten bir firma diye boşuna demiyoruz

http://www.geforce.com/whats-new/articles/new-nvidia-hbao-technology-debuts-in-tom-clancys-splinter-cell-blacklist

karşınızda.... HBAO+
  • http://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-geforce-331-65-whql-drivers-released

NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum

Savaş alanında hava yağmurlu Driverları güncelleyin ve GEAR UP. GAME ON.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 29 Ekim 2013; 2:05:02 >

Hocam 2 haftadır çok sık appreash alıyorum.Her 15-20 dk da bir yiyorum.331.58 ile fps artışı yaşadım ama appcrashdan kurtulamadım.Hele Afterburner ve Precision X açıkken kesin atıyor oyundan veya uygulamalardan.İnşallah sorun çözülür anlattığınız gibiyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 28 Ekim 2013; 22:51:40 >
  • appcrash bende olmuyor.. herhalde sizin sistemde stabil olmayan OC var yada ısıdan dolayı.. appcrashalr stabilite yüzündne oluyor genelde. yazılımsal hataysa zaten herkeste olması lazım.
    Hocam işlemci 2 saatlik prime testinden sağlam çıktı.İşlemci,ekran kartı ve 8 gb ramin 7gblık bölümü 1 saatlik Occt testinden de sağlam çıktı.Evga precision x'in kendi gpu stress programında 1 saat boyunca ekran kartı overclocklu ya da overclocksuz sıkıntı çıkarmıyor.Ayrıca overclocku tamamen kapattığımda da appcrash yiyorum.Kesinlikle ısınma sorunu yok.Yeri geliyor 4-5 saat Far Cry3-Crysis 3 oynuyorum.Hiçbir sorun yok..Yeri geliyor 1-15 dk arasında oynayınca appcrash alıyorum.Söylediğiniz gibi voltajı 1125mV'a çektim.Bakalım değişen birşey olacak mı...331.58 nispeten diğer sürücülere göre iyiydi.Stabildi ama evga precision x açıkken çakılıyordu oyunlarda.Riva Tunner Statiticserver programını kurmayın denmiş yabancı forumlarda.Silince biraz düzeldi ancak sorun devam ediyor.331.65'ten daha fazlasını bekliyorum. Stabilite için önerdiğiniz gibi downclock yapmak gerekirse benim içim tam bir hayal kırıklığı olacak.Performans bakımından demiyorum ama appcrash almamak için böyle birşey yapmak insanı ister istemez çileden çıkartır.

Ekleme:Evga Precision X programında K-Boost'u açmış bulunuyorum.Gpu hızlarında ve voltaj değerlerinde düşme olmuyor.Bakalım bu gece sabaha kadar Precision X'in gpu stress testi açık kalsın.
    Ekleme:OC'Yi tamamen kapattım.5 saat 36 dk'lık Furmark testinden ekran kartı sağlam çıktı.Max sıcaklık 78 derece.Oyunlarda 72-75 derece idi... (1.1125mV aktif,%80 power consumption)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 29 Ekim 2013; 11:55:42 >

• 331.65'in BF4 ve Arham Origins olayını geçtim, asıl çığır açan yanı ShadowPlay.

Gram kasma olmadan, fps düşüşü olmadan 1080p video çekiyor ve beta haliyle bile şahane çalışıyor.

Normalde experience gibi takoz bir programı makinada tutmam ancak sırf shadowplay gibi bir güzellik yüzünden artık her zaman elimin altında olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.