Şimdi Ara

nVidia Denetim Masası YOK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
67.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilginçtir ki masaüstünde sağ tıkladığımda nvidia denetim masası yok. nerden girebilirim buraya başka?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chop Suey

Arkadaşlar ilginçtir ki masaüstünde sağ tıkladığımda nvidia denetim masası yok. nerden girebilirim buraya başka?

Driver silinmiştir belki. Program filesta ve ya başlat tüm programlarda bulursun bakarsan. Eğer yüklüyse vardır. Program files ta değil de direk C:/ üzerinde de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chop Suey

Arkadaşlar ilginçtir ki masaüstünde sağ tıkladığımda nvidia denetim masası yok. nerden girebilirim buraya başka?

Kardeşim programı yüklerken nasıl yükledin. Direkt olarak setupdan mı ? Yoksa bir flash bellekden mi ? Çünkü her ikisi aynı şey değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜstadRespect -- 10 Temmuz 2012; 22:37:39 >
  • Driver ini yükledin mi ?
  • Beyler ayni sekilde bendede sorun vardi bu yolu izleyin masa ustune saa tiklayinca Nvidia Control Panel cikacak.

Bilgisayarim sa tikla/ Aygit yoneticisi/ Goruntu bagdastiricilari/ Nvidia GeForce GT650m sa tikla/ Ozellikler/ Surucu/ Surucuye Geri don.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekeriya.96

Beyler ayni sekilde bendede sorun vardi bu yolu izleyin masa ustune saa tiklayinca Nvidia Control Panel cikacak.

Bilgisayarim sa tikla/ Aygit yoneticisi/ Goruntu bagdastiricilari/ Nvidia GeForce GT650m sa tikla/ Ozellikler/ Surucu/ Surucuye Geri don.

görüntü bağdaştırıcılarına giriyorum atı mobility radeon hd 5650 gibi birşey çıkıyor ne yapmam lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.