|
Nvidia'dan oyun performansını alt üst eden Windows 10 güncellemesi hakkında açıklama (2. sayfa)
1 Mobil
-
-
Windows un win 10 güncellemeleri ölümcül deney serisi ile kapışmaya başladı 😀😀
-
radikal kararlar almak zamanı. silin artık şu Windows'u..... (keşke ben de silebilsem)
-
Youtube'da full ekrana alrken kasma, bekleme sıkıntısı yaşayan var mı dostlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: LaciRomantik
Youtube'da full ekrana alrken kasma, bekleme sıkıntısı yaşayan var mı dostlarbu benim dizüstünde hep var , vardı heralde , önceden yok gibiydi emin değilim
Intel Core i5 3230M @ 2.60GHz ,2 çekirdekli işlemci , gt710m ekran kartı , 8gb ddr3 1600MHZ , 720p çözünürlüklü panel
youtube 1080p/60 videolarda takılma yapar mı? Sizin yazdığınız gibi tam ekran yaparken takılma oluyor bayadır
1440p açarken takılma yapar onu anlarımda 1080p'de bu donanımlar niye takılma yapsın ki?
hani gt710m devrede iken bile takılma oluyor
normalde kapatıyorum ekran kartını , işlemci üzerindeki gpu ile izliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 24 Nisan 2021; 0:22:37 >_____________________________ Katılım zamanı: 25 Haziran 2009
----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ----------
-
Güncellemeyi veren MS , Nvidia değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akşam güncelleme yükledi sabah kalktım bilgisayar açılmıyor. Kendi kendine onarmaya çalıştı olmadı. Gelişmiş seçeneklerden sistem geri yükleme yaparak kurtarabildim. Windis7 gibi stabil çalışan windowsa desteği kesip bunu başımıza bela ettiler. Daha 1 ay önce bunun yüzünden HDD yandı.
-
İşletim sistemini bu kadar mıncıklarsan böyle olur ey microsoft :)
-
şimdi bu yazıyo okuyunca moralim bozuldu, pc kardeşteydi ebadan ders dinliyor falan. pc de 6 aylık yeni, mavi işim oldu açayım dedim, mavi ekran, açayım dedim mavi ekran, bütün herşeyi denedim olmadı, pc yi sıfırladım mecbur , oyun saveleri falan gitti, programlar gitti. Tabi kardeşe de bir dünya laf ettim, kalbini kırdım çocuğun , suçu da yokmuş yazık çocuğun. Üzüldüm şu an yok yere, Allah bildiği gibi yapsın seni microsoft ...
-
şimdi bu yazıyı okuyunca moralim bozuldu, pc kardeşteydi ebadan ders dinliyor falan. pc de 6 aylık yeni, işim oldu açayım dedim, mavi ekran, aç kapa tekrar mavi ekran, bütün her şeyi denedim olmadı, pc yi sıfırladım mecbur(sistem geri yükleme, onarma işe yaramadı) , rdr 2 de 25 saat save im gitti, programlar gitti. Tabi kardeşe de bir dünya laf ettim, kalbini kırdım çocuğun, suçu da yokmuş yazık çocuğun. Üzüldüm şu an yok yere, Allah bildiği gibi yapsın seni microsoft ...
-
windows yazıklar olsun sana, mutlaka bir şeyleri bozacaksın...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dostum Rdr 2 orijinal ise bulut sistemine kayıt olmuş olması lazım save dosyan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bu önyükleme hatasini bende aldim , kac sefer pc acilmadi. Sonradan kendi kendine duzeldi.
_____________________________ -
Bende guncellediydim bi sorun yok ilk defa bisi bana vurmamis demekki sasirdim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mecbur kalmadıkça yüklemiyorum güncellemeleri. Sayısız kez sorun yaşadım bu güncellemeler yüzünden, son çare gpedit ile otomatik indirme ve yüklemeyi kapattım, günde bir iki kere güncelleme yapın uyarısı dışında son derece rahatım.
_____________________________ -
geçen kaldırdım bu güncellemeyi bugün yine kurmuş komple kapatmak lazım
-
Ulan bende diyorum Mario grafikli oyun neden kasıyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
"Bizim başka milletlerden hiç bir eksiğimiz yok. Cesuruz, zekiyiz, çalışkanız, Yüksek amaçlar uğrunda ölmesini biliriz."
M.Kemal ATATÜRK -
Bu dediğiniz benim son yıllarda gözlemlediğim donanım ve yazılım üretenlerin ortaklaşa yaptıkları çakallığın bir sonucu. Şöyle ki oyunlar başta olmak üzere üretilen hemen her uygulama günden güne donanımları yetersiz bırakmak üzere hususi yapılıyor sebep malum. Flash player i sistemleri çok zorluyor gerekçesi ile yok ettiler yerine getirdikleri Allah için hiç zorlamıyor 😀😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Uzun zamandır yaşadığım sorunun tak kendisi , video ilk açıldığında tam ekrana alıp küçültmede bir gecikme/kasma olmuyor ne zaman ki yorumları okumak için sayfayı aşağı kaydırıyorsun o zaman iş değişiyor feci şekilde kasabiliyor , saçma ötesi bir sorun ve asla düzelmiyor , Edge tarayıcı üzerinde biraz daha az yaşanıyor en şiddetli Chrome dayken oluyor.
-
oyunların kasmasının nedeni oraya çıktı

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt