|
Nvidia'dan oyun performansını alt üst eden Windows 10 güncellemesi hakkında açıklama (3. sayfa)
1 Mobil
-
-
GT430 var takılma falan görmedim hiç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Devri geçmekte olan sistemimde dual boot yaparak sadece oyunlar için Winblows açtığım onda da 8.1 ile yola devam ettiğm için beni ilgilendirmeyen klasik Micro$oft sorunları.
_____________________________ -
ben halen win7 kullanıyorum kafam rahat, forza için win10 yükledim saçma sapan yerlerde kasıyordu, 3 sekme açıyorsun pc kasıyor win7'de 10 sekme açıyorum bir şey olmuyor.
bende hiç bir sıkıntı yok
_____________________________ DONANIMHABER IMZASI KURAL DISI OLANLAR KULUBU
Dükkanıma bakabilirsiniz -
3 sekme açınca takılmalar başlıyorsa bence sorun işletim sistemi değil donanım :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Amd kullanıcıları olarak biz alıştık her mükrosoft güncellemesi ile gelen performans düşüşlerine...
_____________________________ Revenge Solves Everything -
Yıl 2021, halen mavi ekran 😂 -
A101 den 2000 tl ye aldığım içinde amd 3020e işlemcisi olan laptopum eskiden hiç kasmıyordu çok rahat 1080p 60fps video izliyordum artık 720p 60fps video izlerken kasıyor.
-
başlat çubuğuna ve pek çok yere tıklayamıyordum güncellemeden sonra, format attım düzelmedi, bios falan güncelledim, amd kullanıcısıyım
Microsoft, Windows 10 için bir güncelleme yayınladığı zaman güvenlik güncellemeleri haricinde hemen yüklemeyin. Şöyle 1 hafta, 10 gün kadar bekleyin. Baktınız ki ortalıkta ses yok o zaman yükleyin. Yoksa Microsoft'un deneği oluyorsunuz. Eskiden de Windows güncellemelerinde sorunlar çıkıyordu, ancak Windows 10 ile birlikte neredeyse her güncellemede ciddi sıkıntılar olmaya başladı. Özellikle son 2-3 yılda iyice artmaya başladı.
-
sende hiç bişi yok ondan takılmıyordur.
-
Bazı oyunlarda çok hissetmedim fakat F1 2020'de önceden 80-90 ve bazı pistlerde 100-110 FPS alırken artık 60'ı zor görüyorum. Batırdın bizi MS.
-
I9 10850k, asus tuf 590 wifi, rtx 3060. Geçen hafta aldım ama windowsun en güncel dosyalarini yükleyince mavi ekrandan geçilmiyor. İnterneti baglamadan guncellemeleri kapatıyorum tamamen... 0 güncellemeyle oynuyorum
-
bi windows vardı elinde onuda mahfettin ms her güncellemen ayrı sıkıntı sorun neyae onu düzelt bide güncelleme istemiyoz
-
Eskiden bilgisayarımda oyun oynarken hiç takılma olmazdı şimdi minecraft bile kasmaya başladı oynarken chrome'u açıyorum bilgisayar donuyor 15 dk kendisine gelmesini bekliyorum meğersem sebebi bu güncelleştirmeymiş
-
Çünkü microsoft test ekibini birkaç yıl önce kovdu
-
quote:
Orijinalden alıntı: heyysanadiyom
GT710M var bende takılma yok :)GT650M'de benden gelsin. İdare ediyor =) 2 gb yerine 4 gb olsa güzel olurdu.
_____________________________ ASUS N56VZ Intel Core i7 3630QM 2.4 GHz - NVIDIA GeForce GT 650M - Memoright 240 Gb V3M Sata3 Senkr SSD - 16 GB ram 1600 mhz - Windows 7 - Xiaomi Redmi Note 8 -
AMD kartımda aynı sorun oldu bunun yüzünden bilgisayara format atıp eski sürüme döndüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki