Bildirim
## Nvidia'dan Linux için Yeni Sürücü ##
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Gerçekten de öyle; bu ve bu gibi firmaların diğer işletim sistemlerine de destek vermeleri bazılarının tekelinin kırılması açısından ne iyi olur değil mi? (püh, bir anda nereye çektim konuyu) -
linux un da destek görmesi sevindirici bişi. -
Nvidia'nın Linux sürücüsü konusunda ATİ'den açık ara önde olduğu bir gerçek. -
-
valla önceki sürücülerde bir dvi problemi vardı..hala çözemedim...inşallah bunda o sorun giderilmiştir...çünkü bu kartlarda anagol çıkış yok bildiğim kadarı ile.. -
logoda güzelmiş -
valla hepsi acık kaynak degıl acık kaynaklarda dvi sorunu yok bıldıgım kadarıyla ben kulanıyorum cunki -
8600 GT ile Linux altında neler yapılır acaba? -
güzel oyunlar var oynuyoruz aynı zamanda üç boyutlu masaüstü desteğinin açılması için de gerekliydi sürücüler iyi olmuş -
quote:
Orjinalden alıntı: unixx
valla hepsi acık kaynak degıl acık kaynaklarda dvi sorunu yok bıldıgım kadarıyla ben kulanıyorum cunki
hımm ben dvi-vga dönüştürücüsü ile kullanıyorm sanırım sorun ondan oluyo o zamandeli etti beni bi çözüm bulamadım ...varmı bir önerin???
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X