Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (7366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
37 Misafir (10 Mobil) - 27 Masaüstü10 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
885
Favori
13.694.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 73647365736673677368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

AMD Ryzen 9 9950x3D @Asus ROG Ryujin III Exteme Asus Crosshair X670E Extreme | MSI RTX 5070 ti Vanguard G.skill Tridentz RGB 2x16GB DDR5 6000CL3038 SAMSUNG 980 Pro M2 SSD Asus ROG Helios 1TB QNAP TS 464 @ 16 TB ASUS ROG Thor 1200w Platinium Corsair K95 Logitech G502 // Lightspeed @Steelseries mass
  • Crash_35 kullanıcısına yanıt

Daha önce 3 hesabım ban yedi üyelik açtıktan kısa bir süre sonra, en son açtığım hesapta sorun olmadı ve geçen ay ilk alışverişimi yaptım ve hiç sorun yşamadım. ( banka olarak garanti kullanıyorum )

Banka konusunda bir şey diyemem ama İş Bankası ve Ziraat Bankası kullanıyorum yurtdışı alışverişlerde. İkisinin ortak noktası mastercard olması. Sorunsuz olduğunu düşünüyorum global anlamda.

ASUS Tek TUF Gaming NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti Video Card / OC / PCIe 4.0 / 8GB GDDR6 / HDMI 2.1 / DisplayPort 1.4a / Dual Ball Fan Bearings / Military Grade Capacitors / GPU Tweak II / TUF-RTX3060TI-O8G-V2-GAMING
    https://www.amazon.co.jp/-/en/DisplayPort-Bearings-Military-Capacitors-TUF-RTX3060TI-O8G-V2-GAMING/dp/B098648HPW

bi tık pahalı dusunen olursa dıye bırakıyorum.

8,12k.

asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • Xendread X kullanıcısına yanıt

forumdan satın aldım ben bu kartı çok güzel kart ya çok memnunum. ultra ayarda oyun oynuyorum 48-53 derece falan geziyor sıcaklık

adamlarda banlama hastalığı var ban yediğinde direkt çözümü önce kart ekstrenin ekran görüntüsünü al paintte ilk 4 ve son 4 rakamı görünsün diğer rakamları sil birde ibanı numaranı kapat gönderdikleri forma ekle 1 güne açarlar en azından benim ki öyle oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratd555 -- 11 Ekim 2021; 14:46:58 >

Asus 1660ti 4750 tl

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• acura07 kullanıcısına yanıt

gördüm fakat tuf sevmiyorum gaming x tercih ederim

Aynı kartı kendim için aldım biraz pahalıya geldi ama uzun süre sorun çıkarmayacak bir kart gibi görünüyor.

ben konuşmuştum bankayla, öyle bir hizmetleri yoktu.

amazon.co.jp
    GAINWARD GeForce RTX3080Ti PHOENIX グラフィックスボード NED308T019KB-132AX-G VD7693
    https://www.amazon.co.jp/dp/B0967B3DN6/ref=cm_sw_r_awdo_navT_g_K2SK7968K9PG9MCNRN3A

Gainward ve Gigabyte 3080 Ti Amazon jp de stoktalar. Bu ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz? Gainward hakkinda cok isiniyor diyorlar ama gigabyte da oyle mi gerçekten?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
    BattleTag: Mastermind

• www.gamegaraj.com
    Asus DUAL-RTX3060TI-8G-MINI-V2 8GB 256Bit(LHR) - Game Garaj
    https://www.gamegaraj.com/urun/asus-dual-rtx3060ti-8g-mini-v2-8gb-256bitlhr/

Bu model nasıldır? Alıp kurtulasım geliyor, en azından TR garantili kafam rahat eder diyorum. Öneriniz nedir?

LHR'siz 3060'ımı satıp alacağım, içimden LHR kırılınca bir daha zor alırım gibi geçiyor ama tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elevereN -- 11 Ekim 2021; 14:54:22 >

ben de konuştum bugün 10.37 den euro satarken 10.57 den karta yansıtmışlar, (her iki ülke de mesai saatlerinde) saçmalığa bak boşu boşuna 200 lira fazla ödeyeceğiz...

msi dakiler gibi desket braketi çıkıyor mu kutusundan? tuf gaming'de çıkmıyordu.

yok çıkmıyor hocam anahtarlık, stickerlar ve kablo toplama cırtları çıkıyor. Ama gram sarkma yok kartta, elimle sarkıyor mu diye yukarı doğru ittireyim dedim itilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugia -- 11 Ekim 2021; 15:21:16 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.