Bildirim
nVidia Denetim Masası YOK!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Chop Suey
Arkadaşlar ilginçtir ki masaüstünde sağ tıkladığımda nvidia denetim masası yok. nerden girebilirim buraya başka?
Driver silinmiştir belki. Program filesta ve ya başlat tüm programlarda bulursun bakarsan. Eğer yüklüyse vardır. Program files ta değil de direk C:/ üzerinde de olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Chop Suey
Arkadaşlar ilginçtir ki masaüstünde sağ tıkladığımda nvidia denetim masası yok. nerden girebilirim buraya başka?
Kardeşim programı yüklerken nasıl yükledin. Direkt olarak setupdan mı ? Yoksa bir flash bellekden mi ? Çünkü her ikisi aynı şey değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜstadRespect -- 10 Temmuz 2012; 22:37:39 > -
Driver ini yükledin mi ? -
Beyler ayni sekilde bendede sorun vardi bu yolu izleyin masa ustune saa tiklayinca Nvidia Control Panel cikacak.
Bilgisayarim sa tikla/ Aygit yoneticisi/ Goruntu bagdastiricilari/ Nvidia GeForce GT650m sa tikla/ Ozellikler/ Surucu/ Surucuye Geri don. -
quote:
Orijinalden alıntı: zekeriya.96
Beyler ayni sekilde bendede sorun vardi bu yolu izleyin masa ustune saa tiklayinca Nvidia Control Panel cikacak.
Bilgisayarim sa tikla/ Aygit yoneticisi/ Goruntu bagdastiricilari/ Nvidia GeForce GT650m sa tikla/ Ozellikler/ Surucu/ Surucuye Geri don.
görüntü bağdaştırıcılarına giriyorum atı mobility radeon hd 5650 gibi birşey çıkıyor ne yapmam lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X