Şimdi Ara

NVİDİA DENETİM MASASI AYARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar pes 2014 oynarken grafikler kötü geldi gözüme. Ben de oyun içinde ayarları değiştirilmediği için nvidia denetim masasına girdim ve ne varsa ayarları kökledim. Performansta bir düşüş yaşanmadı fakat grafikler kötüleşti. Benim istediğim oyuncu yüzlerinin belirgin bir şekilde belli olması ve tırtıkların ortadan kalkması. Bunun için en iyi ayarlar nasıl olmalı. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Biliyorsunuz pes 2014 içinde grafik ayarları yapılamadığı için bunu nvidia denetim masasından yapmak zorundayım.

Bu arada işlemci ve ekran kartını yazayım ki ona göre ayarlayın ayarları:
    gtx 780, 4770K

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagan1234 -- 7 Eylül 2014; 12:17:57 >

• Pes 2014 simgesine sağ tıklayıp açılan menüden özellikleri seçin.Karşınıza çıkan pencereden dosya konumunu aça basın.Açılan klasörde settings isimli bir uygulama (.exe) olmalı.İşte o uygulamayı çalıştırarak ayarların yapıldığı menüye erişebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Pes 2014 simgesine sağ tıklayıp açılan menüden özellikleri seçin.Karşınıza çıkan pencereden dosya konumunu aça basın.Açılan klasörde settings isimli bir uygulama (.exe) olmalı.İşte o uygulamayı çalıştırarak ayarların yapıldığı menüye erişebilirsiniz.

Hocam sanırım settings.exe'den bahsediyorsunuz. Fakat onun içinde sadece 3 adet seçenek var. 1'i düşük 2. si orta 3. sü yüksek. Yani gelişmiş ayarları seçmeye imkan vermiyor. Örneğin anti-aliasing, vsync, texture v.b. Siz settings.exe'yi mi kastedmiştiniz acaba?
  • cagan1234 C kullanıcısına yanıt
    Evet hocam onu kastediyorum.Bende pes 2013 var ve onda çözünürlük ayarı da var.Doğru ayarlar yapıldığında görüntü hiç de fena olmuyor.Zaten pes dediğimiz oyun grafik odaklı değil.Harikalar beklemeyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Evet hocam onu kastediyorum.Bende pes 2013 var ve onda çözünürlük ayarı da var.Doğru ayarlar yapıldığında görüntü hiç de fena olmuyor.Zaten pes dediğimiz oyun grafik odaklı değil.Harikalar beklemeyin derim

Anladım hocam bakalım nvidia yarar sağlacamı teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.