Şimdi Ara

Nvidia, CUDA x86'yı duyurdu: CUDA artık tüm x86 sistemlere açık (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşte budur ya. Forumda yine teknoloji tartışılmaya başlandı. Tıpkı eski günlerdeki gibi.
    @gerbay, atyay, elektrogadget
    sayenizde birçok şey öğrendim, benzer tartışmaları bekliyorum, teşekkürler.
  • CudaX86 oldukça güzel bir jest olmuş nvidia tarafından intel platformu için hemde akıllıca bir hamle.Çünkü birçok tecrübeli programcı cuda destekli bir kart olmadan da mevcut x86 üzerinden cuda ile yazılım geliştirebilecek veya mevcut yazılımlarına gpu desteğini kolaylıkla adapte edebilecektir.Çok kullanışlı bir teknoloji.Kullanıcıların hanesine bir puan daha eklendi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brev -- 1 Şubat 2011; 23:33:14 >
  • Konunun ilk sayfasına baktığımda "ben nasıl olmuş ta bu konuya yorum yapmamışım" diye kendimi sorgularken ikinci yani bu sayfaya baktığımda biraz tebessüm ettim doğrusu.

İnsanlar gerçekten doğası gereği nedense takdir görmek istiyor doğrusu. Belki eldeki imkanlar belki "ben bu bilgimi nasıl olur daha iyi pazarlayıp kendimi daha iyi satarım" diye düşünmeyince zamanı Osmanlıda Ahilik tarikatında bölgesel hocalar gibi insanlara bir şeyler anlatmak gaye oluyor. Yani ne bölgede ve gölgede kadı olmak nede bölgenin dayısı olmak ( Dayılık ta aslında osmanlının kuzey afrikaya gönderdiği kalıcı koruma ordularının başındakileri belirlemek için geliştirilmiş sistemdir ) amaç olmayınca, medrese eğitimi eksikliği ve Yunus, Mevlana kadar hak ve insan aşkının ruhta olmayınca böyle görüntüler ortaya çıkmıyor değil.

İşin komik yanı bu konu o zaman ciddi olarak tartışılsaydı belki teknik açıdan bile haksız durumlarda kalabileceğimiz durumlar oluşabilecekken, OTDÜ Cuda sertifikası haberinden sonra kimsenin çok fazla tutunacak dalı da kalmadı. Yani siz birey/üye olarak yalın bir isim altında çok şeyler veya değerli birçok şey söylemiş olabilirsiniz fakat pek önemi olmuyor ne yazık ki. Ancak sizin söylediklerinizi 4-5 ay sonra haber yapıp aynı forumda yayınlanınca ve teknolojinin nimetlerinden üstelik ODTÜ gibi bir kurum içerisinde yard. doçent tarafından söylenince teknoloji ayakta alkışlanıyor.

Nasrettin Hoca yemekte kürkü bahane etmişti. Sanallaşan dünyada şimdi birbirlerimizin sayfalarda resmini göremediğimiz için üzerimizdeki kıyafetlerden ziyade ünvanlarına bakarak insanların söylediklerini değerlendirmeye almak demek sanırım Nasrettin Hoca vari açıklanacak olsa "Ünvanıma inanın ünvanıma" olurdu sanırım ancak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X Files -- 2 Şubat 2011; 0:33:07 >

• Son zamanlarda okuduğum en güzel konu. Hemen hemen hiç bir şekilde bu bilgilerden haberim yoktu. Konuda yazısı olan bilgisini paylaşan (doğru, yanlış, düzeltilen) herkese teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.