www.amazon.co.uk en mantıklısı |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (911. sayfa)

-
-
hangi sayfa hocam ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: tysagmanArkadaşlar Galler'de tanıdık bir abim var. Hangi siteden alsam oraya kargolanır ?
https://www.currys.co.uk/gbuk/index.html/ en iyi şansınız olur stok açısından. yurtdışına satış yapmıyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tysagmanArkadaşlar Galler'de tanıdık bir abim var. Hangi siteden alsam oraya kargolanır ?
gece vakti www.currys.co.uk ' a öyle bir stok düşüyor ki üffffff elimde olsa hepsini alırım. Amazon ve Currys en mantıklısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halesia Carolina -- 19 Şubat 2021; 23:1:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
Sirf bi depo sevkiyati turkiye icin hazirlanacak. Cok ciddi siparis sayisi verildi turkiyeden.
Alıntıları Gösterdün 8200 e gelen çift fanlı olan mı hocam bu dediğiniz ?
-
-
Sağolun hocam.
-
doğrudur
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: maxpeckeyvallah hocam bunu da sipariş verdik italyayı iptal etmek gerekir mi? dual fan daha tercihimiz
-
392 euroya mı? Satıcıya iyi bakın dolandırıcı olma ihtimali yüksek
-
bedavaya almışsınız hocam satıcıya bi bakın amazon mu sattı onu? ürün yeni mi kullanılmış mı ona da bakın
-
392euro'ya o kartı vermezler, %90 satıcısı ve göndericisi amazon değildir, kutudan hıyar falan çıkar bilgin olsun
-
O ürünün sana geleceğini düşünüyorsan büyük yanılgı içerisindesin.
Link bu, arkadaş kimse görmesin de ben alayım derdinde olduğundan ekran görüntüsü paylaşmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Testament06 -- 27 Mart 2021; 22:26:39 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Testament06O ürünün sana geleceğini düşünüyorsan büyük yanılgı içerisindesin.
Link bu, arkadaş kimse görmesin de ben alayım derdinde olduğundan ekran görüntüsü paylaşmış.
Hocam muz yemek istiyorsanız manava gidin direkt
-
satıcı amazon değilse mağaza puanlamasına bakın.dolandırılmayın. beni sarı sitede 5500 lira öptüler .savcılıkta dosyam var. global dolandırıcılıkta dahada çok uğraşırsınız
-
teşekkür ederim hocam sipariş verdim, linki nasıl buldunuz acaba :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: eunusymreteşekkür ederim hocam sipariş verdim, linki nasıl buldunuz acaba :D
italyayı iptal edip bende sipariş verdim bakalım. hocam hareket olursa haberleşelim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X