< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 11 Ekim 2021; 15:38:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
O modeli ben 1 hafta kadar kullandım ,yükte 75c fanlar %70 hıza çıkıyordu biraz sesli çalışıyordu ama kötü bir model değil , garantiye önem veriyorsanız alın geçin yoksa amazondan aynı paraya daha üst model yakalarsınız biraz takiple < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
14900k all core 6,0 ghz
ram cl 36 7800 mhz asus z790 apex encore asus rog 3080 corsair rm850 benQ zowie xl2566k 360 Hz |
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Galax 3060ti için Enpara az önce 7079 tl çekti. Bu rakam çok yüksel değil mi? Beklentim 6900 küsür civarıydı, bana yüksek geldi. 86,436 yen tuttu toplamda alışverişim. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 11 Ekim 2021; 15:38:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
@ucel Maşallah hocam ne diyeyim o zaman. Bindik bir trene, neyse alalım yapacak bir şey yok. İhtiyacım da çok yok aslında ama, günden güne her şey artarken biraz param varken yatırım amaçlı almak istedim. |
Denon X4400H AVR ve 5.1.4 Atmos kurulum,
Hoparlor: Heco Music Style 900 kule, Heco Victa 201 arka ve 101 merkez, Atmos hoparlorler Canton Plus GX3, Sub GoldenEar FF4, Roksan Kandy 2 Stereo Amfi, Project Debut Carbon Esprit SB Pikap, Ortofon M2 Red iğne, Pi 3, SMSL M8 dac, Black Rhodium Jive hoparlor kablosu, Projeksiyon: Benq W2700 PC: Aerocool DS Cube, High Power Astro Lite750w 80Plus Gold, Ryzen 5 3600, Asrock B450m Pro4, 16gb ram, Asus Dual-RX 580, SanDisk Extreme Pro 1TB M.2 NVMe SSD |
Bu bankadan mı kaynaklı yoksa amazon.jp kuru farklı mı alıyor bilmiyorum ama amazon hangisinden alırsan al beklediğinden yüksek çekiyor. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Beyler Newegg üzerinden cuma günü 3070Ti aldım combo ile yani yanında ram alarak 12.700 e geldi hesabımdan para çekti fakat newegg hesabımı askıya aldı şu an hiçbir şekilde newegg'e ulaşamıyorum param provizyonda gözüküyor ve banka'da birşey yapamıyor ne yapmam gerekiyor ? |