Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (911. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.648.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 909910911912913
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tysagman

Arkadaşlar Galler'de tanıdık bir abim var. Hangi siteden alsam oraya kargolanır ?

www.amazon.co.uk en mantıklısıNVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

• CryptoZade C kullanıcısına yanıt

hangi sayfa hocam ?

• quote:

Arkadaşlar Galler'de tanıdık bir abim var. Hangi siteden alsam oraya kargolanır ?

https://www.currys.co.uk/gbuk/index.html/ en iyi şansınız olur stok açısından. yurtdışına satış yapmıyorlar.

• quote:

gece vakti www.currys.co.uk ' a öyle bir stok düşüyor ki üffffff elimde olsa hepsini alırım. Amazon ve Currys en mantıklısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halesia Carolina -- 19 Şubat 2021; 23:1:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Sirf bi depo sevkiyati turkiye icin hazirlanacak. Cok ciddi siparis sayisi verildi turkiyeden.

Alıntıları Göster

dün 8200 e gelen çift fanlı olan mı hocam bu dediğiniz ?

• MARCO kullanıcısına yanıt
  • Venomancer kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam.

• savcı963 kullanıcısına yanıt

doğrudur NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

• NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

Bu kart nasıldır mining için arkadaşlar? Öyle böyle derken yanlışlıkla 392 Euro’ya İspanya’dan satın aldım :) iptal edeyimmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxpeck

eyvallah hocam bunu da sipariş verdik italyayı iptal etmek gerekir mi? dual fan daha tercihimiz

• hacidesdemir H kullanıcısına yanıt

392 euroya mı? Satıcıya iyi bakın dolandırıcı olma ihtimali yüksek

bedavaya almışsınız hocam satıcıya bi bakın amazon mu sattı onu? ürün yeni mi kullanılmış mı ona da bakın

392euro'ya o kartı vermezler, %90 satıcısı ve göndericisi amazon değildir, kutudan hıyar falan çıkar bilgin olsun

• O ürünün sana geleceğini düşünüyorsan büyük yanılgı içerisindesin.

Link bu, arkadaş kimse görmesin de ben alayım derdinde olduğundan ekran görüntüsü paylaşmış.

https://www.amazon.es/-/pt/dp/B07VGM29BZ/ref=sr_1_1?crid=5A2Q1MKXAWEK&dchild=1&keywords=rtx+2080+super&qid=1613768650&sprefix=rtx+2080+s%2Caps%2C214&sr=8-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Testament06 -- 27 Mart 2021; 22:26:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Testament06

O ürünün sana geleceğini düşünüyorsan büyük yanılgı içerisindesin.

Link bu, arkadaş kimse görmesin de ben alayım derdinde olduğundan ekran görüntüsü paylaşmış.

https://www.amazon.es/-/pt/dp/B07VGM29BZ/ref=sr_1_1?crid=5A2Q1MKXAWEK&dchild=1&keywords=rtx+2080+super&qid=1613768650&sprefix=rtx+2080+s%2Caps%2C214&sr=8-1

Hocam muz yemek istiyorsanız manava gidin direkt NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

satıcı amazon değilse mağaza puanlamasına bakın.dolandırılmayın. beni sarı sitede 5500 lira öptüler .savcılıkta dosyam var. global dolandırıcılıkta dahada çok uğraşırsınız

• maxpeck M kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam sipariş verdim, linki nasıl buldunuz acaba :D

• quote:

Orijinalden alıntı: eunusymre

teşekkür ederim hocam sipariş verdim, linki nasıl buldunuz acaba :D

italyayı iptal edip bende sipariş verdim bakalım. hocam hareket olursa haberleşelim

• 
Sayfa: önceki 909910911912913
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.