< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

|
notebook tamircisine götür vram ve çipseti söküp takıyorlar geri ama ne kadar para eder bilmem. bozulmuş olabilir yani. bir de ben nvidia bir notebookta sürekli bir sürücü hatası alıyordum bir türlü olmamıştı. sonra directx kurmuştum düzelmişti ama senin anlattığın görüntü gelmemiş devre dışı kalmış vs yani bu dediğim gibi değil donanımsal hata gibi duruyor. |
| _____________________________ |
|
fikrim yok hiç yaptırmadım ama çip ve ramlerin lehimlerini söküp temizliyorlar mı ısıtıyorlar mı ne yapıyorlarsa artık tekrar lehimleyecekler. ekran kartı reballing diye arat, ucuz bir şey değildir. |
| _____________________________ |
|
Başka bir forumda, benzer bir sorunu, resmi bir siteden değil ama başka bir siteden Driver indirip sorunu halletmişler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Windows sürümünü doğru yaptıysanız o zaman hala devam ediyor bu sorun. Bios menü den aygıtları kontrol edebilir misin hocam. Orada da gözükmüyor mu diye < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA7886304 -- 21 Ağustos 2023; 11:48:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|